Sözde şehitler için saygı duruşu: Kaymakam oturuyor, DTP'liler ayakta

o kadar cok oturmayı seviyosa gelsin biz daha rahat biyer buluruz onlara

Türk milletine, mehmetçiğe saygınız yok.Bari Türk Bayrağına saygı duyun soysuz hipneler:angry

o oturanın taa biyerine bişey s.kacanki 5 metre havaya zıplayacak bi daha oturamıyacak seni kaymakam yapanın taa ... !

yakında teröriste kadrolu maaş isterler . söylemedi demeyin. bu yüz verenler olduğu müddetçe bu böyle gider

İsterseniz burda küfür ederek, şov yapmayalım.

Siz değil miydiniz? Kanal açan, dil konusunu açan, herkes özgürdür diyen...

Çok iki yüzlü oldu bazıları, yaptıkları açık ortadayken böyle şeylere alınmaları çok anlamsız.

Türk olmak suç bu ülke de... Teşekkür ederiz emeği geçenlere..

Çok iki yüzlü oldu bazıları, yaptıkları açık ortadayken böyle şeylere alınmaları çok anlamsız.

yahu arkadaşım...

senin bu sözlerinden her kürt teröristir mantığını algılıyorum ben...

Soruyorum sana her kürte potansiyel terörst göüyle bakarsan ülkemizin kaybedeeği daha çok yıllar olmazmı....

yahu arkadaşım...

senin bu sözlerinden her kürt teröristir mantığını algılıyorum ben...

Soruyorum sana her kürte potansiyel terörst göüyle bakarsan ülkemizin kaybedeeği daha çok yıllar olmazmı....

Ben küfür edenlere söylüyorum. Sen edenler arasında mısın? Sanmıyorum yorumuna bakarsam. Yani hem kürt ayrıcalıklarını destekleyip hem de burada dtplilere küfür etmek ne kadar mantıklı..

Ne yaptığını bilmeden atıp tutanlar var. Kürtleri seviyor, ayrıcalık mı veriyorsunuz yoksa onlara küfür mü ediyorsunuz?

Kürtler demiyelim bence Bu soysuzlukları yapanlar kürtler değil PKK yanlıları arada hala kalın bir çizgi var.

Kürtler demiyelim bence Bu soysuzlukları yapanlar kürtler değil PKK yanlıları arada hala kalın bir çizgi var.

Arada kalın bir çizgi olduğuna bende inanıyordum..
Son seçimlere göre doğu bölgelerin desteklediği parti dtpdir.
Ben hiçbir zman hapsi terörist demek istemiyorum.
Ama sonuç ortada..
İnsanın tek yüzü olmalıdır. Akpliler gibi iki yüzlü olunmaz.
Herşey ortada kimi kandırıyoruz ki.

koltuğu rahat gelmiş herhalde ............war nedir ? : @

Terbiyeli Ol Tekrarı Halinde Ban Yiyeceksin...!

nasıl bi ülkede yaşıyoruz ya RAB! Lan olay yerinde öldürsenize ap açık terörist bölücü darbeci aramaya ne gerek var eylem yapannların çoluk çocuk(büyüdüklerinde değişeceklerini hiç sanmıyorum,anası babası sahip çıksın) demeden telef edin gitsin bu ne yüzsüzlük.

Geri