Sabri ve MiLan? =D

bakıyorumda herkes sabri yi yerden yere vurmuş, naptı adam size ya...yenilen goller o kanattan gelmişmiş defanstakilerin hiç suçu yok mu? kalecinin işine gol yememek, futbol takım oyunu arkadaşlar yıllardır bu takım için savaşan oynayan bi futbolcu sabir her ne kadar bazen bizi kızdırsada öz ve öz GALATASARAY 'lı, Bordoya 90+ da attığı galibiyet golünü unuttunuz mu? hayat verdi hepimize...sonuç olarak sabri 'nin milanda oynamasını canı gönülden isterim keşke olsa...hadi allaha emaner.

şunu söyLiyeyim,Sabri ve Ayhan dikkat edin her hocanın her yönetimin vazgeçemediği adamLar oLuyorLar.. bu tip futboLcuLarda yetenekten çok yağ vardır.. takıma,teknik ekibe ve yönetime kendini sevdirme vardır..
işte bu yüzden yaptıkLarı hataLar süngere çekiLir..

Sabri inşaLLah miLan'a gider bu tüm Türk futboLcuLar için teseLLimiz ama biraz gerçekçi oLaLım,yanyana koyduğumuzda biLe komik duruyor..

Milan yönetimi Sabri'nin yüksek bonservis bedeli(!) ve Avrupa Liginde maç oynamış olması nedeniyle Sabri'den vazgeçti:hhmanD

(yerseniz)

Sabri'ye İtalyan işi!
Galatasaray'ın TECRÜBELİ defans oyuncusu Sabri Sarıoğlu için İtalyanların ünlü kulübü Milan'ın devrede olduğu belirtildi.

TECRÜBELİ Derken.....

Top Kaptırmada , Sahanın Dışına Şut Atmada Tecrübeli Demek İstedi Galiba

futboldan anlamadığın belli oluo her futbolcu dışarı atar önemli olan iş yapıp yapmadığı

Sabri gol pozisyonunda topu taça atıcak bi yetenek :D:D

Herkes ateş püskürüyor ama Sabri'den nedense hiçbir teknik direktör vazgeçemiyor. Bunun sebebini hiç düşündünüz mü? Bir arkadaşımız yağcılık demiş ama bütün teknik direktörler o kadar salak mıydı acaba? Hadi diyelim onlar salak Rijkaard nasıl etkilenebilir bundan? Adam Ronaldinho, Messi, Henry, Eto'o vb. say say bitmez bir sürü oyuncuyla çalışmış. Sabri'nin yağından mı etkilenecek? Güldürmeyin adamı.

bozdemir ben kimseye saLak demedim,ama Lafımı anLamayıp başka yerLere çekersen sen o hataya düşmüş oLursun..
yıLLardır o mevkiLere transfer yapıLmıyor,o adamLarın sözLeşmesi uzatıLıyor yani eLdeki maLzeme bu..
FeLdkamp Sabri'den adam oLmaz deyip kadro dışı bıraktığında kim onu affetti de FeLdkamp küpLere bindi? BiLip biLmeden konuşmayaLım..

BöyLe bir tekLif söz konusu biLe oLamaz.. Konu geyik amaçLıdır..

puhahhaa bu haberı okudum gozume gulmekten yas geldı puhahahhahahahhaa....

bozdemir ben kimseye saLak demedim,ama Lafımı anLamayıp başka yerLere çekersen sen o hataya düşmüş oLursun..
yıLLardır o mevkiLere transfer yapıLmıyor,o adamLarın sözLeşmesi uzatıLıyor yani eLdeki maLzeme bu..
FeLdkamp Sabri'den adam oLmaz deyip kadro dışı bıraktığında kim onu affetti de FeLdkamp küpLere bindi? BiLip biLmeden konuşmayaLım..

BöyLe bir tekLif söz konusu biLe oLamaz.. Konu geyik amaçLıdır..

Ben de senin birine salak dediğini söylemedim zaten. O benim yorumumdu. Bir yere çekmeye çalışmadım zaten. Yıllardır o mevkiye transfer yapılmıyor. Yönetim her yere yapıyor oraya yapmıyor. Hakan Balta'nın yedeğini arayan yönetim sağ beke transfer yapmıyor. Acaba neden? Sabri yönetime de mi yağ yakıyor? Hayır. Sabri her ne kadar kabul edilmese de yetenekli bir futbolcu. Bunu ben de demiyorum. Rijkaard diyor. Sabri çok yetenekli ama beyniyle ayakları arasında bağlantı yok diyor. Yine kendi o mevkiye transfer yaptırmayarak Sabri ve Uğur'un önünü kapamıyor. Rijkaard Sabri'yi eğitecek ve eminim Sabri Milan'da oynayacak seviyeye gelecek. Sence bu takıma Metin Oktay ruhu mu lazım Lincoln ruhu mu? Sabri Metin Oktay ruhunu yansıtıyor. Durduğu yerden kahraman olan Kewell, Baros, (bir zamanlar) Lincoln bazı maçları kaybederken koşmaya tenezzül edemezken Sabri ve Arda ölümüne koşuyordu. Bordeaux maçını hatırlayın. Hamburg maçını hatırlayın. Herkes dursa bu takımda Sabri koşar ve her takıma böyle bir oyuncu gerekli. İyi niyetli ve sonuna kadar mücadeleci. Milli takımda da bu böyleydi. Euro 2008 de Çek maçında herkes yıkılmışken Sabri sağdan top taşıyordu. Her ne kadar gözükmese de Sabri defansta da çok iyi işler yapıyor. Sürekli açıkları kapıyor. Top sıkışınca hemen topu taça kornere göndermiyor. Çoğu zaman yapabileceğinin en iyisini yapıyor o pozisyonlarda. Son Kayseri maçını hatırla. İlk dakikalarda Cangelenin vurduğu Leo Franco'nun sektirdiği topu kim uzaklaştırdı? Böyle şeyleri çok iyi yapıyor. Başka zaman demediğinizi bırakmadığınız Feldkamp'ı da bu konuda övmeyin. Çok anlasa Skibbe'den daha iyi işler yaptırırdı Avrupa'da. Onun yaptığı sadece yeni bir takım kurmak. Takımın ruhu geri kalanı halletti.

Geri