Sözleşmeli/Muvazzaf Astsubaylık..YARDIM...!!!

Berkant89

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 2009 K.K.K. Sözleşmeli Astsubaylık başvurusunda bulunacağım. Liseyi bitirince Astsubay MYO ya başvurmuştum ama sözleşmeli astsubaylıkta mülakatlardan önce Ağustos ayında sınav yapılıyormuş. Bu sınav hakkında bilgisi olan veyahut konuşma mülakatı esnasında yapmamız gereken hareketleri bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bilgilerinizi lütfen paylaşın , bizzat girenler daha detaylı anlatabilirler. Hem girecek olan diğer arkadaşlara da ön fikir olmuş olur. Saygılarımla...
(Mülakatlar Balıkesir'de yapılmaktadır.)

konuşma mulakatı sırasında nuhabbet ediyorsunuz.ilginç sorularda gelebiliyor.önemli olan bilmek değil o an sizin sorulara vereceğiniz tepkiler.

ayrıntılı bilgi almak istersen [email protected]

Arkadaşlar önce yazılı sınav var daha sonra başarılı olanlar spordan sınava tabi tutuluyor ve ertesi günü mülakata gidiyor.. mülakat balıkesir değil ankara cebecide yapılıyor.. balıkesirde yapılan mülakat liseden sonra girenler için.. yazılı sınavda çıkacak olan konular zaten başvuru kitapçığında belirtiliyor.. mülakatda diksiyon şekil ve görüntü çok önemli.. her türlü soruyla karşılaşabilirsin... şimdiden başarılar...

Geri