Süt için kilo verin

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
Süt içenlerin ve özellikle kadınların yağlarını daha rahat yaktığını söyleyen uzmanlar, günde 2 bardaktan fazla süt içilmemesini öneriyor.
Kilo vermek istiyorsanız, özellikle akşam yemeklerinden sonra süt içmeyi alışkanlık haline getirin. Süt özellikle etteki yağların vücut tarafından yakılmasını hızlandırırken uzmanlar, "Günde 2 bardak süt kalbi de güçlendirir" diyor.

aaa gercekten enteresan bunu duymamstm....

sanmiyorum ya ben hergun gece süt iciyorum bir bardak hani kilo falan cerdigim yok:)

belkı coq yıyosndr pasaklı eheheh...:D

ahahaa pasaklı senı kım tutar ye anam...:D

hic sorma be kuzu ye ye sistik sistik:):p

hehehe bayanların klasik problemi kilo :) bence bunu sutle cozecek varsa nobel ödülünü alır!!! :D

ay saka be ne 130 kilosu ciddiye almayin can catalasin 120miyimdir:)

ben de her gece süt içiyom yatmadan valide getirir koyar yanımıza sonra da niye kilo almıyosun der şimdi mesele anlaşıldı...

sut kemıklerı guclendırıyo benım bıldığım haksızmıyım ?

neeeeeee 120 mi :( eee şey birşey itiraf etcem!!!!

ben şuan galiba pasaklının altındayım ve 120 kilo kaldırıyorum imdaaat kurtarsın biri beni :D:D:D

ahaha burda kılo anketı yabalm durun ya...:D:D

konun cok disina ciktik siz bana bakmayin 120_130 arasinda gidip geliyom :)

Yaw şu var ben hergün 1.5 kilo süt içiyorum ama kilo da almıom kilo da vermiom yani :D:D:D

1.5 kilo mu maşalla olm
ama şöyle birşeyde var süt yağlı nası zayıflatıcak :confused:

sütün ligt ida cikti az yagli normal yagli yagsiz cesit cesit istedigini al:)ben yagsiz olanindan aliyorum sahsen:)

Yaw fletch olm seni tanımasam bi,şi derdim de olm her yağ kilo mu aldırırki sende :D:D:D

Geri