..::Sanal Hayat ve Aşk::..

Sanal Hayat + Aşk = Mutluluk olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    30
crazyquake' Alıntı:
sanal sadece tanışma ortamı olabilir. Ama reele döndürmek şartı ile.
Sevgi yada aşk adı ne olursa olsun bir modem arızasına ve de elektrik kesintisine bağlı olmamalı.. Sadece net ortamı araçtır bence..

Sevgi paylaştıkça büyür, emek verdikçe kıymeti artar... Bunaldığın zaman yanı başında olmalı. Sevinçlerini üzüntülerini paylaşabilmelisin.

yukarıda c şıkkı yoktu ... benim tercihim ;

c) ilişkiyi zamanla reele döndürmek şartı ile olabilir..

katılıyorum.. bence sanalda aşk olmas.. yüzyüze görüşmek şart..

Eski sewgilim bu yüzden bıraktı beni netten tanıştıgı biri ile çıkıyoo şimdi bence olmaz ama

olmas kardfesim size ornek bi kaç ay önce mansetlerde görmüşsünüzdür turkiyede 7 ay yazısırlar adam kadına asık olur konyadan istanbula gider ama kadın 60 yasında adamsa 23 yasında sonra adam derki paramı ver ben geri döneyim kadın asıgım sana vermem para vs eve götürür kavga ederler adam kadını öldürüp cep telefonunu alıp gider bumudur sanal mutluluk hersey oldugu yerde kalsın sanal sanalda reel reelde :D bence mantık budur sonuc husran olabilir dderim yane :D

bence olur

26/08/2006 c.tesi gunu yaklaşık 1 sene once sanaldan tanıstım bi kızla nişanlanıyorum ve herşey suana kadar cok iyi ben istanbul o yalowada olmasına rağmen. he realden bulamadım gibi bişide aklınıza gelmesin realde şimdiye kadar birlikte oldum kızların hepsi ewlenmek için dir dir ederlerdi buysa tam tersine beni yalvartıyordu neyseki zar zor ikna ettim ve bu gunlere geldik inşallah bundan sonrasida benim ve onun için hayırlı olur 2007 mayis ayında da allah kısmet ederse düğünümüz olucak :D tum hh davetlimdie:goz: iyi forumlar sağlıcakla kalın

sevmesini biliyorsan karşındakine karşı gerçekten bir güven alıp verebiliyorsan sanal veya real farketmez görüşündeyim..aşk sadece realle sınırlı değilidr yeterki gerçekçi ol kalbinin sesini dinle seni alıp zaten götürür aşkının yanına...

Olur hemde paşalar gibi, kim demiş olmaz die, öyle bir olurki hemde nasıl olur.

Neyse sacmalamadan bitirem

Geri