Sansürlü Kelimeler İle İlgili Sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, sitede çok fazla küfür olayı olduğu için sanırım bazı kelimeler sansürlenmiş, iyi olmuş ancak o sansürlü kelimeleri içeren birsürü kelime var, sansürlü olunca onlar da çıkmıyor, doğal olarak; post ya da başlık içerik olarak anlaşılamıyor. Başka bir çözüm bulunursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin hepizine.

KatıLıyorum ama ßöyLe kaLacagından eminim :goz:

bence çok ii düşünülmüş bi uygulama

o harfleri anlamıcak bişi yok.. çok belli olan bikaç harf,kelime zaten.

Yanlış Hatırlamıyorsam Böyle Bir Konu Açılmıştı Yine
Ama Bir Sonuca Ulaşamadı Sanırım

*** Bazı Konuları Berbat Edebiliyor Evettt
Nasıl Bir çözüm Bulunur Bilemiyorum Ancak
şimdilik Iş Konuyu Açana Düşüyor Noktasız Harf Filan Kullanılırsa
Sorun Kalkıyor Ortadannn

Yanlış Hatırlamıyorsam Böyle Bir Konu Açılmıştı Yine
Ama Bir Sonuca Ulaşamadı Sanırım

*** Bazı Konuları Berbat Edebiliyor Evettt
Nasıl Bir çözüm Bulunur Bilemiyorum Ancak
şimdilik Iş Konuyu Açana Düşüyor Noktasız Harf Filan Kullanılırsa
Sorun Kalkıyor Ortadannn

o birazcık zor çünkü çogu paylaşım elle yazılmadıgı için kimse ugraşıpta degiştirmez ayrıca dikkatimi çekti bir site ismide yasak kelimeler arasında tesadüfen gördüm=)

sansür istemiyorsunuz da bizde buraya gelip 2 post kasıp ardından sabah - akşam biz modlara küfür eden şerefsiz üyelerden ayrıca siyaset bölümünde durmadan birbirine küfür eden üyelerden bıktık. ne olacak şimdi?

ne anamız kalıyor ne sülalemiz. hoş bişey mi? sansürlü kelimeleri anlıyorsunuz sanırım, o zaman sorun yok.

karar alınmış, uygulamaya başlanmış... bence böyle devam.

Bence en iyisi küfürlü kelime kullanmamak...
böylesi daha kolay değil mi?
Teşekkürler...

sansür istemiyorsunuz da bizde buraya gelip 2 post kasıp ardından sabah - akşam biz modlara küfür eden şerefsiz üyelerden ayrıca siyaset bölümünde durmadan birbirine küfür eden üyelerden bıktık. ne olacak şimdi?

ne anamız kalıyor ne sülalemiz. hoş bişey mi? sansürlü kelimeleri anlıyorsunuz sanırım, o zaman sorun yok.

karar alınmış, uygulamaya başlanmış... bence böyle devam.

Adam ana avrat düz gitmişse anlaşılmıyor mu sanki:melek

bence bu uyguLama insanı küfürden uzakLaştırmıyor akLına küfrü getirtiyor boşLukLarı doLduraLım gibisinden..
üç harfLi küfür,neydi gibi.. :hhmanD

Vallaha yaklasık 10 gun olucak sanırım bildirmistim genel şikayet hattına ama bi cevap alamadım altı ustu bu işi düzeltmek uzunda degil 3-5 dkyı gecmez..

Kelimeler neysede asıl önemli konu linkler ölüyor..Sadece cok kucuk bi ornek ve daha nicesi..
http://rapidshare.com/files/50027717/kla***_gitar_1.1_rebel.rar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri