Sütçü İmam dururken Atatürk de kim oluyor?

humeyni demişki ben herşeyi yaptım ama milletimin alfabesini değiştiremedim

:durdurun

İstesede değiştiremezdi
:hhmanD

Humeyni İslam Devrimi Taptı > Devlet Yönetiminde Şeriatı Baz Aldı >
Bunları yapan birinin Tabiki Arapça harfler Kullandırtması Normal .
Zaten harfleri değiştirse Ayıp etmiş olurdu .
:goz:

Sütçü İmam meselesine gelince Tarihini bilmeyen zavallılarla dolu memleket .

O angut kıza her boku öğretmişler de VATANIN HERŞEYDEN ÖNCE GELDİĞİNİ ÖĞRETEMEMİŞLER ŞEREFSİZ SOYLARI ! Ulan adi herifler kimin kucağına oturacağınızı şaşırıyorsunuz. Japonlara afrikalılara alakasız yerlere okul açıp 1-2 türkçe kelime okutuyorsunuz ama Cennet vatanınız için bilmem nerenizi bile oynatmıyorsunuz. Yazıklar olsun size mankafanızı kullanmayı öğreten abi,abla dediğiniz adilere. Yazıklar olsun devletin az da çok da olsa verdiği emeğe....

Uzunefe, ağır ol da molla desinler. Bak, istersen edepli insanlardan biraz örnek al, ruh sağlığına iyi gelir.
Kızların kabak gibi provokasyonuna yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. Başkomutan Atatürk gibi değerli bir şahsiyeti konu malzemesi olarak kullanıp onun üzerinden mutaassıp insanları zan altında bırakmaya çalışmışlardır. Çok ucuz oyunlar bunlar. Benim asıl derdim başka.
Ya kardeşim, sürekli neden bana "şerefsizmişiz, adi heriflermişiz, kucaklara otururmuşuz, mankafalarmışız" gibi muamele etmeye çalışanlar gelir anlayamıyorum. Size göre ben bozuk görüşlüyüm diyelim. Bu durumda siz de doğru görüşlü olun, misal veriyorum çok takılıp kalmayın. Dikkat ediyorum, ne zaman böyle tartışmalı konularda görüşlerimizi ortaya koymaya başlasak hemen doğruları bilen arkadaşlar basıyorlar küfürleri yukarıdaki gibi. Ya siz, normalde ana avrat, soy sop, akraba yedi ced çok sövdüğünüzden mi böyle “adi, şerefsiz” gibi kelimeleri küçük görüyorsunuz. Kardeşim, biz “ulan” kelimesini bile kullanmayı çok sevmediğimizden,bu kelimeler bize ağır geliyor. Her seferinde ilk terbiyesiz saldırı sizden geliyor. Lütfen bunu görün artık. Bağıran tarafın haksız olduğunu herkes bilirken, neden sürekli kendinizi haksız duruma düşürüyorsunuz? Vatanımızı sevmiyormuşuz ! hep yurtdışını memnun ediyormuşuz. Türkiye içinde hiç birşey yapılmıyormuş. Yanlış biliyorsun. Böyle bilen herkes de yanlış biliyor. Yapılanların ne olduğu konusunu tartışmaya başlatmadan yazımı bitiriyorum. Yapılanlar, burada tartışılıp hakarete maruz bırakılmayacak kadar saf, daha konunun ne olduğunu tam okumadan hemen yorum açan kişinin kusma kabiliyetini icra ederek kirletilmeyecek kadar nezih olduğundandır.

Geri