Sıkıldım

thesword

New member
Reaction score
0
Sevilmeden Sevmek Yudum Yudum Ölmektir...
Gerçekten bazı şeylerden çok sıkıldım.

Başta yalancı arkadaşlıklardan;
Çıkar için, yalnız kalmaktan korktuğu için, Para için, sorunlarına yardımcı olmam için yanımda olan arkadaşlardan SIKILDIM.

Yalancı sevgilerden sıkıldım;
Sadece boş kalmamak için seni seviyorum diyen kızlardan, kazık yediği sevgilisini kıskandırmak için beni kullanmaya çalışan kızlardan, para veya başka bi çıkar için sevgiyi kullananlardan sıkıldım, Senden başkasını görmüyor gözüm diyip arkamı döndüğüm anda başkasının elini tutan kızlardan SIKILDIM

Gerçekten bu hayat bu kadar adi ve alçak olamaz diyorum. Ama gel görki 7 yıllık arkadaşımın bile tek bir sebeple beni silip atmasını anlayamıyorum. ÇIKAR!?

Yükselmek için atılan iftiralardan, ilk fırsatta çelme takmayı bekleyen insanlardan, Kendi doğrularından şaşmayıp yanlışlarıyla yaşayanlardan, Basit insanlardan, İnsanlara tepeden bakan insanlardan, Yaptığı yanlışı bastırmak için Sesini yükselten insandan, Ailesinden nefret eden çocuklardan, Dini imanı para olan insanlardan, Hakkıyla kazanmak yerine bin bir türlü adiliği yapan insanlardan SIKILDIM

Kısacası Her şeyden, herkesten sıkıldım, Gerek canımdan çok sevdiğim insanların beni bir günde karalamasından gerekse dostum bildiğim adamın kazık atmasından, Tüm sorunlarıma gözünü kapayan, kendi işleri düşünce Sen paşasın agasın diye peşimde dolananlardan SIKILDIM

Hayatıma tüm olanlardan sonra hiç bir şey olmamış gibi devam etmeye çalışmaktan SIKILDIM

Günlerdir uyuyamamaktan, Sinir krizleri geçirmekten sıkıldım

Gerçekten Sıkıldım...

ßu patlama noktaları her insanda olur saßret kardeş

ßu patlama noktaları her insanda olur saßret kardeş

Daha ne kadar daha sabredicem bilmiyorum, Ben hayatta önüme hiç bir engel tatsızlık çıkmasın demiyorum zaten bunuda istemiyorum, sonuçta zorluklarla bu hayat monotonluktan çıkıyor. Ama gel görki yolda önüme çıkanlar sadece ufak taşlarken, bir anda önüme ağaçlar devrilmeye başladı, bu engelleri aşmakta çok zor gelmeye başladı zaman içinde.

Her dağın kendine göre dumanı olurmuş.
Senin dağın yüksektir bunu sorun etme bence.Baksana hala o isi dumanı kaldırıyorsun
Aşağılara, senden kötülere bakabilirsen görürsün ne hayatlar yaşanıyor

Şu anda ATV' de Mehmet Aslantuğ, Kenan Işık' ın konuğu olarak 4 yıldır neden ekranlardan koptuğunu anlatıyor. Aynen seninle aynı sorunlardan muzdarip o da. Hayat böyle işte. Bugün başka, yarın başka. En iyi dostlardan hiç ummayacağın yanlışlar görüyorsun. Ama mücadeleye ve yaşamaya devam. Sabır ve kanaat çok önemli. Allah yardımcın olsun.

Tamamen haklısın. hayat bazen seni istemediğin alanlara sürükleyebiliyor. senin tek yapman gereken doğru kişilikli insanlarla yola devam etmen. Allahtan Sabır dilemektense üstesinden gelemeyeceğin belalardan korunmanı istemen daha mantıklı. Saygılarımla..

Bazen oLur böLe rahatLamaya caLıs :goz:

Beni 1ytl için 1,5yıllık kardeşim dediğim biri satışa getirdi.1 lira ya kim inanır buna demi.Şaka gibi.Ama öle bi durum olduki bunu yaşadım.Öyle insanları sil gitsin.Şu sözler sana gelsin
Benim kitabımda insan satılmaz
Benim kitabımda yanlış yapılmaz
Benim kitabımda dost aldatılmaz
Dosta yanlış yapanlara düşmanım
...

rahatlamaya çalış herşeyi oluruna bırak yeter herşeyin bi sonu bi başlangıcı vardır başlangıçlar sevindirir sonlar üzer ama başlangıçlardaki mutlulukta doyumsuz olmazmı neyse hayat bu kadar düşünmeye değmez vur keyfin dibine...

evet kotu durumdasın kısa sure ıcınde bu bunalımdan cıkman dılegıyle

Kardeşim Döktürmüşün yaa :S Hepsini Degil Ama Para İçin Benle Arkadaş Olan arkadaşlarımdan Sıkıldım Cook güzel Bir Konuya Deginmişin teşekkürler

kardeşim ALLAH yardımcın olsun

islam ve insan bölümüne biraz takıl bana yaradığını söyleyebilirim ...

aeo

sonuna kadar haklı ve özlü bir yazı.. eğer sen yaşıyorsan bu krizleri şuanda rabbim sabir versin dostum.. geçmiş olsun..... RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Adam gıbı Sıkıntılardır adam eden adamı ... Bunları yasamak guzel cunku Yasadıgın seyler senın gozunu acmıs e bugun sıkılırsın ama yarın nasılolsa tecrübe sahibi oLdugun ıcın artık takmazsın.. ve Inan bana ne ısyan etmekle ne haykırmakLa ne yazmakla neden bır baska seyle gıder sıkıntıLar ...Tek caresı Kafana takmamaya calışman.

ilk zamanlar zordur ama geçer merak etme. bir zaman gelir takmaya bile değmeyeceklerini görürsün. boş yere dememişler insan oğlu çiğ süt emmiş diye. bu gün dost görünüp yarın sırtına bıçağı hiç çekinmeden saplaya biliyorlar; daha doğrusu sapladıklarını sanıyorlar. asıl kendi sırtlarına sapladıklarının farkında bile değiller. sen doğru ol yeter ki gerisini boşver.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, günlerdir kendimi toplamaya çalışıyordum, biraz da olsa bunu başardım. En azından kendime şu sözü verebildim: geçmişe sadece hatalarımdan ders çıkarmak için bakıcam.
Geçmişe yanmak sadece daha çok acı getiriyor. İlk kez hayata isyan ettim, ama ne olursa olsun hayatın devam ettiğini geç de olsa anladım.

Eminim zamanla herşey yoluna girecek. Sadece yardım etmek isteyen insanlara bir parçada olsa yardımlarının dokunduğunu söylemek istedim.

Teşekkürler..

Geri