sıradan gel=)

anakinrick

1.618
Reaction score
0
SIRADAN GEL

Karli bir kis gunu genc bir adam dagda mahsur kalmis soguktan ve acliktan olmek uzereyken bir isik gormus, isik bir evden geliyormus. Neyse adam evin kapisini calmis, kapiyi yaslica bir kadin acmis adami iceri almis, adam acim susuzum filan derken neyse adamin karnini doyurmus yatarken yasli kadin iki kizini cagirmis, adama tanitmis,

bak demis bu buyuk kizim gecen yil dul kaldi, bu kucuk kizim halen bekar. Biz bu evde ucumuz yasariz... adam bir bakmis hepsi birbirinden guzel ama yani ayip olacak neyse aksam olunca yatmaya karar vermisler, ama kadin fazla yatagimiz ve odamiz yok demis biz kizlarla beraber yatariz sende yerde yatasin demis adama.... adam kabul etmis ve hepsi ayni odada yatmislar.... biraz zaman gecince adamin aklina tabi malum aktivite gelmis ama nasil olur hepsi beraber uyuyorlar diye sesini cikaramamis.... biraz daha zaman gecince, dul kiz baslamis sayiklamaya:
-dula gel, dula gel diye adam dayanamamis tabi hemen cikmis yataga dula sokulmus,biraz takildiktan sonra bekar kiz baslamis konusmaya:
-bolu birak dara gel, bolu birak dara gel..
adam mutlu bir sekilde kiza yonelmis ama arada anne yatmakta.... adam tam gecerken kadinin ustunden kadin baslamis sayiklamaya..

-bok yeme siradan gel, bok yeme siradan gel..

İNAT

Bir gün kahvede üç kişi inatlaşıyormuş kim daha inat diye.Bir tanesi demişki bir akşam işten eve gittim. Kapıyı çaldım hatun kim o dedi bende inat ettim cevap vermedim sabaha kadar çalıp işe gittim demiş.İkincisi başlamış anlatmayai Bir gün dişim ağrıyordu dişçiye gittim hangi dişin ağrıyor dedi inat ettim söylemedim bütün dişlerimi söktü bir tek ağrıyan dişim kaldı demiş.Üçüncüsü başlamış anlatmaya.Evlendiğimiz gece eşim bu gece olmaz dedi vermedi ben de inat ettim bir daha istemedim demiş.arkadaşı hemen söze karışmış iyide sen 17 senelik evli üç çocuk babasısın adam inadımdan onların bile nasıl olduğunu sormadım

hasta

pekçok dünya rekoru kıran atlet,günün birinde ateşler içinde yatağa düşer. doktor gelir muayene eder bu sırada ateşini ölçer atlet ateşinin kaç derece olduğunu sorar? doktor
-40,5
daha sonrasında atlet doktora dönüp sorar
-dünya rekoru kaç dereceydi acaba:)

hacı ile sarhoş

sarhoşun biri bir gün yolda hacının birini çevirmiş ve bana 100 lira versene içki alcam demiş. hacı da ben içkiye para vermem demiş. sarhoşta o saman yemek parası olarak ver demiş hacı çıkarmış 100 lira vermiş.aradan zaman geçmiş hacı da sarhoşta ölmüş. hacı elinde amel defteri gitmiş cennetin kapısını çalmış kapıyı melekler açmış hacının amel defterine bakmış ve demişler.
-ya hacı senin sevabın çok ama günahın da çok seni cennete alamayız sen cehenneme git demişler.
hacı çaresiz gitmiş cehenneme kapıyı çalmış kapıyı zebani açmış.Hacının amel defterine bakmışlar ve demişler
-ya hacı senin günahın çok ama sevabında çok seni cehenneme alamayız demişler. hacı çaresiz ortada kalmış kara kara düşünüyormuş amel defterine bakarken aklına birden sarhoşun birine 100 lira verdiği gelmiş. hemen koşa koşa cennetin kapısına gitmiş ve kapıyı çalmış. kapıyı melek açmış. sarhoş demiş :
ya ben zamanın birinde sarhoşun birine 100 lira vermiştim onu yazmamışlar
içerden bi ses yükselmiş.
- verin 100 lirasını sqtir olup gitsin...

DÜNYA DÖNÜYOR

Bir gün sarhoş adamın biri sokakta bekliyormuş.Yoldan geçen bir adam burda niye bekliyorsun demiş.Sarhoş adam evimi bekliyorum demiş.Yoldan geçen adam evin burda değilse burda beklemene gerek yok demiş. Sarhoş adam da DÜNYA DÖNÜYOR evim birazdan burda olur demiş.

POFFFFFFF

bir ayna varmış yalan söyleyeni kaybediyomuş esmer gecmiş 'dünyanın en güzel gözleri bende' demiş POFFFF ayna yok etmiş kumral gelmiş 'dünyanın en iyi poposu bende' demiş POFFFF sarışın gelmiş aklına bişiy gelmemiş 'DÜŞÜNÜYORUM' demiş POFFFFFFFF:)

bir kısmını biliyordum ama hepsi süper eline sağlık :):):):):):)

Geri