en son versiyon kardeş yardımcı olursan çok makbule geçer
uyarı verdi ama saniyeler bitince yeniden başlatmadıFlash yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat şeklinde bir uyarı verdi mi ?
sonunda yaptım slic 2.1 oldu saolasın kardeş emeğine sağlık
kardeşim süpersin bende lg e510 var bios güncellemesini bile bulamadım şimdiwindows 7 aktivasyon yapamıyorum
model: lg e510 bazı yerlerde lge51 olarak geçiyo
daha önce bi kere bios güncelledim onda 06.24.2008 oldu aynı phoneix le swinflash ile yaptım
şuan ki bios versiyonu XTALSB09
cpuzdan bakıyorum
bak resmini ekledim
![]()
bi yardımcı olursan sevinirim
kardeş aynı dert bendede oldu google windows 7 loader xe diye arat bu crack işini görür sendeki crackle çok uğraştım olmadı bir türlü loader xe yükleyince başlangıç açılışında windows 7 ve windows 7 loader xe seçenekleri çıkacak ikiside windowsu full yapar eğer başlangıçta sistem seçmek istemiyorsan bilgisayrım>>özellikler>>gelişmiş sistem ayarları>>başlangıç ve kurtarma>>sistem başlatma windows 7 seç ve altaki değeri sıfır yapslic versiyonum 2.1 olarak görünüyor ama bir trlü aktifleştiremedim.
Yaptıklarım önce loader ı açtım
sonra remove dedim
samsung seçtim
install dedim
sistem kapatılacak dedi System Z: diye bir yer açıldı içinde bir dosya vardı kapandı açıldı
Tekrar açtım loadırı bu sefer slic den samsung seçtim. Burada mı yanlış yaptım acaba key yüklendi kontrol edin dedi ama hala 30 gün yazıyor.
bilgisayarım R522- JS02TR
Teşekkürler yarıdmlar için
Ya beyler özellikle şu anlatılanları okuyan kimseler şu anlatımı bida upload etseniz yada direk foruma yazsanız. Güzel olmaz mı? Acelem var win7 kurmam lazım. Kurmadan önce şu bios işini halletmem gerekiyor.