sanal kabadayılıkmıdır moderotorluk?ROMANTICA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglayan81

New member
Reaction score
0
ROMANTİCA adlı moderotor kimdir?

bu yazıyı yazıyorum çünkü ben herkese karşı saygılı art niyetsiz bir insanım..ve hackhell sitesini yapısını çok sevdiğim için yaklaşık 200 kişiyi sitenizle tanıştırmış bir insanım...ama artık benim bu guzel olduğunu düşündüğüm siteyle elveda deme vaktim geldi galiba...yazık sadece bunu diyorum ben 30 yaşında bir insanım..ve kimseye konularımı açarken bile ters bir cumle kullanmam ve bunu da size silinen konumu aynen kopyalayarak ki zaten çöp kutusunda yetkili arkadaşlar bakar ve görür göstereceğim..hayır bu sitede önemli olan nedir?

önemli olan burda bildiğimiz konuları ve önemli olan virus içermeyen konuları birbirimizle paylaşmak bir aile olmak değilmidir?

yoksa önemli olan sen yaptın ben yaptım kavgasımıdır?

ben iyi niyetle zaten kullandığım bir programı upload edip paylaştım..ama ne gariptirki bu konu programın serisi yazılmamış diye abuk bir sebeple siliniyor..bakın çalışmıyor diye değil hatta indirip teşekkur edenler var..silinme nedeni programın sürümü belirtilmemiş..ve ben nacizane oraya yazdım bu sürüm 3.9 ile 5 karışımıdır..o arkadaşım aksini iddaa etsede bu o..

ben daha sonra olur böyle şeyler diyerek yeniden upload ettim ve yeniden açtım konuyu kendi bildiğimce düzelterek..ama gariptirki ona hiç bir hakarette kötü sözde bulunmamama rağmen bana hakaret ederek arkadaşım konuyu yine kaldırmış..

ben sadece şunu istiyorum burası bir kavga ortamımı?benimde kendi sitem var arkadaşlar..moderotor olunca herkese istediğini yapmak adamlık mı sizce?yani sanal kabadayılıkmıdır moderatorluk...

eğer hackhell yönetimi objektifse buyrun hodri meydan..silinen konularımı okuyun eğer ben haksızsam beni banlayın..ama eğer haklı isem lütfen o arkadaşı çıkartın...konuyla ilgili bana mail atarsanız sevinirim..sevgilerimle

şimdi ben size silinen konularımda benim yazılıraımı ve mod arkadaşların yazılarını veriyorum...

camfrog eski yeni surum karısık kamera boyutunu büyütebiliyosunuz kendi uploadım

--------------------------------------------------------------------------------
BAŞLIK=camfrog eski yeni sürüm karışık
arkadaşlar kendim denedim %100 çalışıyor sevgilerimle benimde katkım olsun kimse bulamıyor vesselam ..

http://rapidshare.com/files/17649760...aylay.rar.html]

bi teşekkuru çok görmeyin...

bu arada sağolsun idniren arkadaşlar teşekkur ediyor..sonra moderotor arkadaşım konuyu kapıyor...

PRoGRaMLaR ßöLüM KuraLLaRI

1. Konu başlıklarında program ismi ve Programın versiyonu belirtmek zorunludur. [ Örnegin WinXp Manager v1.50 vß ]

buna itirazım yok olabilir diyorum ve ben ikinci kez başka bir siteye yine upload ediyorum konuyu açıyorum...işte film burda kopuyor..romantica adlı moderotor olunca ben istediğimi yaparım diyen arkadaşın benim koumu açmam verdiği cevabı ve benim yazımı okuyun..objektif olarak karar verin?
...................................................................
Camfrog 5x sürümü..kamera büyütebiliyorsunuz %100 kendi uploadım

--------------------------------------------------------------------------------

malesef daha önce açtığım konu belirtmeme rağmen kilitlenmiş sürüm belirtilmediği için..ama ben açıklamıştım bu sürüm 3,9 seirsiyle 5 karışımı kafamdanmı sallayayaım..moderatorlerden anlayışlı olmasını bekliyoruz...neyuse konunun özüne geleyim..bunda arkadaşlar kameranızı büyütüp rahatça kullanabilirsiniz kendi uploadım lütfen teşekkuru çok görmeyin..

NOT: rapide upload etmedim bu sefer...megashere e upload ettim sevigliermle..
NOT2: arkadaşlar lütfen çalışmıyor demeyin çalışmıyorsa tek nedeni nick ve şifrenizi girdiğiniz kısımı otomatik işaretli olarak açmanız gerekli..

http://www.MegaShare.com/555689

ROMANTİCA adlı arkadaşın uslubuna bakın benim tek kelime bir yazım yok üstelik....

olum akıllı ol ....1 ay oldu vereli nerdeyse ..program 3.91 sürümüdür....kırık olan program üzerinde programın kodları değiştirilerek servera bağlanması ve ekran boyutlandırılması engelleri kaldırılmıştır.akıllı ol diyorum sana....

sen benim babammısın arkadaşım yaşın kaç?sen beğenmezsen kaldır ama kimseye efelik yapamazsın..saygısızlık etmen mi gerek ?ilk önce insan ol moderator olmuşsun ama...beni ban layın isterseniz hakkımı aradığım için..sevgilerimle...

tamam bu arkadaş moderotor yada kullanıcı problem değil..peki bu sefer konu ne için kaldırılıyor?yani programın sürümü yanlış yazılsa ne olur..stabil çalışıyor..link düzgün ..virus yok?peki neden konu bu sefer kapatılıyor?işin özü bu bana hakaret var konu kapatılıyor açıklama yok..neden?

sitemizde romantica adlı bir yönetici bulunmamaktadır öncelikle bunu söyleyeyim, ikinci olarak başlıkta sürüm belirtilmemişse konu kapatılmaz yönetici tarafından başlık değiştirilir we kullanıcı pm ile uyarılır .. we sebep belirtilmeden konular kapatılamaz

yönetici arkadaşımız bir hata yapmış olabilir, anlaşmazlık olabilir ..

bır sebebı olmayan konu asla kapatılmaz arkadasım illa bir sebebı vardır kurallara bağdaşmayan şeyler olmuş olabılır

Tamam da arkadaşım; herşeyin bi kuralı var,

kuralları okuyup öyle aç sen de konularını,, bu kadar celallenmene gerek yok;

sitemizde romantica adlı bir yönetici bulunmamaktadır öncelikle bunu söyleyeyim, ikinci olarak başlıkta sürüm belirtilmemişse konu kapatılmaz yönetici tarafından başlık değiştirilir we kullanıcı pm ile uyarılır .. we sebep belirtilmeden konular kapatılamaz

tamam arkaşadaş moderotor değildir saygıyla karşılıyorum bu benim o anlık gerilmemden dolayı olabilir ..kusura bakmayın..peki bana adam ol diyen arkadaşım neden hala forumda?neden benim konuyu kaptan sevgili moderatorum onun bu yazısını kaale almıyor?adam bana resmen akıllı ol diyor delikanlılık yapıyor yazmak kolay tabi kızmamak lazım..ama konu 1 değil 2 kez aynı şekilde kapanıyor..ve ben yine sürümü belirtmişim staibl çalışıyor demişim..şimdi ben oraya camfrom 5.1 desem kim bilecek çalışıyor kimsenin umrunda olmaz haksızmıyım?ama ben kimseyi kandırmamak için olanı söyluyorum suç teşkil ediyor..ama o adam moderotor arkadaşa şikayet ediyor konu kapanıyor..şikayet eden adam bana hakaret ediyor kimse bişey demiyor?neden?????

ProgramLar ßöLüm KuraLLaRIna Göre KoNu açarken Sadece CamFrog Vs gißi KonuLar aÇILMamaLIDIR.. Versiyon ßeLirtiLmeLidir ki Ona göre AYnısı veriLmişmi veriLmemiş mi ßiLeLim.. Romantica iÇiN iNFaTuaTe Gerekeni SÖyLemiş..

ProgramLar ßöLümünde Konu Kapatıp Geri Dönüşüme gönderdigim KonuLarın Son SayfaSINDaKi MsjIMI OkuduGunuzda Konunuzun Neden KapatıLDIGInı ANLarsınız..

Ayrıca ßu ŞekiLDe Kapattigim KonuLarda Hiç ßir MesajI Okumuyorum.. Madem ßöyLe ßirŞeyden Şikayetçiydin ProgramLar ßöLümünde Şikayet iHßar Hattı Var..

iyi ForuMLaR..

Tamam da arkadaşım; herşeyin bi kuralı var,

kuralları okuyup öyle aç sen de konularını,, bu kadar celallenmene gerek yok;

arkadaşım ben celallenmiyorum..adam bana hakaret ediyor konu kapanıyor ama adam bana bi küfür etmemiş nerdeyse ona hiç birşey olmuyor..neden??şimdi ben o konuya 5.0 full desem bile bilirmisin?indiriyosun ve full çalışıyor umrunda olurmu ?olmaz..yani insanları doğru söyleyerek indirecekleri konu hakkında bilgilendirmek hataysa ok..bundan sonra upload yaptığımda sallarım nosunu..yani ben aynısını camfrog 5,0 desem kimse ses çıkarmıycak..ama gerçekleri yazınca konu kapatılıyor hakaret eden arkadaş ödüllendiriliyor..tebrik etmek lazım..soruyorum objektifçe

herhangi bir yöneticiye akıllı ol olum..sana akıllı ol dedim... dense ne yaparsınız??ve o kişiye dair 1 tane cumlem yok benim?amaan der geçerim diyorsanız tamam ben birşey demiyorum

özel mesajları biz göremiyoruz, sizlerin moderator ya da user arkadaşlarla çözemediğiniz problemleri olduğunda biz smodlara pmle ulaşırsanız sorununuz her zaman çözülür .. dediğim gibi ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu .. programlar bölümü yöneticisi Known konuyu tekrar incelesin we gerekeni yapalım ..

şimdilik olay bu şekilde kapansın, tekrarı olursa gereken kişiler gereken cezayı tarafımdan alacaktır ..

ProgramLar ßöLüm KuraLLaRIna Göre KoNu açarken Sadece CamFrog Vs gißi KonuLar aÇILMamaLIDIR.. Versiyon ßeLirtiLmeLidir ki Ona göre AYnısı veriLmişmi veriLmemiş mi ßiLeLim.. Romantica iÇiN iNFaTuaTe Gerekeni SÖyLemiş..

ProgramLar ßöLümünde Konu Kapatıp Geri Dönüşüme gönderdigim KonuLarın Son SayfaSINDaKi MsjIMI OkuduGunuzda Konunuzun Neden KapatıLDIGInı ANLarsınız..

Ayrıca ßu ŞekiLDe Kapattigim KonuLarda Hiç ßir MesajI Okumuyorum.. Madem ßöyLe ßirŞeyden Şikayetçiydin ProgramLar ßöLümünde Şikayet iHßar Hattı Var..

iyi ForuMLaR..

ikinci olarak başlıkta sürüm belirtilmemişse konu kapatılmaz yönetici tarafından başlık değiştirilir we kullanıcı pm ile uyarılır .. we sebep belirtilmeden konular kapatılamaz

peki sevigli mod um ben neden pm ile bilgilendirilip uyarılmadım ?

ikinci olarak başlıkta sürüm belirtilmemişse konu kapatılmaz yönetici tarafından başlık değiştirilir we kullanıcı pm ile uyarılır .. we sebep belirtilmeden konular kapatılamaz

peki sevigli mod um ben neden pm ile bilgilendirilip uyarılmadım ?

ßir Tek Sen degiLSin ki AYni Şeyi Yapan ßöyLe yapan Herkeze Pm atsam ProgramLar ßöLümü iLe iLgiLenemem.. Orda Koskocaman ProgramLar ßöLüm KuraLLarı Koymuşuz Okuyunuz Okuyunuz Diye BaS BaS ßagirmişiz. Yetmemiş İmzamiza Koymuşuz HaLa Konumuz Neden KapatiLDi DavaSINDaSINIZ.. 5X Sürümü Nedir? Nerden ßiLicem ßen Konu daha Önce veriLmişmi veriLmemiş mi.. Ayrica ßöLüm KuraLLaRINDa Versionu Ve ismi YaziLmamiş ProgramIN Versiyonunu Ve adını degiştiririm diye ßir Madde KoymamıŞım. ve Aksine KapatıLIR. YazmıŞIM..

Daha Sonra Yine SizLeri Düşünerek ProgramLar ßöLümüne http://www.hackhell.com/programlar/523544-bolum-temizligi-hakkinda-okuyun.html ßöyLe ßir Konu açmişim ki Neden Konunuz Kapandi Sorun ANLayıN Diye.. Daha Ne YapaßiLirdim. İsterseniz Msnemi ekLeyin Ordan verin LinKLeri ßen AÇARIM Konunuzu..

bir yanlışlık olmuş demiştim, hala aynı soruyu sorman normal mi sence ? açmış olduğun konuyu başlığa sürümü yazarak tekrar açarsan sorun kalmayacaktır sanırım ..

iyi forumlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri