sıcagı sıcagına bi konuda ben açıyorum:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda yamakasi abi ye ''-''verecek adam
göremiyorum ''+''+*99999999999999999999999999999999999999999999999999999:matematiğim yetmedi:D

arkadaşlar aslında işin aslı sadece bir ÖZÜR mesajından ibaret olcaktı ki...bu duruma geldi destekleriniz bana gurur verdi bir kere daha bana buranın kıymetini hatırlattınız... gerçekten herkesi çok seviyorum burayıda ..elimden geldiğince her zaman burda olacagıma söz veriyorum...

+1 benden

O yıldızlar sana cok yakısıyor be yardımsever.Adını bılmıyorum soyadını bılmıyorum memleketını bıle bılmıyorum ama sendekı o pozıtıf elektrık yokmu mesajlarını ılgıyle takıp edıyorum. Bu sıcaklıgı samımıyetı benımle bırlıkte bınlerce uye paylasıyor. Sen artık sadece kendınden sorumlu değilsin o nıckın bır anlamı var forumda onun ıcın tekrar gorevıne donmelısın bence....

Her türlü +1 derim..Forumun sana ihtiyacı var..+++

bi ara gene böyle bi konuda userlerin verdiği +lar pek bi işe yaramıyo diye okumuştum ama olsun karınca misali safımız belli olsun hhye ilk geldiğimde en son banlandığım güne kadar çok yardımın dokundu bana sana ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ tabiki itirazı olan varsa bilelim ama zannetmem

bendende destek yamakasiyi severim her zaman sert konuşmalar oalabılır hatayaı anlamak onemli bendende destek hackhell senı sevıyo +1

Her zaman yanındayım dostum.... ama son sözü üstad solariz söler

yildizin yakishmasi soz konusu diil... ama yamakasi o kadar iyi kalpli biri ki .. user yardm desin ... o konuda yamakasiden baskasi yoktr ... herkeze herzaman yardmi dokunan biri ... sonsz destek abime

kurban olsun sana klavyeler ve + lar az yardımın dokanmadı

geri dön geri gön ne olur geri dön ...........

+++мεяvεм+++

ya sen bırak bu işleri bide adaylığını koyuyo çok güldüm ya forumda gereksiz konu açmaktan şikayet edecem seni heee :) zaten senin kanında var mod olmak bu işe en yatkın insansın :) bida lüzumsuz konu açma heeee :)

şaka bi yana inşallah olursunki şüphem yok =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri