s.a arkadaşlar

umut bady

New member
Reaction score
0
selamün aleyküm arkadaşlar ben [DARK_ANGEL] beyin büyük bir hayranıyım ve ben de büyüyince onun gibi bir moderatör olmayı düşünüyorum sizden ricam adminlerim ve adminastörlerim [DARK_ANGEL] beyi bu sitede olabileceği kadar mutlu olmasını istiyoruz ve [DARK_ANGEL] beye bir saygı bölümü hazrılıyalım tabii [DARK_ANGEL] beyde isterse:goz::clap saygılarr

hoşgeldin ama gelir gelmez iş cıkardın hemen uğrascaz senle wala :D :D :D

ewt arkadaşım ama moderatörlüğünü çok iyi yapıyor DARK_ANGEL beye bir onur verici birşey hazırlamamız çok iyi olmazmıydı arkadaşım....

ahahah dark angel fanı :)

way be bora abi neler yapmıssın haberimiz yok :)

neyse hoşgeldin coşkulu dostum :)

ben moderatörlerin içinden en çok iyi işini yapan bir kaç tane moderatör biliyorum ve bunlarsan bir taneside DARK_ANGEL dir...
sanırım bir arkadaşımız gelir gelmez demiş ben bu sitede 1 seneden beri varım ama sadece yeni yeni üyelikler açtım ve her zmnda giremiyorum ben neredeyse bütün gün saat 12 den 6 ya kadar pc ile ilgili kitaplar ukuyup kendi bilgisayarımda uyguluyorum.....

Dark moderatör değil admin. Ayrıca senin yaşın kaç bakim ?

darkangel i bende severim ii dir kedisi

kardeş benm yaşım 15 daha yeni girdim......

pardon arkadaşlarım yanlış bişiy dediysem sizden çok ama çok özür dilerim......

ben daha ufak olduğunu sanmıştım o bakımdan iyi. mesajlarına baktığımda ise kötü :]
fazla uzatmayalım konunun linkini bir kenara kopyala 2 sene sonra çok güleceksin bu konuya bakarak :]

aramıza hoş geldin :]

tmm sizin dediğiniz gibi yapıcam ve bir dvd cdsine kopyalıycam teşekkürler kardeşim....

ben moderatörlerin içinden en çok iyi işini yapan bir kaç tane moderatör biliyorum ve bunlarsan bir taneside DARK_ANGEL dir...
sanırım bir arkadaşımız gelir gelmez demiş ben bu sitede 1 seneden beri varım ama sadece yeni yeni üyelikler açtım ve her zmnda giremiyorum ben neredeyse bütün gün saat 12 den 6 ya kadar pc ile ilgili kitaplar ukuyup kendi bilgisayarımda uyguluyorum.....

yeni üye deilsen yeni üye bölümünde konu acmasadın sende duyuru bölümünde felam acsadın :D :D

bu arada her yazılana cevap verme. chat sayfası değil sonuçta ceza alabilirsin.

Geri