Sadece öneri..!! (ayrı bir hosting de upload film oyun doc vs.)

• Konbuyu başlatan |St_AnGeR|
  • Başlangıç tarihi
S

|St_AnGeR|

Guest
ya beyler bence uploadlar ayrı bir host açalım ( hatta ben açiim diom ) ve oyun mobile film vs şeyleriçin ayrı ayrı klasorlerde modlara göre bölümlü bir host açalım diom hem her bölümün bir upload olayı olmus olur paylasım ii olur hem de modlara birer acount la erişim werelim herkez kendi bölümüne urasın ewt ne düşünüosunz cvplarınızı beqliom.. eğer isterseniz hemen açiim hostu ? :cool:

hea bu arada forumun bulunduğu host ta rahatlamıs olur..

ya beyler yazmıim diom ama cvp bile vermionuz ya olumlu olumsuz cvp verin bare ya ..

Harbiden ya uyduruk şeylere yazacağımıza böyle ciddi bir proje'ye yazalım beyler online olanlar ne iş yapıyorsunuz

valla iyi olur kanka destekçinim

kim hayır derki :)
ben bile acc isterim :p

saolun beyler ya hosting işini hallediiim dream bilir host war ya sizbi konusun milletle bare ya cvp bile yazmıo lar ya ..

a.q adult a açsam bi baslıq hit yapar dı ya :D:D

fikir super valla iyi olur yaparsan

walla ben düşünüommda millet ve modslar nedio asıl onlar onemli
yani ben ready..:D

üstad fikir süper de adult için biraz zor ben bilirim 10 gb dosya attım 2 gün sonra server gitti burda çok üye yok ama link dışarıya sızdığında a qlar.. adult için değilde diğer bölümler için bence güzel...

bı dunya upload sıtesı varken mı :D
kalıcı olsun dıyosun bende derım ama harcı bkn gecer :D
+ bıze banwht mı dayanır

genede ısteyen ıstedıgını yapmakda serbest :d

valla bencede açılsın derim upload ederiz oh mis gibin valla :D

kady' Alıntı:
bı dunya upload sıtesı varken mı :D
kalıcı olsun dıyosun bende derım ama harcı bkn gecer :D
+ bıze banwht mı dayanır

genede ısteyen ıstedıgını yapmakda serbest :d

hahah dream sana anlatsın bir ara sınrsız bandw. war zaten
:D hosttan sınırsız..:D

ya beyeler bende diom qi linqleri sadece özelden werin sonrada değişin olmaz mı ona benzer bi çözm bulunur.. okadr onemli değil ztn bu
bizde sadece üye olanlara weririz.. ya ne bilim bulunur bir çözm.

Ftp Olur Mu Bende Bi Sürü War

ftp ne yapcaz ya bizdede ftp çokda sadece bu siteye ait bişeyden bahsediom ben :)

yaw FTP iyi olur ama kullanışsız olurr!! Upload siteleri daha iyi.

Iyi Fikirde Kadyde Bi Yandan Hakli O Kadar Upload Sitesi Varken Ama Sadece Site Uyelerinin Indirebilcegi Biyer Açarsak Oalbilir

Geri