Kilitlediğin konuya cok guzel acıklama getirmişsin ama bilmediğin yada bilmek stemediğin konular var.
1. xxx forumda da aynı konuyu acarak gelip burada hesap soramazsın....
acıklamaya bak pardon ama sizden izin almam mı gerekiyor hangi foruma ne yazacağım die + demekki sende okuyorsun o forumu ki biliyorsun önce etik davran kendi forumuna sahip cık xxx forumunda ve burada açılan başlıkların tarihine bak burada daha öce acıldığını görürsün sen forumuna hatta modu olduğun başlığa sahip cıksaydın bizde baska forumlarda cevap aramazdık.
2. forumda arama yapmadan başlık açamazsın
işte buna gülerim bu kadar sallama bir cevap hiç duymadım. Nereden biliyorsun arama yapmadığımı buyur sen ara bakalım bulabilecekmisin asıl cevap yazmadan sen bi arama yaptırıver.
3. ben kullanıcı seçmem
inandırıcılığını iyice kaybettin malesef buna beni inandıramazsın.
4. şimdi kesin bu konuyuda siler benide banlarsın.
A : Konuyu silersin ki çok kişi okuyupta senin gercek yuzunu anlamasın
B : Beni banlarsın çünkü çok konusuyorum ve daha acısı gerçekleri söylüyorum.
1. xxx forumda da aynı konuyu acarak gelip burada hesap soramazsın....
acıklamaya bak pardon ama sizden izin almam mı gerekiyor hangi foruma ne yazacağım die + demekki sende okuyorsun o forumu ki biliyorsun önce etik davran kendi forumuna sahip cık xxx forumunda ve burada açılan başlıkların tarihine bak burada daha öce acıldığını görürsün sen forumuna hatta modu olduğun başlığa sahip cıksaydın bizde baska forumlarda cevap aramazdık.
2. forumda arama yapmadan başlık açamazsın
işte buna gülerim bu kadar sallama bir cevap hiç duymadım. Nereden biliyorsun arama yapmadığımı buyur sen ara bakalım bulabilecekmisin asıl cevap yazmadan sen bi arama yaptırıver.
3. ben kullanıcı seçmem
inandırıcılığını iyice kaybettin malesef buna beni inandıramazsın.
4. şimdi kesin bu konuyuda siler benide banlarsın.
A : Konuyu silersin ki çok kişi okuyupta senin gercek yuzunu anlamasın
B : Beni banlarsın çünkü çok konusuyorum ve daha acısı gerçekleri söylüyorum.