Süper Emlak Scripti Hiç Bir Yerde Yok Sadece Burda

karacani

Banned
Reaction score
0
Tüm emlak ofisleri için kullanışlıdır
Şifreli yönetim paneli Türkçe olup, kullanımı oldukça basittir.
Sınırsız sayıda ilan ekleyebilirsiniz.
İlanlarınıza sınırsız sayıda resim ekleyebilirsiniz.
Döviz bilgileri otomatik olarak Merkez Bankasının web sitesinden güncellenir. Aynı zamanda kurları elle girebilirsiniz.
Ana sayfada gösterilecek ilanları kendiniz belirleyebilirsiniz. (Vitrin İlanları, En Uygun, Satılıklar En Uygun Kiralıklar)
İlan sayfasında bulunan “Yazdır” butonu ile ilanların resimlerini ve özelliklerini yazdıra bilirler.
İlanlarda bulunan “daha fazla bilgi istiyorum” formunu doldurarak ziyaretçileriniz sizden daha fazla bilgi isteyebilir, “arkadaşıma gönder” butonuyla ilanlarınızı arkadaşlarına tavsiye edebilir.
İlanlar harici, web sitesinizde extra sayfalar açabilir, verdiğiniz hizmetleri bu sayfalarda tanıtabilirsiniz.
Site ziyaretçileriniz almak ve satmak istedikleri emlakları form aracılığı ile size iletebilirler.
Online Destek seçeneği ile ziyaretçilerinizin sorularına chat ortamında anında cevap verebilirsiniz.
Anket, Hava Durumu, E-Posta Listesi ve Bankaların Kredi Hesaplama linkleri ile ziyaretçilerinize geniş bilgiler sunabilirsiniz.
Ziyaretçi bilgileri bölümünden sitenize giren ve online olan kişi sayısını anında öğrenebilirsiniz.

Site sadece linux hostta çalışıyor tarafımca denenmişdir lisans isteme olayı kaldırılmışdır. siteyi kurmadan önce içindeki .htaccess deki şu domein uzantısını RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.siteniz\.com/galeri$ [NC]
RewriteRule ^.*$ http://siteniz.com/%{REQUEST_URI} [R=301,L] Buraları kendi domeininize göre deyişin sonra kople hostunuza atın ve include/conf.html kendinize göre düzenleyin sql nizi sorgulayın sonra admin genel ayarlardan siteyi nasıl kurduysanız örnek olarak http://www.siteniz.com/ gibi

Rar şifresi: www.liderhack.com

Buradan İNDİRİN

burdan indir demişiniz ama linki yok yav :S

saolun bir de demo istesek çok olurmuyuz :)

ortalarda dolaşan mefe scriptidir...

çok teşekkürler deneyeceğim aynısı indirmiştim ama lisans istiyordu umarım bu istemez

Geri