Sağ tuşla tıklayınca aktive olan symantec installer

astrositom

New member
Reaction score
0
Toplu kullanımda olan bir bilgisayarda eskiden kurulmuş bir symantec hortladı. Şimdi sağ tuşla herhangi bir dosya tıklandığında symantec için installer çalışıyor. cancel demek gerekiyor. Bir türlü önleyemedim. Msiexec.exe diye bir dosya sanırım. Norton removal tool 'u denedim. Expired diyor. Dosyayı silmeyi denedim silemiyorum. Güvenli kip denedim herşeyi denedim. Başaramadım. Registry'den symantec yazanları sildim.
Fikri olan yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Saygılar

(yada format at gitsin ) :D:D :durdurun :)

Kaldırdım. Norton namına hiçbişey yok. Hemde Your uninstaller ile kaldırdım. Format atamıyorum toplu kullanımda olduğu için. Yoksa 1 saniye düşünmezdim.

Denemedim. Çünkü gıcık oluyorum. Aklıma geldi. Kurup tekrar kaldırmak mı diyosun.

Sorunu çözdüm. Sağ tuşla her tıklayışta windows installer aktive olup symantec yüklüyordu. Her seferinde daha önce sildim sandığım klasörlere bi yerlerden tekrar symantec klasörü açıyordu. Symantec'e ilişkin herşeyi arayıp register dahil sildim. windows klasörü içinde system32 içinde wynts.... gibi task manager da gördüğüm ve bu olayla ilişkilendirdiğim bir dosyayı sildim (baya zor oldu, görevi sonlandırıp aynı anda adını değiştirip falan sildim.). Çözüldü. O kadar çok uğraşmama rağmen kaçırmışım bi şeyler gözden demekki. Teşekkürler yardımlar için

Geri