Said-i Nursi ve Risale gerçeği.

DİN demek İNSAN GİBİ İNSAN olma yolunda gidilecek yol demektir. Sen şu mezhebin yolundan gidersen İNSAN GİBİ İNSAN olursun yada sen şu dinden olursan İNSAN GİBİ İNSAN olursun diye birşey söz konusu değildir. Dikkat ediniz Allah peygamberlerini hep toplulukların İNSANLIKTAN çıkma zamanında göndermiştir. İNSANOĞLUNA maddi yada manevi ne iyi geliyorsa HELALDİR, ne kötü geliyorsa HARAMDIR. Yok efendim ben peygamberin kızının soyundan geliyorum ben dini herkesten iyi bilirim diye birşey de yoktur. İnsanlar senin dinin yanlış benim mezhep doğru yaptıkça YAHUDİNİN ekmeğine yağ sürer durursunuz. YAHUDİ de karşıdan sizin gibi imanlı adamların nasıl birbirini yediğine bakar.

saidi kürdi ye kalana kadar onlarca evliya var..imam gazalinin tefsiri var en basit örneği.eğer o rezaleti nur tefsirse onamı kaldık imam gazali veya daha baska herkezce makbul olunan insanların tefsirleri varken?

saidi kürdi ye kalana kadar onlarca evliya var..imam gazalinin tefsiri var en basit örneği.eğer o rezaleti nur tefsirse onamı kaldık imam gazali veya daha baska herkezce makbul olunan insanların tefsirleri varken?

gazalide turk degil turk birini bulalim en iyisi :001_tt2:

gazalide turk degil turk birini bulalim en iyisi :001_tt2:

ne alaka ben ne diyorum sen ne diyosun..

ben herkezce makbul olunan kabul olunan demişim .iyi bak.türk tefsircilerde var tabiki ama benim örneğim imam gazali oldu

Geri