Samuel Eto Resmen Interli

blisan2000

New member
Reaction score
0

Muhteşem gol istatistikleriyle Barcelona kulübü tarihindeki yerini alan Kamerun'lu yıldız Samuel Eto'o, kariyerindeki ilk İtalya macerasını yaşamak üzere resmen Inter Milan renklerine bağlandı.

Inter kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklama şöyle:

"5 yıllık sözleşme imzalanan Samuel Eto'o artık Inter'li. Inter kulübündeki herkes Samuel Eto'o'yu çok sıcak bir şekilde karşılamıştır. Takımda onun gibi bir oyuncuya sahip olmanın gururunu yaşamaktayız. Onunla birlikte gelecek başarılara da eminiz.

Eto'o ile 28 Temmuz Salı günü saat 16:30'da kulüp tesislerinde, taraftarların da davet edildiği resmi imza töreni düzenlenecektir."

28 yaşındaki golcü futbolcu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Inter'e katıldığım için inanılmaz derecede mutluyum. Benim için yeni bir macera başlıyor ve herşeyin en iyisini yapmak istiyorum. Umarım yeni hayatım mutluluk ve başarı getirir. Çok çalışmak ve Inter'le Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmak için buradayım. Başkan Massimo Moratti'ye teşekkür etmek istiyorum. Muhteşem kalbi olan bir insan.

Ibrahimovic'e iyi şanslar diliyorum. Barcelona'da çok şey kazandım ve şimdi en az oradaki kadar iyi şeyler yapmayı arzuluyorum."

Kamerun'lu Milli futbolcu, Barcelona'daki 5 yıllık kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 3 La Liga, 1 İspanya Kral Kupası, 2 defa da İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşarken, 2005-2006 sezonunda da gol krallığı sevinci yaşamıştı.

2004 yılında Mallorca'dan 24 Milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olan Eto'o, bordo mavili forma altında toplam 199 resmi maça çıkıp 130 kez fileleri havalandırırken, geride kalan sezonda ise 50 resmi maçta sahaya çıkıp 34 gol kaydetmiş ve gelen 3 kupa şampiyonluğunda önemli rol üstlenmişti.

KAYNAK:http://www.sahadan.com/default.asp

TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYINIZ

barça hangi akLa hizmet bu adamı gönderdi anLamadım en başından beri

Eto'o iyi bir forvet oLabiLir ama İbrahimovic bir sanatçı :sigara:

Eto'o +43 Milyon Euro inanılmaz para Eto'o nun neyi vardı da gönderdi her sene La Liga da gol kralı oluyordu . . . Bu sene 1 golle Forlan'a kaptırdı . . .Takımdan sanki kovulmuştan beter oldu . . .

eto'o barça'daki tüm teknik kadro ve yönetimle kavgalı olduğu için gönderildi..... disiplinsizliğe yer yok barça'da... gerçi ibo'da da var biraz disiplinsizlik ama her halde barça'da bu huylarından vazgeçer....

Bugün NtvSpor'da ''Gol'' programında güzel bi analiz yapıldı.İnter'in oyunun tat vermediği ve ortasahanın hücumu iyi besleyemediğinden söz edildi.İbraKadabra'nın beslenmeye ihtiyacı yoktu ve sırtladı İnter'i.Etoo nun ise beslenmeye bi hayli ihtiyacı var.İbrahimovic tek basına şampiyon yapabilir İnter'i,Etoo asla..

bordo mavili forma altında toplam 199 resmi maça çıkıp 130 kez fileleri havalandırırken, geride kalan sezonda ise 50 resmi maçta sahaya çıkıp 34 gol kaydetmiş ve gelen 3 kupa şampiyonluğunda önemli rol üstlenmişti.
istatisğie bak yaa hemde LA Liga'da :clap:clap :clap:clap :clap:clap

Eto'o iyi ama sorunlu bir futbolcu bir arkadaşın dediği gibi Barcelona 'da disiplinsizliğe taviz yok,adamlar Galatasaray değil,kendisini kulüpten üstün gördüğü anda şutluyorlar,bakınız dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterildiği sezonun ardınan Ronaldinho'yu postaladılar.

Fуσηв;4502599' Alıntı:
barça hangi akLa hizmet bu adamı gönderdi anLamadım en başından beri

aynen bende anLamadım..sırf reaLe misiLeme oLsun diyede bu yapıLmazdı..

eto güzel bir forwet ama ibrahim oviçle karşılaştırılamaz bnce tmm gol kralı oluyor ama onun arkasındaki ortasaha ve yanındaki forvet hiç bir takımda yok ibrahimoviç yaratırıcı hiç yokken gidip gol atabiliyor bide bunn yanına barçann dier oyuncuları gelince barça bu sene yine tutulamıyacaktır bnce...

Eto ronaldinho barçada oynarken başladı çirkeflik yapmaya. sağda solda onun hakkında olumsuz demeç vermeye. yönetime, hocasına ve takım arkadaşlarına medyada kötü yorumlara yapabilecek kadar seviyesiz bi futbolcu. gönderilmesi gayet normal.

Geri