Safari Mi Explorer Mi Mozilla Mı Operamı ?

Hangi web browser daha iyi?

• SAFARİ

Kullanılan: 8 6.3%
  • İNTERNET EXPLORER 7

Kullanılan: 23 18.1%
  • MOZİLLA FİREFOX

Kullanılan: 79 62.2%
  • OPERA

Kullanılan: 17 13.4%

• Kullanılan toplam oy
    127
ben bu konuyu okumustum ama unutmusum msj yazmayı....OPERA en iyi browser bence ondan sonrada Maxthon gelir benim için..ikiside hızlı ve kasmıo....:hhsigaraBen OPERA kullanıyorum ve çoooookkk memnunum

mozilla tercihimdir ayrıca ie güvensizlikten dolayı hiç önermem

güvenlik olarak opera, hız olarak firefox genel kullanıcı arayüzü internet explorer

3-4 aydır opera kullanıyorum ve alışınca vazgeçemedim, alışkanlık yaptı.. Herkese tavsiye ederim. ;)

Beni cezbeden özellikleri;

* Hızlı
* Kendi indirme yöneticisini güzel (FlashGet gibi durdur-devam et fln aypılabiliyor.)
* Yeni sekme açmak istediğinizde boş sayfa yerine daha önceden ayarlamış olduğunuz 9 adet sabit sık kullandığınız siteleri bi tık ile açmak isterseniz diye önünüze getiriyor.
* Pek kullanmasam da eksta torrent programına ihtiyaç duymadan indirme yöneticisi torrent dosyalarını indirebiliyor.

Bu yüzden PC ve SmartPhone'umda Opera kullanıyorum. :D

safari yi yeni keşfettim üstüne yoq (kendi fikrim)

Mozilla firefox zaten son günlerde beta'larıda çıkıo.

eger online oyun oynuyorsanız mozillanın eklentilerini avantaj olarak sayabiliriz diger saydıklarınızı kullanmadım ama mozillada mesela elektirikler gittiginde kapanan sayfa bilgisayarınızı actıgınızda tekrar acılıyor ama dj ı bena arkadaşımızında dedigi gibi ram i kasma olayı cok oluyor mozillanın

maxthon çoq kullanışlı bence ve hızlı ! firefoxdan hızlı !!!!

Safariyi denemedim ama en iyisi bence opera.

Geri