Sakarya Üniv.İngilizce Hazırlık ?

ReddeviL10

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar..Sakarya Üniversitesi hazırlık sınıfı ingilizce eğitimi isteğe bağlı alınıyormuş.Tecrübesi yada öngörüsü olan arkadaşlar varsa fikirlerini burada paylaşabilirlr..Fikirleriniz altın kadar önemli :thumbup:

uzaktan egitimmi yok örgünmü

Hazırlıkla beraber 5 sene :) Kayıp olarak değilde hazırlıkta verilecek eğitime değer mi diye düşünüyorum..

waa onu bilmiyordum bak :D Biraz dha açıklar mısn ?

GEREK yok inğ. almana ama özellikle almak istersen sen bilirsin kayıtlar sırasında almak istermisin diye sorarlar ama almana gerek yok zorunluluğun yok tamamen sana kalmış

peki ilk sene hazırlık okuduktan sonra 4 yılda normal eğitim mi alıyosun ? Uzaktan eğitim için hazırlık bitiminde örgün eğtime geçilebilir mi?

peki ilk sene hazırlık okuduktan sonra 4 yılda normal eğitim mi alıyosun ? Uzaktan eğitim için hazırlık bitiminde örgün eğtime geçilebilir mi?

uzaktan eğitim 2 seneliktir ama olurya 4 senelik çıktıysa bunun için okula haftada 2 veya 3 ğün ğitmen gerekiyor

Bir İngilizce öğretmeni olarak ve de hazırlık okumuş biri olarak söylemeliyim ki hazırlık sınıflarında verilen İngilizce'yi en kral kursa gidip binlerce lira versen bile alamazsın. Hazırlık sınıfını mutlaka okumalısın. Ancak okurken bitse de gitsek havasında değil, öğrenmek ve geliştirmek için çalışmalısın. Çok faydasını görürsün. Sene kaybı olarak düşünme, çoğu insanın elde edemeyeceği şeyi, yani İngilizce'yi eline alıyorsun, millet İngilizce bilmezken sana en kral metinler, phrasal verbler, deyimsel söyleyişler çerez gibi gelir, sana iş hayatında inanılmaz avantaj sağlar. Kesinlikle yabana atma hazırlık sınıfını, hatta ve hatta hazırlık sınıfı bittikten sonra ABD'ye gitmeye çalış, o gramerin üstüne bir de günlük konuşmalar eklenince offf. Hayal bile edemezsin, milleti peşinden koşturursun. İyi düşün.

bu sene bende kazandım daha oncede abim mezun oldu ve hazırlık okumadık okuyan arkadaslarının 1 yıl kaybı oldu cunku ogrettıklerı sey tenseler bunları zaten lisede daha genis goruyorsun 1 senede butun hepsını bıtıremıyorlar bile universitede..Eger biraz biliyorsan guzel ing konu anlatan siteler var arastırırsan bulursun biraz tekrar edersen olur ;) birazda ingilizce film izle derim kulagında allısır

Her öğretmenin vermek istediği,öğretmek istediği içindeki hevese bakar..ve sınıf durumu göz önünde bulundurması da gerekli ..

Geri