sadece merak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manşet

New member
Reaction score
0
öncelikle güzel bir forum hazırlamışsınız fakat üyelerin ve yönetici kadrosu bu forumiçin biraz fazla olduğunu düşünüyorum benim düşüncem bu yönetim kadrosuna kişileri seçerken sadece buradaki faaliyetllerine mi bakıyosunuz ? forumlara katılan bazı görevli arkadaşlar diğer üyeleri hafife alıyolar bu konuyla alakalı bi çalışma yaparsanız eminim formumuzun kalitesi artıçaktır ilgi ve alka için şimdiden TŞK :clap:

ne gibi küçümseme link verebilirmisin arkadaşım bu arada şikayetlere taşıdım

bence kadro iyi
çünkü site gerçekten çok büyük
bugün herangi birisini çıkarttığınız zmn o bölümle ilgili faaliyetler aksar
bence herkesin bi katkısı wardır
az yada çok
ama wardır
bundan emin olabilirsin dostum

ben baktığım konular hakkında yorum yaptım yanlış anlaşıllmasın ayrıca kimsenin benim yüzünden bamlanmasını istemem o seviyegelene kadar iyi veya kötü bişeyler cabalamışlardır.Amacım sadece forumumuza biraz katkıda bulunmakdı . bu çabuk cevap verdiğiniz için ayrıca tşk.bi de forumumuzun kaç adet yöneticisi var ?! gerçekten bu kadar yöneticiye ihtiyaç var mı ?

şimdi 10 bölüme bi mod yerine,
her bölüme bir mod konulmasının neresi kötü anlamadım :)

dostum madem ortaya birsey attın bare kim kimi kucumsemiş onu sole ya da link atsaydın burda herkez abilerine terbiyeli kucuklerine saygılı davranır !! askerin dediği gibi 30 dk bunu nasıl cozdun orasıda supheli ama neyse !!

yonetime gelince bence bole iyi gerekilirse bir iki tane daha mod alınır cunku site her gecen gun buyuyor !

her bölüme bi modluk demek her bölümün kontrolünün dağılması demek kelle çok olursa beden zor ayaktadurur ;) sinirlenmeye gerek yok bu forum içinde bi öz eleştiri ben sadece fikirlerimi yansıttın gerisi size kalmış :alkol: tekrar ediyorum ben baktığım konular hakkındda yorum yaptım :)

sanırım mesaj alınmıştır ...
bu arada konuya gelince görev verilmesi gerekiyosa verilir .. ve de öyle gerekiyodu bence ...
bu arada fazla merak ii değildir:D

görevliler İP den baksın kesinlikle içimizden biridir bu arkadaş ve yeni kullanıcı adı almış :D

Bazı bölümler diğerlerinden daha çok hit alıyor.Örneğin kahkaha ve hertelden bölümleri ... 2 hatta 3 mod un olması gerekebiliyor.Herkezin kendi özel hayatları,ewi,ailesi,okulu var.Birinin olmadığı zamanlarda diğeri ilgileniyor.Bence mod sayısı yeterli hatta ileride mod alımı da yapılabilir.

Teşekkürler.

beyler bayanlar konuya gösterdiğiniz alakadan dolayı tşk fakat ben sadece forumun geliişmesi için bi iki yorum yaptım bu kadar kızcak bi durum göremiyorum isterseniz konuyu kapatın bende bidaha böle bi konu açmam

StİnG' Alıntı:
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=19508

Desantralizasyon arkadaşımızın mesajına bakabilirlermi görevli arkadaşlarımız ?
yeni gelen bi arkadaşımız besmele ile başlamış foruma ne var bunda Allah aşkına ?
isteyen besmele ile başlar isteyen de foruma zarar vermiycek her türlü mümlelerle başlık açılabilir .. bu forum kuralları dahilinde zaten ...
sanki adam foruma üye ourken girişte küfretmiş yaa...
anlamıyorum Des arkadaşımın bu tutumunu !ve de görevli bir arkadaşımız sonucta ...
arkadaşımıza hoşgeldin demeliyken attığı mesaj biraz abes olmuş bence !
silinebilirmi mesajı .. sizden ricam bu ...
saygılar...

Konuları bir bütünlük içinde oku sonraki mesajına bak
''hoşgeldin ama ne bilim
böle bir giriş saçma
uzunefe bende biliyorum
besmele ile başlanacağını
ama ne alaka yani ne işi
hayırlı geçecek burada
alt üstü bir forum
tamam türkiyenin en
iyilerinden ama bir
forum işte. içinde
adultu olan bi yere
besmele ile girmek
mantığınız basıosa dewam böle''

Sevencloves' Alıntı:
Konuları bir bütünlük içinde oku sonraki mesajına bak
''hoşgeldin ama ne bilim
böle bir giriş saçma
uzunefe bende biliyorum
besmele ile başlanacağını
ama ne alaka yani ne işi
hayırlı geçecek burada
alt üstü bir forum
tamam türkiyenin en
iyilerinden ama bir
forum işte. içinde
adultu olan bi yere
besmele ile girmek
mantığınız basıosa dewam böle''

haksızlığını jkabullenip konuyu yumuşatmış ama nafile ..
ilk attığı mesajı editleyebilirdi ...
tabi ki benim görüşüm ..

beyler bursı öneri ve şikayetler bölümü ben sadece öneride bulundum forum daha bi güzel olsun diye sadece bu önerilere açık değilseniz bu bölümü kaldırın :eek:

bi kere zaten nick in sanki bu iş için alınmış ayrıca çok merak ettim sitede on binlerce mesaj var hangilerine bakıp genel olarak böle bi sonuca karar verdin cvp?

StİnG' Alıntı:
sanırım mesaj alınmıştır ...
bu arada konuya gelince görev verilmesi gerekiyosa verilir .. ve de öyle gerekiyodu bence ...
bu arada fazla merak ii değildir:D

görevliler İP den baksın kesinlikle içimizden biridir bu arkadaş ve yeni kullanıcı adı almış :D
bende bi yorum yapıyım bari yani manşet arkadasımız bence gayet mütevazi bi şekılde konusuyor ve gerekırse konuyu kapatın diyor ama şu üstteki konusma bile onun birazda olsa haklı olduğunu göstermiyor mu????????

StİnG' Alıntı:
haksızlığını jkabullenip konuyu yumuşatmış ama nafile ..
ilk attığı mesajı editleyebilirdi ...
tabi ki benim görüşüm ..

sting bana bulaşma
açık ve net sölüyorum
kendi kafana göre yorumlar
yapma ben hiç bir şekilde
bir şey kabul etmiyorum
tamammı. başkasına
güvenip sağa sola saldırma
hakkını kim veriyor sana.

ha bu arada pm kotanıda doldurmuşsun
boşaltta pm atim böle
forumda uğraştırma beni

''
manşet is Offline:
Teşekkür Sayısı: 0

--------------------------------------------------------------------------------
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 1 Saat 26 Dakika 5 Saniye
''

Bu arkadaşa ne desem bilemedim bu kadar zamanda bütün forumu gezmiş , öğrenmiş .
:D
Modlar bence yeterlidir .
Diğer söylediklerine gelince burda herkes kurallar çerçevesinde birbirini eleştirebilir .
İstediği başlığada yorum yazabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri