Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

• Evet mümkün..

Kullanılan: 41 29.7%
  • Hayır asla mümkün diil..

Kullanılan: 24 17.4%
  • Hoşlanma/etkilenme olabilir fakat aşk olmaz..

Kullanılan: 40 29.0%
  • Aşkın zamanı ve mekanı yoktur..

Kullanılan: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138

[ RigaL ]

New member
Reaction score
0
Canınız sıkıldı bir chat odasına ya da herhangi bir oyun sitesine girdiniz vakit geçiriyorsunuz. Bu sırada birisiyle tanıştınız ve arkadaş oldunuz.
Sohbetiniz birkaç gün devam ettikten sonra elektriklenmeler başladı. (bkz: voltaj)
Ardından haliyle özelden muhabbet etmeler, e-mail değişimleri..vs.

Fakat bu elektrik alıp ilgi duyduğunuz kişi sizden kilometrelerce uzakta ise; onu sadece yazdıkları ile düşünüp aşık olabilir misiniz?

Bi arkadaşım ikiye bi çoook uzaklardan hatunlara aşık olur sonra felç olur, way hatun gelcekti way gelmicekti.... offfff adamın kafasını :::mekten başka işe yaramaz
ama önce netten tanışıp sonra buluşursun falan o ayrı. Şahsen nette aşka inanmam kafa da yormam:)

Aşık olmak yada olmamak kişinin elındeymıs gıbı konusuyorsunuz buna kım engel olabılırkı hayat suprızlerle dolu :eek:

Dark_Angel' Alıntı:
Aşık olmak yada olmamak kişinin elındeymıs gıbı konusuyorsunuz buna kım engel olabılırkı hayat suprızlerle dolu :eek:

Çok imalı bir açıklama yapmışsın yoksa sende Aşka inananlardanmısın :) Yazık bir arkadaşımızı daha kaybettik.

sen de haklısın da dark şimdi bi sor niye öle düşünüyon diye:)
tanıdığım bi çok eleman dalyan gibi gençleri hatun ayağına kekleyip buluşma yerlerineellerinde çekirdek "çıt çıt" seyretmeye gidiyolar:D
ben bu olarları düşündükçe msn den gelen "iki öpücük iki gülücük" lerin altında hep bi "erkek" arıyom:)))) zuahahhaha şimdi millet yanlış anlıcak yazdıklarımı:) kendim bi pok anlayamadım zaten ne yazmışım diye bakıyom:)
yaw dark gözünü seveyim benim karşıma gecenin geç saatinde polemikle gelme arkadaşım, sandalye de uyumamak için şekilden şekle giriyom zaten:)
yaaaa tamam yaa netten aşık olunur tamam olunur allah kahretsin olunurr yaaaww tamam bırak yaa!:D

2 kelime yazicam bu konuyla ilgili..TABIKI OLUR

Sanal bi kere adı üstünde sanal işte.Başıma gelmedi olur mu olmaz mı bilmem ama ne demişler:Eylerse mevlam eyler ne eylerse güzel eyler.
evet

walla aşk sanal falan dinlemio..aşkta önemli olan anlaşmak ve güzel şeyler yaşamak..insan bunu sanalda da buluyosa bence olur..yahu olmasa evlenir mi bu kadar insan..önemli olan kafa yapılarının uzlaşması gerisi boş bence..yanımızda olup da anlaşamıcağına uzakta olsun hasret cek arada sırada git gör gel daha iyi...

arkadaşlar aşkın sanalı falan olmaz bence aşk heryerde :)
dimi yaws

Ya nette ne aşkından bahsediyorsunuz?
bu yalnız insanların kendini kandırmasından başka bişey değildir...
Amaaa eğeerki nette tanışıp buluşma filan olduysaa
oluuurr çokta güzel olur...
Bu arada Septagh ve Maydonoz sizede mutluluklar diliyorum
:D kasımda aşk başka oluo tabii

istisnalar dışında olmaz benim kannımca , hea o istisna başımıza rastlarsa ne ala :)

sanal tanışma olanağını sağlar hatta pek çok hatun ve erkek için bulunmaz nimettir ...

aşk yaşamak istiyorsanız internet te başlayan duygularınızı gerçek hayata yönlendirmelisiniz yani bu iş sonuna kadar nette olacak iş değildir mutlak reele dökülmesi gerekiyor (bence)

Aşkın zamanı ve mekanı yoktur..

Septagh and Maydonoz örnekleri yetiyomu ?? daha veriyim mi ??

Bana göre aşk gerçek hayatta yaşanır.
Sanalda sadece fantaziyi geçmez.
Dark geçmiş olsun yoksam birine mi aşık felan oldun :eek:

ehau yaw ne adamsınız :) aşkmış meşkmiş internette olmaz enazndan webcamı olsa iyi olur :p o da biyere kadar olur aşk doknmak ister aşk sevdiğini yanında ister walla ben demiyorum genç kızların sevgilisi tarkan diyo :D hadi kalın sağlıcakla iyi forumlar

not:buarada aşık falan olan warsa gelsin kuzucuklarım beklerim romantizm bölümüne :) ayrılanlar da gelebilir hertürlü teselli verilir :D msn imi de eşden dosttan bulun artık oradan da yardımcı oluruz :)

aşkın zamanı ve mekanı yoqtur (;

Geri