sahtekarlar !!!

saol X!! Harbi herifler çokk gerçekci yapmışş! Gerçi bende -18 olduum için yok tabii ama eşi dostu uyarmakta fayda war!!

hiiç bankayla işim olmaz saol uyardıın için arkadaşlara soliyim

Sahtekar denilen adamlar hacker yani sistem açığından faydalanıp menfeat sağlayan kişiler :) peki millet niye hacker olmak istiyor pardon sahtekar :)

uyarin icin saol xfiles tabi o bankayla calişan kişilerin cok dikkat etmesi gerekiyor

ZEBANİ' Alıntı:
Sahtekar denilen adamlar hacker yani sistem açığından faydalanıp menfeat sağlayan kişiler :) peki millet niye hacker olmak istiyor pardon sahtekar :)
1.si burada çoğu kişi hacker diil(bence)ama olmaya yakın ve olmak istiyor.bende buna dahilim
2.si hackerlık kötü bişiy diildir.yalnız bunlar gibi işi şerefsizliğe vuranlar bu işi millete kötü olarak yansıtıolar.
şimdi bunun için(2.si için)millet aynı işi mail adresinin şifresini öğrenmek için yapıoz demesin.o farklı bu farklı.bence bi daha bu işi farklı boyutlarada çekme.sahtekralığa şerefsizlie taşıma bu işi.o onların yaptığı şerefszilikten kaynaklanıyo.ve de bu herkese bu işi kötü olarak yansıtıyo.sende bende burdaki çoğu kşide bu işi öğrenmek,başına bi iş geldii zmn gereken cevabı vermek ve GEREKİRSE gidip birisni indirmek.
NOT:bu benim kendi düşüncemdir.çoğu kişininde böyle düşündüğünü sanıyorum.bana katılıp katılmayabilirsiniz.ama ben konunun değişmemesinden yanayım.sadece ark.a cvp vermek için yazdım bu yazıyı.Saygılar

zaten lavuğun teki öyle yapmış ya . fake hazırlıyo atıyo öyle herkese ama dingil heryerde dingildir. sen git tek başına 480 milyar çekmeye :D:D

bi nevi fake galibaa kişisel bilgilerinizi çalmak için uğraşıyorlarr...aman dikkat diyelim

ehueuh sagoL artik cc hack'te bu y0ntemi kuLLaniriz

finans1ia.jpg
Bana Gelen Mail :p

ben oldum olası korkarım bu banka işlemlerimi netten yapmaktan. hep bunlar yüzünden banka kuyruklarına müdavim olduk. dikkat etmek lazım. uyarın için saol x-files..

Sagol xfiles uyardıgın için (bana da geçenlerde garanti den maill geldi halbuki benim garantide hesabım yok :D)

Çok akıllıca yapan adamı takdir ettim :) Hakkaten takdir ettim.

Geri