Sabah Ezanı Tam Bir Kuru Gürültü

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Sabah Ezanı tam bir kuru gürültü

The Jerusalem Post gazetesinde günün en çok okunan haberi Müslümanları ayağa kaldırdı.

Son günlerde Kudüs'te tansiyonu yükselten, müslüman ve yahudi yerleşimciler arasında geçen diğer bir tartışma konusu: Kentin Yahudi sakinlerini rahatsız eden ezan sesleri.

EZAN ÇEKİLMEZ BİR BAŞ BELASI

Başkentin doğusunda yaşayan Araplara yakın oturan Yahudi sakinleri, günde 5 vakit hoparlörle okunan ezan seslerinden şikâyetçi. Özellikle her sabah saat 4’te okunan ezana dayanamayan Yahudiler, ezanı çekilmez bir baş belası diye tarif etti.

HER SABAH BİRBİRİ ARDINA GELEN GÜRÜLTÜ

The Jerusalem Post gazetesine konuşan kentin sakinlerinden Yehudit Raz, ‘’Sanki hoparlörü alıp benim odamın içine koymuşlar gibi ve bu sadece bir ya da iki camiden gelen bir gürültü değil. Her sabah onlarca hoparlörden birbiri ardına gelen bir gürültüden bahsediyoruz’’ dedi.

SAATLERİNİ KURSALAR OLMAZ MI

Bu konuda polislerin hiçbir şekilde yardımcı olmadığını vurgulayan Roz, ‘’Sanki biz onların kuralları altında yaşıyoruz. Bu bölge benim evime çok yakın ve bu durumu kimsenin umursadığı yok. Neden bu gürültüyle bütün çevreyi uyandırıyorlar, sadece saatlerini kursalar olmaz mı?’ dedi.

İNSANLAR UYUYAMIYOR

Bu meseleyi mecliste dile getireceğini ifade eden Belediye meclis üyesi Yael Antebi, polislerin bu meseleye hiçbir şekilde müdahale etmek istemediğini söyledi. Antebi, ‘’İnsanlar uyuyamıyor ve bu onların günlük hayatını etkiliyor.’’ dedi.

RAHATSIZ EDEN EZAN DEĞİL İSLAMİYET

Şufat muhtarı Jameel Sanduka ise bu konuda kendisinin ve komşularının farklı düşündüğünü söyledi. Sanduka sözlerine şöyle devam etti: ''Bu topraklardaki varlığımız çok daha eskilere dayanıyor. Bu insanları rahatsız eden ezan değil, İslam’ın ta kendisi.’’ dedi.

SESİNİ BİRAZ KIRDIK

Polisin daha önce kendisiyle irtibata geçip hoparlörün sesini kısın dediğini belirten Sanduka, ‘’Biz de isteklerini yerine getirip biraz kıstık, ama ben halkıma hoparlörü kaldırmalarını söyleyemem çünkü bu onların dininin bir parçası.’’ dedi.

Kaynak

ulan bu haberi yapanında yazanında yedi ceddine giderim

saygisizlar :mad: nefret ediyorum yahudilerden

kalpler mühürlü olunca ...

hitler temizleyecekti hepinizi ama biz sizlerin çanlarınıza bişi diyomuyuz

Yahudilerden ezana çirkin benzetme!

cami.jpg

Yahudilerden ezana çirkin benzetme!

Kudüs’te yayın yapan The Jerusalem Post gazetesinde günün en çok okunan haberi Müslümanları ayağa kaldırdı.

8sutun.com sitesinin haberine göre gazetede bahsi geçen satırlar şu şekilde:

Son günlerde Kudüs'te tansiyonu yükselten, müslüman ve yahudi yerleşimciler arasında geçen diğer bir tartışma konusu: Kentin Yahudi sakinlerini rahatsız eden ezan sesleri.Başkentin doğusunda yaşayan Araplara yakın oturan Yahudi sakinleri, günde 5 vakit hoparlörle okunan ezan seslerinden şikâyetçi. Özellikle her sabah saat 4’te okunan ezana dayanamayan Yahudiler, ezanı çekilmez bir baş belası diye tarif etti.

The Jerusalem Post gazetesine konuşan kentin sakinlerinden Yehudit Raz, ‘’Sanki hoparlörü alıp benim odamın içine koymuşlar gibi ve bu sadece bir ya da iki camiden gelen bir gürültü değil. Her sabah onlarca hoparlörden birbiri ardına gelen bir gürültüden bahsediyoruz’’ dedi.Bu konuda polislerin hiçbir şekilde yardımcı olmadığını vurgulayan Roz, ‘’Sanki biz onların kuralları altında yaşıyoruz. Bu bölge benim evime çok yakın ve bu durumu kimsenin umursadığı yok. Neden bu gürültüyle bütün çevreyi uyandırıyorlar, sadece saatlerini kursalar olmaz mı?’ dedi.

Bu meseleyi mecliste dile getireceğini ifade eden Belediye meclis üyesi Yael Antebi, polislerin bu meseleye hiçbir şekilde müdahale etmek istemediğini söyledi. Antebi, ‘’İnsanlar uyuyamıyor ve bu onların günlük hayatını etkiliyor.’’ dedi.Şufat muhtarı Jameel Sanduka ise bu konuda kendisinin ve komşularının farklı düşündüğünü söyledi. Sanduka sözlerine şöyle devam etti: ''Bu topraklardaki varlığımız çok daha eskilere dayanıyor. Bu insanları rahatsız eden ezan değil, İslam’ın ta kendisi.’’ dedi.

Polisin daha önce kendisiyle irtibata geçip hoparlörün sesini kısın dediğini belirten Sanduka, ‘’Biz de isteklerini yerine getirip biraz kıstık, ama ben halkıma hoparlörü kaldırmalarını söyleyemem çünkü bu onların dininin bir parçası.’’ dedi

Kaynak

yahudiler ezan sesini yorumlayacaklarına Allah c.c. tarafından üzerlerine konulan laneti nasıl kaldıracaklarına baksınlar.Bi de hahamları sünnetli mi ona baksınlar.bıraksınlar bu işleri o Allah ki esirgeyen ve bağışlayandır.ama yahudiler peygamber öldürmüş bir ırktır.kıyamete kadar bu leke üzerlerinde kalacak.

sımdı bu konu bıraz islami konuların oldugu yere uygun olmus ama genede yazmadan edemıyecegım:) madem ezan sesı hosuna gıtmıyor adamların bır dunya cozum yolu var kulaklık taksın yatsın bılemedın ses yalıtım sıstemı yapdırsın onuda beceremedı dırek taşınsın :) evden eve naklıyat var o golgedekı ınsanlarda ucak sesınden ve bomba sesınden rahatsızdır ozaman ısraıl komple o golgeden cekılsın bu durumda cozulsun.... onları ezan degıl hıcdan sesı rahatsız edıyordur saygılar ..

kulaklarına makul bir tıkaç öneririm.
Katilin derdine bak. Uyuyamıyormuş.

Az kaldı SUR'A üfürülünce ezan sesini bile arar olacaksınız..

kulaklarına makul bir tıkaç öneririm.
Katilin derdine bak. Uyuyamıyormuş.

Az kaldı SUR'A üfürülünce ezan sesini bile arar olacaksınız..

hitler yahudilere az bile yapmış şerefsizler

Allah'tan korkmayan vıjdansızlar BÜTÜN İNSANLIK SİZDEN İĞRENİYOR ADAM OLUN LANN!!!

Şurda Ahiret'e ne kaldı. O zaman o ezan sesiyle helak olduğunuzda Yahudiler iş iten geçecek son pişmanlık fayda vermeyecektir. Allah ıslah etsin diyecem ama sizler ezelden lanetlenmişsiniz...

Geri