Süper Mod Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süpermod olabilmek için önce bişeyler katıp kendini göstermelisin hemen öyle 10 , 20 mesaj atıp ben mod olmak istiyorum diyemessin

hüsnü ne yapcan mod olup düşman sahibimi olcan sen şimdi mod olunca kankilerini tutarsın (herkez gibi)

boşver eylenmene bak ne bu kadar güldürüyon kendine milleti

zaten böyle bişi arıyorlar sen takıl kafana göre

burda mod olunca kimse sana para vermez karizman artmaz boyun uzamaz

canın sıkıldımı gel aç bi konu takıl kafana göre yapma hüsnü yapma

hüsnü ne yapcan mod olup düşman sahibimi olcan sen şimdi mod olunca kankilerini tutarsın (herkez gibi)

boşver eylenmene bak ne bu kadar güldürüyon kendine milleti

zaten böyle bişi arıyorlar sen takıl kafana göre

burda mod olunca kimse sana para vermez karizman artmaz boyun uzamaz

canın sıkıldımı gel aç bi konu takıl kafana göre yapma hüsnü yapma

İşte hackhell'de dönen olaylara benim gibi bakan birisi. :clap

Onu bunu bilmem ama iyi reklam yaptın deli-hüsnü. Bu yüzden tebrik ederim. Sanırım modluğu hakediyorsun :D

Hackhell ailesini her yerde iyi tanıtırsın
Muhabbetle

MoDLuK GönüL Oyuncagı Süper ModLuk Heyecan KuşaGI ßeLLi oLmaz N Zaman Kime ßuLaşacagı :hhmanD

Zeytinßurnu'na geL Seni ßakırköy'e kendi eLLerimLe Yatırcam Paranıda Vericem :hhsigara

Arkadaşlar Neden Geliyorsunuz Adamın üstüne . Adam Aam Gibi Sormuş Saçma Saçma Mesajlar Yazıyorsunuz. Geyik Yapmayın. Bence zamanı var falan gibi şeyler yazın. Ne dalga geçiyorsunuz adamla . Adam olmak istiyor. Lütfen geyiğe almayın doğru düzgün mesaj yazın adama. Bu arada Benim Düşüncem daha zamanı war. ben 4 yıldır bu serverdeyim daha adminlik istemedim. Senin de Bu forumda Vakit geçirip insanların sevgisini kazanman gerekir. Bence daha erken

Bu konu bu kdr uzun süre nsL acık kaLmıs anLamıs değiLim. . .

Genemi sen :D bu sefer ban yiceksin yanlız solariz öle demişti :D banın şimdiden hayırlı olsun :D smodluğu banlanıkken kutlarsın artık :D

Geçen sefer uyarılmıştın. Burası çocuk parkı değil !!
Sonbaharda görüşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri