Sabri ve MiLan? =D

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Sabri'ye İtalyan işi!
Galatasaray'ın tecrubeli defans oyuncusu Sabri Sarıoğlu için İtalyanların ünlü kulübü Milan'ın devrede olduğu belirtildi.

9740_B_sabri011.jpg

Hürriyet Gazetesi'nin 21 Ağustos 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre;
Sabri’nin menajerliğini yapan Ali Güven, Milan’ın istatikçilerinin Sabri’yi seyretmeye geldiğini söyleyerek, “Zaten Milan Sabri’yi uzun zamandır takip ettiriyor ve ediyordu. Bu maçı ve Sabri’yi tekrar izlemeye geldiler” dedi.

Kaynak : Hürriyet​

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

Ne için izlettiriyorlarmış ? Kendine vücut çalımı atması olayını incelemeleri için mi :D

Nası bir futbol mantalitesine sahip olduğunu anlamak için mi :hhmanD

Sabri'ye İtalyan işi!
Galatasaray'ın TECRÜBELİ defans oyuncusu Sabri Sarıoğlu için İtalyanların ünlü kulübü Milan'ın devrede olduğu belirtildi.

TECRÜBELİ Derken.....

Top Kaptırmada , Sahanın Dışına Şut Atmada Tecrübeli Demek İstedi Galiba

ben bir galatasaraylı olarak söylüyorum en nefret ettiğim futbolcudur sabri nereye giderse gitsin ne hali varsa görsün abi türkiye ligindeki en KAZMA futbolcu budur

Saßri oynamayı bilmiyoki :D
gs de en sevmediğim futbolcu..
Milan napsın onu ..
Vurduğu topLar nerdeyse statın dışına gitcek...
:)

Adam Süperstar alırlar tabi alırlar alırlar

Kanka Bu Haber İçin ALLah Senden Razı OLsun, Sabah Sabah İyi GüLdüm :D

La Bu Sabri Çok Dengesiz Biri, Maçta Paso AdamLara DaLdı, Beni DeLirtiyor MaçLarda, Sağ Beke Uğur'u İstiyoruz Satın Şu Herifi :)

ps'de oLmuyo bu transfer oyun hata veriyor

Şu adam varya Galatasaray'a yakışmayan tek adam.Dün gördün yollasınlarda ne olursa olsun.Dün dua ettim kırmızı kart görsede çıksa diye :D . Niye oynuyo bu adam hala daha çözmüş değilim

Bir İnsan Bu Kadar Yeteneksiz ve Sevimsiz OLurda HaLa nasıL GaLatasarayda Oynar. AsıL Merakımı CeLbeden Odur. MiLan ve Sabri Hiç İnandırıcı DeğiL

kişiliksiz herifin teki tipi gıcık bi kere

Sabri o kadar da kötü bir futbolcu değil. Takımın günah keçisi haline getirildi. Biri hatalı pas yapsa Sabri niye orada değil diye Sabri'ye kızılıyor. Şu anda takıma Baros'tan daha çok yararlı. Baros önüne gelen topu almaya tenezzül edemezken Sabri her yere koşuyor. Çok iyi niyetli oynuyor ama yaptığı hatalar maalesef bunun önüne geçiyor. Hırsı ve kazanma isteği ile oynuyor. Yabancılar gibi kendini göstermek için değil. Rijkaard'ın da yardımıyla Sabri bence çok iyi yerlere gelecek.

sempatizanı olmayan bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz ama ya MİLAN'a giderse;

ya Büyük işler yaparsa..

ben burada olacağım yine

bu yazdıklarınızı yapıştıracağım topiğe...

sizin inancınız bu kadar kardeşim GALATASARAY'ın ilk onbirinde oynayan topçuya...

kimse sormuyor bu adam nasıl her maç ilk onbirde oynayabiliyor diye..

Geri