Saç dökülmesine %100 çözüm arıyorum

hacı saçlarını kazıt zaten 4 günde kararıyo bi daha kazıt kararınca bi daha kazıt saçlarını 3 kere kazıt yani sonra bu saçlarının kararma aşamasında bioxin kullan biraz pahalı ama saçlarını seviosan değer..
ama saçları kazıt yani harbiden daha sağlam çıkıo peruk felan takarsın bişi olmas =)

senin saçların dökülüyo lazsın herhalde bak şimdi sana bi çözüm vercem cumartesi sabahı kalk 3 posta bardağa boşal biraz zeytinyağı kat onu karıştır sonra kafana sür kafanı bişeyle sar bi saat beklet bi saat sonra tarık akan gibi saçların olmazsa şerefsizim ama sadece cumartesi dene...bol şans

ilginç yöntem denemek lazım :sigara:

Bende olumsuzluge care arıyorum ama bulamıyorum nedense . . .

senin saçların dökülüyo lazsın herhalde bak şimdi sana bi çözüm vercem cumartesi sabahı kalk 3 posta bardağa boşal biraz zeytinyağı kat onu karıştır sonra kafana sür kafanı bişeyle sar bi saat beklet bi saat sonra tarık akan gibi saçların olmazsa şerefsizim ama sadece cumartesi dene...bol şans

neden cumartesi :saskin

uykum kacti
kendime geldim
koptum yani :durdurun

tarık akan gibi saçların olmazsa şerefsizim

bak >>>>>>>>> :hhmanD

Genetik abicim yapacak bir şey yok,kafana abuk sabuk şeyler sürme.Dökülürse saç ektirmek en iyi çare.Saçlarımızın hangisi dökülecek hangisi kalacak kodlanmış genlerimizde.klinik kanıtlanmış serum ve şampuanları kullan ve psikolojini bozma.

loreal.in dökülmeye karşı şanpuanı ve aminexil adlı ampulünü dene şayet düzenli bi şekilde kullanırsan kesin çare olur ancak saç dökülmelerinin çoğu psikolojik nedenlerden kaynaklanır yani fazla takma kafana sen taktıkça dökülme artacaktır.inşallah yardımcı olabilmişimdir saygılar..(bu bahsettiğim ürünleri ancak bi kuaför salonundan temin edebilirsin ve birazda tuzludur haberin olsun)

Ne yaparsan yap dökülecek.Dökülmesin diye harcadığın para,zaman,emek hepsi boşa gidecek.O senin geninde kayıtlı.O kaydı değiştiremiyeceğine göre ısrar etme dökülsün. Sonra ektirirsin.Kendini zorlama.

sacını ustura ile kazıt daha gur cıkar

benimde saçlarım dökülüyordu Allah a şükür Artık Dökülmüyor

Saçımı Kazıdım Haftada 1 kez olmak üzere 3 kez saçımı kazıdım...

Her kazıdıktan hemen sonra limon,Tuz,Sarmısağı saç diplerine bi güzel yedirdim tabi ağlamak üzereydim o ayrı ama olsun saçlar için gerekirse ağla =)

Bu sana dediklerimi dene

ya da saçlarını kazıtmak istemiyorsan Saçını 2 ya da 3 numaraya kes..Saç diplerini görsün diye...5-6 diş sarımsağı bi güzel döv..suyu çıkana kadar ,Limon,Yumurtanın Sarısı köy yumurtası mümkünse =) Limon ve hakiki zeytinyağı bunları bi kase de karıştır ve saçına sür Maksimum 40 dk bırak fazLa bırakırsan saç köklerini yakarsın biLmiş OL =) ciddi söylüyorum bu dediğimi 3 hafta dene haftada 1 kez Olmak üzere....saç dökülme sorunun kalmıyacaktır

ha bu arada Mümkünse şampuan kuLLanma kendine ZeytinyağLı defne Sabunu buL ve onunLa yıkan DoğaL ya o bakımdan şu piyasadaki şampuanların alayı kimyasaL ve saça zararLı ;)

tek çözüm preminium :)

bu dökülme nedenine bağlı hormonal ise sadece geciktirebılirsin milyarca lira harcayarak tabii:-(

Geri