Sağlık bolumune asistan moderator adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peace_346

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar sağlık bölümüne asistan moderator olmak istiyorum eger tabi Desantralizasyon arkadaşımda benle calışmak ister ise...
Gerci mesaj ve tesekkur sayım az bunun farkındayım ama asistan moderator olsamda olmasamda bu tempoyu her zaman devam ettireceğim bana guvenebilirsiniz...

şimdiden tüm arkadaşlara iyi veya kötü olsun tüm görüşleri için teşşekkür ederim

herkese iyi gunler dilerim...

biraz dha zamana ihtiyacın var boş postun yoq
hep istedigin bölümde paylaşım yapmışsın
biraz daha kendini gösterirsen neden olmasın şu anda -1

cok dogru dusunuyorsunuz lafım yok kimseye

dediin gibi mesaj sayıları için söylüyorum biraz daha ilgili olursan ilerde olur umarım .. ne yazikki -1

senın bu sıcakkanlılıgın ve saygılı olusundan gercekten etkılendım..

Insallah hep boyle devam edersın.

yorum olarak +veya - veremıcem

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 66
50 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi

bence çok erken durum bunu gösterio

üstelik çalışlmaların 2-3 haftanın ürünü sadece konu açmak yerine diğer konulara da bakıp yorumlarını yazmalısın...Baktığımızda sadece sağlık bölümünde paylaşımların war dier bölümlere de daha çok takılmalısın...

guncel ve islam ve insan bollumune da yazıyorum bakarsanız

tekrar iyi calısmalar ve iyi aksamlar dilerim

bence çok erken şimdilik - ilerde ne olur bilmem...

kardes iyi diyorsun hos diyorsun da ben bu kadar paylasım ile aynı bolume modluk istedim ama kabul edilmedi gerisini sen dusun bence cok cok erken -5165432154

ofoking
Eski Üye

Teşekkür Sayısı: 228
222 Mesajına 416 Kere Teşekkür Edildi

Henüz Çok Erken Ama Herkes Gibi Bencede İleride Olabileceğini Düşünüyorum -1

ofoking' Alıntı:
kardes iyi diyorsun hos diyorsun da ben bu kadar paylasım ile aynı bolume modluk istedim ama kabul edilmedi gerisini sen dusun bence cok cok erken -5165432154

ofoking
Eski Üye

Teşekkür Sayısı: 228
222 Mesajına 416 Kere Teşekkür Edildi

cok dogru dusunuyorsun dostum bu durumda senin oraya moderator olman lazım tabii ki

islam insandaki paylaşımların gerçekten güzel sağlık bölümündeki paylaşımlarını şahsen girmediğim için bilmiyorum ama daha mesaj sayın az ilerde konu açtığında olacağına eminim çünkü bu vasıflar sende mevcut şimdilik - ama mod olabilme potansiyeelin +...

tum gorusleriniz için tesekkur ederim bende sizin goruslerinize gore hareket etmeye calısacagım (bu arada moderator deneyimim var o yuzden )

dostum çok erken ama saygılı davranışlarının yanına biraz daa online süresi ve biraz daa foruma ilgi koyarsan inanıorum istediğin yere gelirsin şimdilik üzülerek -1 veriorum inş zamanlamayı biraz daa ii yapıp + alırsın :goz:

edit: moderatör deneyimim var demişsin emin ol buradaki insanların çoğunun adminlik deneyimi bile var yani benim var ve tanıdığım insanların %80i ininde var önemli olan senin deneyimin deil buradaki gösterdiğin çabadır :goz:

çok olgun ve düşüncelısın bakıtım her msjına her yoruma güzel cevaplar veryosun erken sende anlamişsındır ama yonetıcılık yapacak sahıse sahıp oldugun belli bu yuzden bende senı en yakın zamanda mod oldugunu gormek ısterım sımdı yorum yapmıyorum + veya -

arkadaş nası olduysa mod olmuş bu iştemi bi gariplik var yoksa benmi yanlış gördüm bağımlı yazıyo ama 8 yıldızı var :(

evet crazy sen solemıstın,benımde dıkkatımı cektı :]]

demekkı mod olan arkadas kadar paylasım yapamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri