sahtekarlar !!!

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
arkadaşlar dikkatli olun kanmayın !!!

Kimden: Finansbank Musteri Hizmetleri <[email protected]>
Yanıtla: [email protected]
Gönderilme Tarihi: 24 Temmuz 2005 Pazar 11:35:48
Kime: ****************
Konu: FINANSBANK GELEN HAVALE BILDIRIMI FNNTRIBSOP

adsz6we.jpg

MIME-Version: 1.0
Received: from laud.meotex.com ([67.18.101.194]) by mc1-f13.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.211); Sun, 24 Jul 2005 04:36:12 -0700
Received: from nobody by laud.meotex.com with local (Exim 4.43)id 1DwemA-0001kN-Pufor *******@hotmail.com; Sun, 24 Jul 2005 06:35:48 -0500
X-Message-Info: JGTYoYF78jEWJKVcKmeOZInATg+Kuw5A0PZiIN5U+ik=
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - laud.meotex.com
X-AntiAbuse: Original Domain - hotmail.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [99 32003] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - laud.meotex.com
X-Source:
X-Source-Args: /usr/local/apache/bin/httpd -DSSL
X-Source-Dir: armedhosts.com:/public_html
Return-Path: [email protected]
X-OriginalArrivalTime: 24 Jul 2005 11:36:12.0398 (UTC) FILETIME=[E4B198E0:01C59043]

Uyarın için sağol bu aralar baya fazlalaştı bu tip olaylar.

Saol kardeş babam da finansbanktan iş yapıyo çok iyi oldu

yalnız benim anlamadıım o mail birine mi ait yoksa banka azıtmış durumda mı

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
Miktar: 330,00 YTL (iki yüz yetmiş yeni türk lirası) :D:D

saol X

:D :D
saol dostum. bizimkileri hemen uyarayım...!

Hayal@' Alıntı:
yalnız benim anlamadıım o mail birine mi ait yoksa banka azıtmış durumda mı

mailin kime ait olduğu önemli değil sen seni yönlendirecek olan linke dikkat et direk olarak adamların kişisel web sayfasına yani tuzakların yönlendiriyor.bu gibi olaylar bu zamanda aşırı şekilde arttı özelikle de Garanti bankası üzerine ve finans Bankın

adsz3vw.jpg

Alın banada yollamışlar şimdi açtım gördüm herkese aynı miktarı yolluyorlar :)

evet abi ya bu olaylar sık sık olmaya başladı dikkatli olmamız lazım teşekkürler....Xfiles

saol xfiles uyardıgın için eyw.

işte phishing olarak adlandırılan metod.gecen gün bi grub yakalandın 400 bin YTL vurmuşlar
en küçüğü 17 yaşındaymış elemanların nese tabi dikkatli olmak gerek :)

Arkadaşlar dün chat teyken söylemiştim ama buraya konu açmak istemedim.Neyse bu sahtekarlardan 8 kişilik bir grup dün yakalndı hemde antalyada tatil yaparken :D adamlar 3 milyon(veya bin) dolarmıydı neydi sırf bu yoldan çapmışlar.Banada Dışbank'tan diye böyle mail'ler geliyor.Direk müşteri hizmetlerini arıyorum böyle birşeyin olmadığını söylüyorlar.

uyarın için saol x omailden fazla sürmez bana da gelişr zannederim :(

saoLasin da buna kanicak adam warmi yaw :) ne biLim akiLLi adam buna kanmaz :)

Partizan ne adamlar var bi görsen...
Tıklamayı bırak tüm siteyi download ederler yeterki para geldi de:p

ASlında bunun o kadar aptallıkla bi ilgisi yok adamlar herşeyi kusursuz yaptılar(fake olarak).Ve gidip 3 milyon kişinin mailinin bulundugu bir maillist satın aldılar (kimden aldıklarını da biliyorum ya neyse) sonra tak gönderdiler bu insanlara.
Türkiyede yaşıyoruz arkadaşlar.İnsanlar okuma yazma bilmiyor daha yiycek adam kaldımı diyorsunuz.Herif te pok gibi para var ama cahil alıo odasına bi makina çalışanlar az çok öğretior bi şeyler sonra işte böle kek kek kalıyoruz.
Zamanında (aslında hala) devlet sitelerimiz bile hacklenip duruyordu.Çünkü bir şeyi bilmeden yapıyoruz ve cahiliz bu yüzden sahtekarların oyununa da kolay geliyoruz

ya adamlar aslında fake'i güzel hazırlamışlar.ama bunlarada dikkat etmke gereklidir.walla seven abiyle x abi iyi çakmışlar olayı.dikkatli olmazsak herkesin başı yanabilir.ya ama benim anlamadığım bişey war.bu adamlar sizlerin mail adreslerini nerden buluyolarki yaw.

mendo68' Alıntı:
ya adamlar aslında fake'i güzel hazırlamışlar.ama bunlarada dikkat etmke gereklidir.walla seven abiyle x abi iyi çakmışlar olayı.dikkatli olmazsak herkesin başı yanabilir.ya ama benim anlamadığım bişey war.bu adamlar sizlerin mail adreslerini nerden buluyolarki yaw.

bu gelen mail adresim yaklaşık 6 yıldır kullandığım bir mail adresi şuan kullandıklarıma gelmiyor tabi çok üye olduğum yer var oralardan almış olabilirler...

ayrıca gerçekten çok güzel hazırlamışlar sanal klavyeyi bile düşünmüşler yahu finans bankta hesabım olsa bende derim ne oluyoruz :D

Xfiles' Alıntı:
ayrıca gerçekten çok güzel hazırlamışlar sanal klavyeyi bile düşünmüşler yahu finans bankta hesabım olsa bende derim ne oluyoruz :D
x artık bu olaydan sonra gidip bi tane finansbank'tan hesap alırsın.şifrenide ben söyliim:benkerizmiyim.nasıl:D

Geri