Sözcü Başbakan’ın villasına girdi

ben de sana yazık demeden önce sadece salebe'nin asr-ı saadette yaşamış biri olduğunu söyliyeyim, gerisini de sen araştır; ve Allah (c.c) nün dağıttığı rızkı bi iman alameti olarak da sayma; "yazık" diyeceğine de - ben bu işlerden anlamam sadece iktidar yalakalığı yapıyorum- de ki biz de muhatap alıp zaman harcamayalımm...

1.si gerçekten yazık.
2.si yazık dememin altında senin benim verdiğim mesajı almamandır direk hop diye saldırınca ne deiğimi anlamadın haliyle.
3.sü bir daha bir şeye sazan gibi atlamadan evvel sor öğren çünkü benim bu son yazdığın mesajdan anladığım karşıdakinin ne dediği değil senin ne anladığın ve anladığın biçimde hareket ediyor olmandır.Tabi buda hiç hoş değil.
4.si İktidarı severim milleti severim CHP-MHP benim için birdir hepsi candır.
5.si beni tanımıyorsun ayıp ediyorsun...

1.si gerçekten yazık.
2.si yazık dememin altında senin benim verdiğim mesajı almamandır direk hop diye saldırınca ne deiğimi anlamadın haliyle.
3.sü bir daha bir şeye sazan gibi atlamadan evvel sor öğren çünkü benim bu son yazdığın mesajdan anladığım karşıdakinin ne dediği değil senin ne anladığın ve anladığın biçimde hareket ediyor olmandır.Tabi buda hiç hoş değil.
4.si İktidarı severim milleti severim CHP-MHP benim için birdir hepsi candır.
5.si beni tanımıyorsun ayıp ediyorsun...

1- "iletişimin öğeleri"ni bilen insanların "anlamıyorsun" değil "anlatamıyorum" demeyi tercih ettiğini söylemeliyim, anlatamıyorsan bu senin eksiğin; kendi düşüncelerini doğru ifade etmek istiyorsan daha fazla okumanı tavsiye ederim.
2 ve 3 - ben senin yazdığın mesaj için senin forumdaki mesajlarını-arkadaşlarını SORUP ÖĞRENMEK gibi bir lüzümum yok, yazdığın mesajda takıldığım yeri belirttim, ısrar ettin sebeplerini izah ettim; ve de elbette kendi düşüncelerimle-anladığımla hareket edicem senin düşüncelerinle hareket etmeyi daha nahoş bir olay olarak görüyorum çünkü.

4- parti ismi zikretmediğim gibi itiraz ettiğim noktanın "İslam da İtikat" başlığında değerlendireleceği de gayet açık; okuma ve ardından cevap verememenin ezikliğinden yaşadığın çelişkiden ötürü gurur yapmışsın belli, ama "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır"

5 sadece ettiğin SAZAN lafından ötürü bile kalbini kırardım ya neyse konuyu çevirmek olurdu; tanıma lüzumu görmüyorum bilesin.

1- "iletişimin öğeleri"ni bilen insanların "anlamıyorsun" değil "anlatamıyorum" demeyi tercih ettiğini söylemeliyim, anlatamıyorsan bu senin eksiğin; kendi düşüncelerini doğru ifade etmek istiyorsan daha fazla okumanı tavsiye ederim.
2 ve 3 - ben senin yazdığın mesaj için senin forumdaki mesajlarını-arkadaşlarını SORUP ÖĞRENMEK gibi bir lüzümum yok, yazdığın mesajda takıldığım yeri belirttim, ısrar ettin sebeplerini izah ettim; ve de elbette kendi düşüncelerimle-anladığımla hareket edicem senin düşüncelerinle hareket etmeyi daha nahoş bir olay olarak görüyorum çünkü.

4- parti ismi zikretmediğim gibi itiraz ettiğim noktanın "İslam da İtikat" başlığında değerlendireleceği de gayet açık; okuma ve ardından cevap verememenin ezikliğinden yaşadığın çelişkiden ötürü gurur yapmışsın belli, ama "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır"

5 sadece ettiğin SAZAN lafından ötürü bile kalbini kırardım ya neyse konuyu çevirmek olurdu; tanıma lüzumu görmüyorum bilesin.

Keşke sorsaydın.
Ama sana son sözüm olsun boş konuşmayı sevmemde.
EyvaAllah.

Bu azyıyı yazmamızda kader kader bugün var yarın olmayan birşey değil.Cennet cehennem sonsuza kadar kaderdir.
Ne alaksı var anlamadım ama kader kadar güzel birşey yoktur heralde.
Neyse.Ben hükümeti seven adamım sürünsün isteyenlerden değilim.
Evde oturup hergün iftira ve gıybete ortak olmak aman vatanımız gidiyor aman toprağımız gidiyor vah Tayyip böyle vah Tayyip şöyle içinizden çok azı çıkıpta Allah ne demiş diyeniniz var.Ya gerisi?
Elbette kral gibi hatta imparator gibi yaşasın isterim benim gibi mi olsun?
Ben cehenneme gidicem diye herkes benimle gelecek diye bir kural yok.
Ben iserimki Hz.Muhammed(sav) gibi zengin olsun Hz.Süleyman(as) gibi sarayı hayvanları olsun zengin üstüne zingin olsun.Çünkü müslüman demek kalite demek zenginlik demek.
Yırtık pırtık ezik müslümanlık münafıklara yaraşr birşedir.
Pehhh buda villa mı?Hz.Zülkernayn(as) gelse hangi fakir bu evde oturuyor derdi heralde...

Kadere bende inanırım tabiki ama birileri maden ocaklarında ölürken buna kader diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışan bir başbakanımız olduğu için birşeyler ima edebilmek için kader yazdım..

Başbakanın orda yaşayıp birileri ile villa polemiğine girmesi yanlış..

Memura emekliye verdiği zamla kendi maaşı arasındaki orantı yanlış..

Devletin tüm olanaklarını kullanıp referandum politikası yapması yanlış..

Yandaşlarının oğullarının şirketler kurup bütün ihaleleri almaları yanlış..

Sen bunlara kader diyorsan ikimizin kader anlayışları biraz farklı..

Zengin olsun ama hakkıyla olsun.. Sarayı olsun ama kimsede açıkta kalmasın.. Tok gezsin ama vatandaşıda aç kalmasın..

Toprak gidiyor vatan gidiyor içinde bir kaç şey söylerdim ama yeri değil..

Şurada yazılan yorumların yarısını okudum ve şok oldum.
İnanın bana şok oldum.

Neden mi?

Bakın efendiler, bunlar devletin Başbakan'lık için özel tayin edildiği mal varlıkları değil.
Bunlar özel mülkiyet taşıyor. Başbakan'ın çocuklarına ait...

Peki Başbakan, Başbakan olmadan önce nesi vardı? Bunu hiç soranınız oldu mu?
Adam nereden buldu o kadar parayıda bu villaların sahibi oldu?
İnsan sorar beeee, sorar. Bu kadar körü körüne de olmaz ki her şey.

Biz Başbakan'ın oturduğu evi eleştirmiyoruz ki. Nerede oturursa otursun Başbakan, bize ne!
Biz önceden metelike kurşun atan adamın 8 yılda ne yaptıda bu kadar çok parası oldu onu merak ediyoruz.

Birileri anlamamakta ısrarcı tabi.

Yakışır padişahıma, negüzel başlık olmuş! Gerçi bu padişahtan da öte, kelime yetersiz kalmış ama fotoğraflar herşeyi açıklamış; tabi anlayana.. Senelerden beri cukkayı sağlamlaştıran SaYıN TaYYeaP başbakanıma yakışmayacakta ezilip büzülen işçiye, esnafa mı yakışacak bu villa.. Allah bu düzenini daimi etsin SaYıN TaYYeaP başbakanım, sana senin istediğin dilde dua edeyim, tabi sende bunu anlayabilecek kapasite var mı bu tartışılır..

Geri