S60 Telefonların Olamazsa Olmazı Olacak ! ! !

T_BaG

ℓσя∂ σƒ т&#
Reaction score
0
Nokia ne kadar degişiklik yapsada şu karınca duası gibi görünen ve estetikten uzak olan ekran koruyucusunu degiştirmiyor sizler için güzel ve tel. hiç ama hiç kasmayan bir programcık veriyorum.
Bu paylaşım arada kaynasın istemedim çünkü bence her tel. olması gereken ve eminim %99 herkesin yükleyip tel. demirbaş haline getirecegi türden bir programcık, programcık diyorum çünkü tel. simge falan atmıyor yükledikten sonra tek yapmanız gereken menü/temalar/kullandıgınız tema/düzenle/ekran koruyucu/clocksaver yapmanız artık çok şık bir ekran koruyucu ve saate sahipsiniz bu programcık tamamen ücretsiz olup herhangi bir illegal durum oluşturmamaktadır.

İndireceginiz paketi ben hazırladım içerisinde yukarıdaki modellerin hepsi mevcut ZİP'li dosyanın içinde 5 dosya var ve her birinde üç tane SİS dosyası var siz herhangi birini tel. yükleyin yeterli o üç dosya arasında ki fark ekrandaki görüntü boyutundan kaynaklanıyor siz sonu '' l '' olanı yani LARGE (büyük) olanı yükleyin veya keyif size kalmış hangisini isterseniz onu yükleyin hadi kalay gelsin

http://rapidshare.com/files/140749976/Tramontana.ClockSaver.V1.00.S60.SymbianOS__B_O_S_S.rar

şifre: hackhell

Ya ben indirdim ama telefonuma atamıyorum dosyayı hafıza kartına atıyorum şifre soruyor şifreyi yazıyorum yüklendiğini belirten ünlem sesi geliyor ancak program yok yardım lütfen...

Geri