Süper Php Scriptleri(Webmaster Arkadaşlar!Hepsi Bi Arada)

by metin

New member
Reaction score
0
Evet değerli webmaster arkadaşlar sizler için bu birbirinden güzel scriptleri upload ettim.

içindekiler:

üyelik sistemi scripti (Yönetici bölümü ve üye özel bölümü olan bu sistemi kurmak oldukça kolaydır. Ayrıca 10 dilde destek vardır. Ve yeni dil eklenmesi kolaydır. Sistemin admin bölümünden yeni üyeler ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz)

web trafik scripti ( Mysql ve database 'e ihtiyac duyacagınız bir sitenizin web trafikleri konusunda analiz yapan php scripti.)

download scripti(Download Sistemi Kurmak İsteyenlere Güzel bir Script)

resim galeri scripti

dosya tavsiye

php ile döviz kuru alma

php ziyaretçi defteri

php ile access veritabanı bağlantısı

php online kişi sayısı

üye kayıt scripti

php anket

php form mail

php dosya tavsiye

php ile Saat ve Tarih Uygulaması

içindekiler:

üyelik sistemi scripti (Yönetici bölümü ve üye özel bölümü olan bu sistemi kurmak oldukça kolaydır. Ayrıca 10 dilde destek vardır. Ve yeni dil eklenmesi kolaydır. Sistemin admin bölümünden yeni üyeler ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz)

web trafik scripti ( Mysql ve database 'e ihtiyac duyacagınız bir sitenizin web trafikleri konusunda analiz yapan php scripti.)

download scripti(Download Sistemi Kurmak İsteyenlere Güzel bir Script)

resim galeri scripti

dosya tavsiye

php ile döviz kuru alma

php ziyaretçi defteri

php ile access veritabanı bağlantısı

php online kişi sayısı

üye kayıt scripti

php anket

php form mail

php dosya tavsiye

php ile Saat ve Tarih Uygulaması

Download: http://www.hemenpaylas.com/download/173080/PhPArSiV.zip.html

eyw. dostum güzel paylaşım ama genelde kodlardan oluşuor :D birde içinde reklam olmasa.

paylşaım için sağol dostummmm

Sanki biri içimi okumuşta atmış bunları
:)
teşekkürler paylaşım için

buradaki rsim galeri hakkında bilgi verebilirmisin ?

arşivde olması gerek abijim teşkürler emee sağlıkk

Ziyaretci defteri

slm arkadaslar Ziyaretci defteri kurdum ama söyle bir hata veriyor nasil gidercem bunu

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/yelek/oku.php on line 17

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/yelek/oku.php on line 27

hemenpaylas bitti ama ben bunlari download edemedim acaba elinde var ise upload edebilirmi rapid filan

cok makbule gecer ...

link kırık hemen paylas .com gecici olarak kaptılmıştı

ben de alacaktim ama malesef yeniden yukleyen olmamis sanirim :(

eLinde bu paket oLan var ise rapide atsa super olur sahiden

Geri