SAP2000 V.11 videolu anlatım 5 örnek.

yaylabasi

New member
Reaction score
0
10 Download limiti dolmuş , indiremedik hocam.

hakkaten indiremedik . rica etsek tekrar yükleyebilirmisiniz. ya da indiren arkadaşlar upload edip bu sayfada tekrar link verseler olmazmı?

eline sağlık usta.limit işi hallolursa bende indirecem

ya indiren arkadaşlar bari siz indirdikten sonra upload edinde biz de almış olalım. biz aldık kurtuldukla bu işler yürümez..

tamam arkadaşlar yeniden linki veriyorum.kusura bakmayın rapidten pek anlamam yüklemiştim ama nasıl çözülür anlayamadım.bir daha bu kez paralı üyeliğime yükleyecem.ilk yazdığım mesajdakileri editleyecem.ordan indirebilirsiniz.

paylaşımınız için teşekkürler

tamam arkadaşlar yeniden linki veriyorum.kusura bakmayın rapidten pek anlamam yüklemiştim ama nasıl çözülür anlayamadım.bir daha bu kez paralı üyeliğime yükleyecem.ilk yazdığım mesajdakileri editleyecem.ordan indirebilirsiniz.

dostum size de zahmet vermiş olduk . paylaşımınz için çok teşekkürler. elinize emeğinize sağlık..

böyle meslektaşlar her meslek erbabına lazım :)

estağfurullah ne zahmet.her zaman yardımcı oluruz.umarım işinize yarayacaktır.başarılar.

dostum paylaşımın için saol. sanırım bunlar günay özmen hocanın kitabındaki örnekler. yine de saol. varsa ileri sap kursu imonun düzenlemiş olduğu hiç fena olmazdı. bi yerden bulmak lazım artık.

ileri sap kursuna gitmeyi düşünüyorum.ona gittiğimde bu kez sesli video çekimi yapıp onu koyacağım.biraz beklemeniz gerekecek.saygılar

dostum eline koluna saglık cok tesekkürler ama bunlarda ses yok yoksa ses varda benim playerler mi eseklik edio5 playerlede denedim görüntü var ses yok.tekrar tesekkürler

dostum eline koluna saglık cok tesekkürler ama bunlarda ses yok yoksa ses varda benim playerler mi eseklik edio5 playerlede denedim görüntü var ses yok.tekrar tesekkürler

gittiğimiz kursta malesef ses sistemi çalışmıyordu.dolayısıyle sessiz flim gibi oldular

Emeğinize sağlık...İleri SAP2000 videoları yüklerseniz çok iyi olur..Teşekkürler paylaşım için..

Ali tekrar yükleyebilirmisin bu arada paylaşımın için tekrar tşk ederim

hocam linkler ölü.. tekrar yükleme yapabilir miyiz??

Geri