Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

Sanal`da Aşk Mümkün mü ?

• Evet mümkün..

Kullanılan: 41 29.7%
  • Hayır asla mümkün diil..

Kullanılan: 24 17.4%
  • Hoşlanma/etkilenme olabilir fakat aşk olmaz..

Kullanılan: 40 29.0%
  • Aşkın zamanı ve mekanı yoktur..

Kullanılan: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
( Sanal`da Aşk Mümkün mü ? )

Hayir

denememelı bile bence. kım ne bilemıyosun. ummadıgın taş baş yarıyor!. dimi enişkom:)

acun_karo seninle tekrar polemige girmek istemiyorum onun icin en iyisi susiyim ben

isteyen fikrini çaıklar burada cnm..Polemige gşirecek bi durum yok...isteyen istedigini düşünür...

bu arada ben seninle polemige girdigimi hatırlamıyorum....

hafizanin zayif oldugu belli zaten..

Acun_Karo Polemik istemiyorum varsa bir sorununuz pm den yada msn den halledin Araya ben girersem ne olacağı malum

Imkani Yok. Nette Kaç Tane Doğru Konuşan Kiz Gördünüz Abi ?
Biz Erkekler Bile Gerçekleri Söyleriz Ama Onlar Söylemez

abartmayın belkı aşk mumkun olmaz ama kalıcı dostlukalr olabiliyor diye yumusatım konuyu ( yalan mı) en yakınınızla konuşmadıgınızı burdan öyle ve ya böle guvendıgınız birine anlatıyosunuz. iyikide böle bişi var ozmn dimi.

Dark_Angel' Alıntı:
Aşık olmak yada olmamak kişinin elındeymıs gıbı konusuyorsunuz buna kım engel olabılırkı hayat suprızlerle dolu :eek:

Ehu İlk Süprizi Ben Sana Yapcam Dark :mad: :mad: :mad:

aşk her yerde aşktır yer onemli dgl bence

sanal ask mı olurmus bırak ya sanal ıste adı ustunde yapay :) (yoksa benmı yanlıs bılıorum)

Kankam Dediğim 3 ınsan dan bırı guzel baslık devamı gelen yazılarla belırgın bı cevap sanalda aşk imkansız
imkansız diyorum göruyorum yasıyorumcevremdekılerı aglıyorlar sızlıyorlar ne ugruna bılmeden körü körüne desınler dıye sevenler belkıde cok sacma ama tatmadan koklamadan dusunceye asık olanlar ne kadar cesaret işi bu yaa

Kım se bunda hak iddaa edemez bu kadar sacma bı baglantıya aşk denemez.

Sanal uzakdakı iki aşığın konusup gorusmlerı ıcın mukemmel bı araç ama sanaLdan aşk sparişi verenler beklemeyiniz.PLs. gelirsede tarifinize uygun olmazsa husrana ugramayınnnnn

yalan yok 1 kez oldu. Gerçketen zor psikolojm bm bkdu o zamanlar, neyseki kurtuldum bu çıkmazdan tel hattımı felan bile değişdim yani, yoksa gidişat kötüydü :) Bazen yaptıklarım aklıma geliyo çok gülünç ve basit şeylermiş.

Real gerisi yalan :)

Nan Bu aşk nelere kadir miş bboyle :)
SANALDA ASK OLMAZ

Geri