Sanal devrim!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Cihazın içinde depolama için ayrılmış bir alan yok. Yani bellek tam anlamıyla 0 GB kapasiteye sahip.

Cnet'in haberine göre Infinitec adlı firmanın ürettiği bu sihirli USB bellek aslında bir kablosuz ağ adaptörü. Ayrıca cihazı kullanmaya başlamadan önce ortamda kendinize bir konak bilgisayar seçmiş olmanız gerekiyor. Infinite USB bellek ile bu bilgisayarı eşleştirdiğiniz anda konak bilgisayarın sabit diskini sanki USB belleğinizmiş gibi kullanabiliyorsunuz.

Infinite USB belleği bir dizüstü bilgisayara takıp içine 5 adet film atıldığında aslında bu dosyalar USB belleğin içine değil kablosuz ağ aracılığıyla daha önce eşleştirilen konak bilgisayarın sabit diskine yazılıyor. Fakat ekrana bakıldığında kopyalanan filmler sanki USB belleğin içindeymiş gibi görünüyor.

Bu işlemden sonra USB belleği dizüstü bilgisayardan çıkarıp bir medya oynatıcısının USB girişine takarak filmler izlenebiliyor ya da üçüncü bir bilgisayara kopyalanabiliyor.

kaynak

bi işe yarar mı bilmem. düşünün gittin arkadaşına güya kopyaladın herşeyi, eve geldin ama flaş diskin boş, çünkü arkadaşınının orda bir bilgisayara eşleştirip ona yüklemiştin :)

aslında bende düşünmedim değil eşleştireceğimiz bir pc yoksa nasıl olcak yada istanbuldan yükledim ertesi gün ağrı doğubayazıta geri geldim dosyalar kalacakmı hala bilmem :)

şimdi kopyalama hızı nasıl olur acep ve aklımda her zaman bir şüphe kalır işin içine online olaylar karışıyor ya benim yüklediğimi 3. şahıslar bi tür hack yöntemiyle görebilir canlarının istediği gibi oynamalar yaparlarsa ...
Saygılarımla ...

Aslında olabilecek birşeyi hayata geçirmişler..İnşallah konak bilgisayarı heryerden görür bu adaptor :D

müthiş işe yara aga süper bi buluş teknoloji durmuyor.

pek işleyecegini sanmıyorum...

esasında cok mantikli pc ne bir program gömüyor olamali ve pcni sanal paylasima aciyor olamali bu teknolojiyi kullana bilmen iiçin pc de internet olmasi lazim.. ve bunu yaparken kendine hass bir sifreleme kullaniyor güzel bir mantik güzel bir calisma

Geri