Sınıf Sitem....

.Carnage

New member
Reaction score
0
www.gal_tma89.tr.cx
yada
http://tma89.dd.am

Bu siteyi şu anda okuduğum Gelibolu Anadolu Lisesi 10-TM/A Sınıfı İçin Kurdum.Sitenin Kuruluş Amacı Gelibolu Esnafından Ve Çevreden Topladığımız Paralarla 11. Sınıf Sonunda Yıllık Çıkarmak Bu Paranın Bir Kısmınıda Sitemizdeki Reklam Banner'larından Sağlıyacağız.Okulumuzun Maddi Durumu Gerçekten Çok Kötü O Yüzden Böyle Bir Proje Yaptık Ve Okuldanda Büyük Bir Destek Almaktayız..Bu Arada Forumumuz Herkese Açıktır...​

Her Türlü Görüşe Açığım....

1 sınıf için oldukca büyük bi site olmu ş :)

zaten amacımıza uygun bir site ancak böyle olabilir

hehe valla bu siteyi yaptıktan sonra okuldan da bayağı bir destek gördüm öğretmenler özellikle çok sevdi :D daha çok seviolar beni artık bu da notlarıma yansır herhalde ;)

gerçekten elinize sağlık güzel bir site olmuş düşüncenizde çok hoş gerçekten...

tez zamanda hackleriz olur biter. hehe. Çok güzel olmuş dostum. Güzelliğinden ziyade çok anlamlı bir çalışma. Gerçekten tebrik ediyorum. Eline sağlık. Her okula lazım aslında böyle birşey...

üstad foruma girince şu sağ taraftaki bölge kalksa ayrıca adult yok ayrıca güzel ;)

birde anıtkabrden başka yere gitmediniz mi : )

ya okulda para yokki gidelim o gezide atatürkçü düşünce derneğinin gezisiydi yani gittikmi hemen koycaz zaten fotolarını :D bu arada beğendiğinize sevindim

Geri