Süperonline quiknet Fiber internet fiyat güncellendi!

T-Bag

Theodore
Reaction score
0
logo.gif

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

10Mbps 5GBKOTALI 29TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
10Mbps Limitsiz 49TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
20Mbps 10GBKOTALI 39TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
20Mbps Limitsiz 69TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
100Mbps 20GBKOTALI 69TL 9.99 TLx1 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz
100Mbps Limitsiz 129TL 9.99 TLx2 Ay İlk 3 ay 90 dk Ücretsiz

buna göre 5 megabit sınırsız 49 lirayken 10 megabit 49 lira oldu 5 megabit tarifesi kalktı..

Arkadaşlar bunlar aldatmaca bunlara inanmayın. Bugün bana TellCom'dan abone olduğum normalin tam 2 katı fatura geldi.

24 aylık sözleşme imzalamıştım. Bana 24 ay x 39 TL (3 MBit) dendi ve broşürde de öyleydi. Sonra dendi ki ilk 1 sene indirimli abone oldunuz. Normal fiyatımız 2 katı ve 1 sene daha kullanmak zorundasınız. İptal ederseniz peşin olarak 600 TL yapılan indirimi ödemek zorunda kalırsınız.

TurkCell de dolandırı firma. TellCom da alt-dolandırıcı firma ve artık malesef SuperOnline da bunların arasına katıldı.

Merhabalar arkadaşım hangi firmadan aldıysan o firmayla irtibata geçersen sevinirim. İnş. işin rast giderde problemin çözülür. Onun haricinde quiknete başvurmak isteyen arkadaşlarımıza bi site önerebilirim. Amcamın oğlu bu siteyi keşfetmiş ve sonuç almıştır. site adresini paylaşıyorum. Alacaklara hayırlı olsun. Quiknet Fiber nternet Quicknet - Bursa quiknet - ankara quiknet - istanbul quiknet - izmir quiknet - eryaman quiknet - batkent quiknet - superonline quiknet - fiber internet quiknet - fiber kablo - quiknet kablo - quicknet kablo internet - QUKNET & FİBER İNTERNET BURADA - Fiber internet Başvurusu - ADSL Başvurusu - SES Başvurusu - Online Başvuru Sitemize hoşgeldiniz ( Fiber internet Başvuru - ses başvuru - adsl başvuru) İnternet üzerinden başvuru imkanı!... iyi paylaşımlar

Geri