sıcagı sıcagına bi konuda ben açıyorum:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bende dön derim belli ki faydalı birisin forum adına ama bu söze anlam veremedim.

yaMaKaSi' Alıntı:

zira gerçekten burda user olarak dewam edemeyeceğimi dinim gibi biliyorum..madem ki takılacagım her zaman burdayım bari bi işe yarayalım..

Şimdi user olarak neden devam edemiyeceksiniz ? Daha önce user değilmiydiniz acaba size direk modluk mu verildi ? Burda işe yaramak için illa ki mod mu olmak lazım ? Yani userler bir işe yaramıyor mu demek istediniz ?

Aklımda bu sorular kaldı da söyleyeyim dedim..

βèŁĩéVê ™' Alıntı:
Valla bende dön derim belli ki faydalı birisin forum adına ama bu söze anlam veremedim.

Şimdi user olarak neden devam edemiyeceksiniz ? Daha önce user değilmiydiniz acaba size direk modluk mu verildi ? Burda işe yaramak için illa ki mod mu olmak lazım ? Yani userler bir işe yaramıyor mu demek istediniz ?

Aklımda bu sorular kaldı da söyleyeyim dedim..

bu soruya dikkat edip gerçekten de ilk soran hatta yönetimden bile dikkat etmeyen arkadaşlar wa r..öncelikle teşekkür ederim..

gelelim sorunun cevabına yok ilk mod olarak başlamadım sadece user dım...neyse paylaşımlarımı herkes beğenirdi ama insanın karşısına hep iyi niyetliler çıkmıyor...emeğe saygısızlık yapıp çokbilmişlere de çatabiliyorsun mod olunca tabi bişey diyemiyorlar ama ki user isen senin yaptıgın ne olursa olsun kafalarına göre yorum yapıp kraldan çok kralcı oluyorlar buna tahammül edemeyen biri olarak ve yaşadıgım için de ilk modluk başvurumuda böyle bir olay başımdan geçtiği için yapmıştım...zaten göreve alınmasaydım site de durmayı da düşünmüyordum şu an için tekrar görev isteğinde bulunmamın sebebi de budur

er yada geç birileri ile tartışma durumum olacagından ve buna tahammül edemeyeceğimden ...

ama aklınıza şöyle bişey de gelebilir bu mod olduktan sonra herkesle kafa tutar biri mi olur....

sanırım site de beni bilen arkadaşlar kimseyle asla kolay kolay tartışmaya girmeyenlerin arasında gösterecekleri biri de benim..... ama dediğim gibi herkes yapıcı olmuyor

mod. olmanı can-ı gönülden isterim..
+13..

Yamakasi benden sana tam destek +++ ne kadarda bixz senden daha alt kademede olsak da senin yardımlarınla bu forumda baya şey öğrendim tekrar teşekkürler:)

yamakasi sen mod olmazsan biyerlerin şişer :D

O yüzden ol tabi :)

yardımsever bi insansın ki bu isminde geciyor..yeniden görevinin basına gecmeni tüm içtenliğimle isterim cünkü bos seyler vermiyorsun..
+ sonsuz yamakasi

+ + + + + + + + + + + + + + +
Her Zaman.. ;)

abi konu soğudu bence :) geç kalındı

hak ediyosun ne diyelim sonuszda yetmez sana:p

bana laf düşüyomuuu?? uzun zamandan beri bu forumdayım dikkatimi çeqti hakkında hayırlısı

+1

ol be dostum seni mi kırcaz şiimdi yane;?_

yeni farkediyorum durumu ya uzun bi süredir ilgisiz kaldım buraya malesef ama yamakasi gibi birinin yönetimde olmaması büyüük eksiklik bence enn içtennn düşüncelerimle sölüorum bunu düşenin tek dostusun sen dostum işallah daha yakından tanırım seni oyum geçiosa +sonsuuuuz

yamakasının isteği üzerine konu kapanmıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri