Sagliginiz Ile Ilgili Sorunlariniz

melihbakir

LorD oF The WaReZ
Reaction score
0
Saglıgınız ıle ılgılı sorunlarınızı bu baslık altında yazarsanız arastırıp yardımcı olmaya calısacagım.

(Abee ektirmenin dışında bunun başka bir yolu yokmu ne bileyim krem,hap veya sprey neye canım sıkılıyor biliyormusunuz şu bilim adamları insanı baştan yapıyorlarda HIYAR'lar giden saçı yapamıyorlar) konuyu aynen aktardım ayrıca finasterid diye bir hap varmış 1mg yok 5mg alıp bölüp kullanılıyormuş acaba bu hap gerçektende işe yarıyormu acıklarsan sevinirim.

ZEBANİ' Alıntı:
(Abee ektirmenin dışında bunun başka bir yolu yokmu ne bileyim krem,hap veya sprey neye canım sıkılıyor biliyormusunuz şu bilim adamları insanı baştan yapıyorlarda HIYAR'lar giden saçı yapamıyorlar) konuyu aynen aktardım ayrıca finasterid diye bir hap varmış 1mg yok 5mg alıp bölüp kullanılıyormuş acaba bu hap gerçektende işe yarıyormu acıklarsan sevinirim.

SAC DOKULMELERINDE VE SAKAL VEYA BIYIK CIKMAYAN YERLERE EN IYI TEDAVİ HALK ARASINDADA KULLANILAN SARIMSAK SURUMUDUR.
GERCEKTEN COOK FAYDASI VAR.

wallamı yaw keskin.aga ilk defa senden duyuyom.şu jöleden dolayı saçlarım dökülmeye başladı.en iisi ben senin yöntemi bi deniim.saçım fazla dökülmedi ama yinede insan üzülüo yaw.eyw aga deniycem yöntemini

mendo68' Alıntı:
wallamı yaw keskin.aga ilk defa senden duyuyom.şu jöleden dolayı saçlarım dökülmeye başladı.en iisi ben senin yöntemi bi deniim.saçım fazla dökülmedi ama yinede insan üzülüo yaw.eyw aga deniycem yöntemini

KARDES SACININ DOKULEN YERLERINE SURERSEN COK FAYDASI OLUR.
BIZIM ARKADASA TAVSIYE ETTIM. SIMDI HATIRA ORMANI GIBI SAC VAR :D :D

Abi bu nasıl tavsiye yawwww neyse demekki sende bu kadarını biliyorsun kardeş ehhhhh işe yaramaz ama denemek isteyen denesin benimkisi genetik dökülme peter kel dayı kel kaderim kötü ben nedeyim ama ALLAH'tan ümit kesilmez :) yardımın için sağol demek hatıra ormanı :)

yaw ben kilo almak istiyorum ne yapayım ki bilmiyorum ???

berkant' Alıntı:
yaw ben kilo almak istiyorum ne yapayım ki bilmiyorum ???

kilo almak istiyorsan,profosyonel bir diyetisyene başvurmanı öneririm.halk dilinde dolaşan yöntemlerle sadece kendine zarar verirsin ;)

k€sk!n' Alıntı:
SAC DOKULMELERINDE VE SAKAL VEYA BIYIK CIKMAYAN YERLERE EN IYI TEDAVİ HALK ARASINDADA KULLANILAN SARIMSAK SURUMUDUR.
GERCEKTEN COOK FAYDASI VAR.

dostum yalnız 1 haftada falan bitmiyor . en az 4 ay sarımsak yemen lazım hergün 1 diş :D:D

bana birkaç insan iskeleti resmi bulabilirmisin ... ben bayağı aradım işe yarar bişey bulamadım net te

Geri