Sanki Bana Baktı...

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
Kadınların tanımadıkları bir erkeği beğendiklerini hangi hareketlerle gösterdiklerine bir göz atalım.Her kadın hoşlandığı erkeğin gözüne bakma gibi bir cesarete sahip olmayabilir.Bunu çoğunlukla davranışlarıyla,yaptıkları hareketlerle gösterirler...

1-Kadın eğer karşısındakinin gözüne 45 derecelik bir açı ile 3 sn gibi bir süre bakarsa o kişiden hoşlanıyor demektir.

2-Kadın eğer ellerini saçlarının arasında dolaştırıyorsa...Seni beğendim

3-Kadın eğer karşılaştığı erkeğe gülümserse(Her çeşit gülümseme değil,bıyık altından gülümserse...)

4-Bir kadın bir erkeği severse ona bakarken gözbebeklerini büyütecek ve erkek de farkında olmadan bu bilgiyi doğru yorumlayacaktır.Bu nedenle romantik buluşmalar gözbebeklerinin büyümesine neden olan loş yerlerde gerçekleşir...

5-Kadın eğer erkeğe başını eğerek bakıyorsa ve yanlışlıkla başını bir yerlere çarpıyor veya takılarak düşüyorsa,AŞK dedikleri bu olsa gerek...

Kadın eğer ellerini saçlarının arasında dolaştırıyorsa...Seni beğendim

Ya kadında bit varsa =) :D

saol knqa eline sağlık

45 dereceyle nasıl bakılır yahu.. denedim beceremdim..

5-Kadın eğer erkeğe başını eğerek bakıyorsa ve yanlışlıkla başını bir yerlere çarpıyor veya takılarak düşüyorsa,AŞK dedikleri bu olsa gerek...

biz ona sakarlık diyoruz ama...

valla bende dikkat etmedim bidahakine bu kriterlere göre değerlendirme yaparım

3 sn çok uzun ßi süre ßence.. 1,2,3.. Resmen seni istyorum demek istemi$ kadın 3 sn az mı ßak ßak ßitmz daha kaçamak ßak$mk Lazm ßnce 2 sn ideaL =))

Geri