Sap2000 v15 türkçe eğitim seti 2 dvd videolu anlatım full hd

sap2000v

New member
Reaction score
0
hhportal da konuyu kapatıyorum , eser sahibine böyle bir eğitimi bize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum ve yorumlarıyla bizleri aydınlatan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. saygılar ...

Yeni forum kullanıcısı olmanız sebebiyle davranışınız bir defaya mahsus hoş görülebilir, ancak bu hoşgörü benzer paylaşımların yapılabileceği anlamına da gelmemelidir. Açmış olduğunuz konu başlığı forum kurallarına aykırıdır. Sanırım durumu forum yöneticilerine bildirmemiz gerekiyor.

Yeni forum kullanıcısı olmanız sebebiyle davranışınız bir defaya mahsus hoş görülebilir, ancak bu hoşgörü benzer paylaşımların yapılabileceği anlamına da gelmemelidir. Açmış olduğunuz konu başlığı forum kurallarına aykırıdır. Sanırım durumu forum yöneticilerine bildirmemiz gerekiyor.

konularda mesajlara bakarsanız , sete ilgi büyük , ciddi ölçüde bu program eğitimine talep vardı , ve bu programında uzman kişilerce anlatılması gerekti. boşluğu doldurması amacıyla bir set yapılmış ve hhportal.com a kendi halinde bir başlıkla koyulmuş . gerçek niyetinizi anlayamıyorum .. paylaşıma açık olan şeyleri paylaşabiliriz bundan daha doğal bir şey var mı ki . ama sap2000 için eğitim amaçlı emek verilmiş , içinde bulunduğumuz durumun bu denli rahatsız etmesi bende sizin iyi niyetiniz konusunda şüphe uyandırmadı değil .. ihtiyacı olanların rahatça ulaşabilmeleri için bu paylaşım yapılmış. teşekkür ederim

Zehir23 polemik yapmayın lütfen. Aşağıda belirtilen madde 6 zannediyorum ki açık ve nettir. Konunun değerlendirmesini moderatörlerimiz incelemelerine müteakip yapacaklardır. Saygılarımla

HACKHELL FORUMUNDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

1 ] Toplumumuzda "belden aşağı" olarak tabir edilen nick, avatar, imza ve yazışma yapanların mesajları/imzaları/avatarları düzenlenecek veya silinecek ,gerekirse üye BANLANACAKTIR

2 ] Hackhell forumuna atılan mesajlara gereksiz cevap veren, konuyu dağıtan, "cıvıklaştıran" ve ortamı seviyesizleştiren üyelerin mesajları silinecek ve uyarılacak ,gerekirse üye yasaklanacaktır.

3 ] Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller
kullanmak, her türlü taciz edici yazı forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır.

4 ] Kredi kartı (cc) bilgileri vermek, özel mesajla dağıtmak, herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini (ad, soyad, adres, tel nu vb.) yayınlamak kesinlikle yasaktır.

5 ] Forumun işleyiş ve kurallari konusunda katilimcilari bilgilendirmek forumun veya moderatörlerin görevi degildir. Katilimcilar bu kurallari okuyup uymak zorundadir.

6 ] Forumlarda kişisel-kurumsal ticari kaygılar içeren mesajlar atılamaz. Bu tip mesajlar moderatörlerce incelendikten sonra haber verilmeksizin silinecektir.

7 ] Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber
verilmeksizin silinecek ve mesajı atanlar ceza alıcaktır. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır.

8 ] Forum, kategorilere ayrılmıştır. İçeriğine göre, bu katagorileri alanına mesajınızı gönderebilirsiniz. Eğer aynı mesaj aynı bölüme birden fazla gönderilir veya aynı mesajın birden fazla kategoriye gönderildiği belirlenirse ilgili mesajdan sadece bir tane kalana kadar diğer mesajlar haber verilmeksizin silinecektir ve üyeye flood cezası verilecektir.

9 ] Siyasal ve dini konuların konuşulmasına Hackhell yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır.

10 ] Her mesajın içeriğinden, sadece ve sadece yazarı sorumludur. Mesaj içeriklerinden dolayı Hackhell yöneticileri ve moderatörleri sorumlu tutulamaz.

11 ] Atılan mesajlarda msn adresi, mail adresi ,telefon numarası gibi kişisel bilgilerin verilmesi kesinlikle yasaktır. Butür mesajlar silinecek ve yazan kullanıcı ceza alıcaktır.

12 ] Sorduğunuz soru daha önce HackheLL Forumlarında sorulmuş olabilir ve sorunun çözümü geçmiş mesajlarda yer alabilir. Eğer sorununuzun spesifik olmadığını düşünüyorsanız, arama özelliğini kullanınız.Üstteki ARAMA bölümüne ulaşabilirsiniz.

13 ] Hackhell forumlarında, mesajlara resim eklenebilir. Web üzerindeki bir resime link vererek bu işlem yapılmaktadır. Mesajlarla eklediğiniz her resmin, sayfanın açılmasını zorlaştıracağını unutmayın.

14 ] Mesaj yazarken, okunması ve anlaşılmasının kolay olması açısından, büyük-küçük harf ve yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini unutmayın.

15 ] Yardım istediğiniz mesajlarınızda, "ACİL YARDIM" veya "YARDIMA İHTİYACIM VAR" gibi başlıklar kullanmak yerine, sorunu kısaca belirten başlıkları kullanmalısınız. Bu sayede mesajınız daha çok kişi tarafından okunacak ve cevaplanacaktır.

16 ] Açıklayıcı konu başlığı ve tanımı girilmemiş konular moderatör ekip tarafından kapatılır. Lütfen konu içeriği hakkında ipuçları taşıyan konu başlıkları ve tanımları kullanmaya özen gösterin.

17 ] Sorun belirten mesajlarınızda, sistem özellikleriniz gibi gerekli olabilecek detayları olabildiğince açık bir şekilde yazmanız yine sorununuza çabuk çözüm bulunması açısından önemlidir. Aksi halde boşu boşuna mesaj trafiği oluşacaktır.

18 ] Tekrar edelim: her mesajın içeriğinden, sadece ve sadece yazarı sorumludur. Mesaj içeriklerinden dolayı Hackhell yöneticileri ve moderatörleri sorumlu tutulamaz.

19 ] Hackhell'in tüm içerigi üyeler tarafından sağlandıgı için içerikten doğabilecek hukuki sıkıntılarda yönetıcı ve modların hiçbir biçimde bağlayıcılığı yoktur.

20 ] Üyelerin postlarının altına imzavari sözler, resimler, smileyler kullanması yasaktır ..

Hackhell ye üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır

Bu arada konu başlığı altındaki açıklamaların en sonunda bulunan, bahsi geçen videoların DVD lerle satışa sunulduğu sahibinden.com da verilen linki görmeyen yok değil mi.

bana göre bi sakıncası yok arkadaşım :) benim işim sap2000 le, diğer programlar doğrusu işimizi görmüyor,köprü elevasyonu, menfez , istinat duvarı , fore kazık üzerinde as built proje yapan biri olarak eğitim dikkatimi çekti ve aldım, isteyen de bi şekilde zaten bulabilir, doğrusu güzel buldum, tabi ki kendimi iyi bir mühendis olarak görmüyorum, öğrenecek o kadar çok şeyimiz var ki,ben bilginin insana aktarıldıkça değer kazandığını düşünen biriyim, . amacımız site üzerinden bilgimiz dahilinde mühendis arkadaşlarımıza birşekilde faydalı olmak .. saygılar sunuyorum

merhabalar . forumda yeniyim , yanlış anlaşılmasın bu eğitimi arkadaşların görmesini istedim,tabi ben aldım izledim önce , okulda sap2000 dersi almıştık fakat bu eğitimin yanından bile geçmez okulda gördüklerimiz .. gerçekten harika örnekler filan , 15 adet uygulamalı örnek var hiç bilmeyen için sıfırdan anlatılıyor.

amacım polemik yaratmak değil ama çok önemli bir şey sormak istiyorum lütfen bu başlığın sahibi de cevaplasın ;
o kadar eğitim videoları linkleri paylaşıldı bu forumda,bu eğitim setini bir kişi edinse ve buraya upload etse linkleri koysa,ne olur?
teşekkürler.

okuldayken bende yapmıştım bir iki anlatım , ama benimki çok sıradandı. ve paylaşım için atmıştım nete.. bu eğitimi hazırlayan ciddi emek vermiş , kul hakkına girmek neden ? kimsenin böylebir günaha gireceğini ben sanmıyorum açıkçası .. paylaşımlarda şöyle bir durum var .. örneğin program paylaıyoruz crack li .. o programların crack ini isteseler engelleyemezlermi , bence engelleyebilirler . crack i olmayan programlar var mesela idecad 7 gibi sta 13 gibi .. bunu yapan setin başında da anlatmış zaten , bunun hakka girdiğini .ben setin karşılığını hakettiğini düşünüyorum.biz emeklerin karşılığını vermezsek yarın kendi emeğimizin kaşılığını nasıl bekleriz , dimi metalböcek... gerisi seti alanların vicdanına kalmış diye düşünüyorum . herkes yaptığından sorumludur ;). hayırlı geceler . tek amacım yıllardır yapılması beklenen setin çıktığını haber vermekti .. kötü bişey yapmadım ya :) neden bu tepkiler anlayamıyorum ..

set muhakkak faydalı olacaktır.fakat enbüyük eksikliği hazırlayan tarafından teknik destek verilmemesidir.alan kişi takıldığı konularda kiminle muhatap olacak problem doğrusu.arkadaş kendini gizlemeyip sattığı ürüne sahip çıkarsa kendisi için daha karlı olur sanırım.

merhabalar sap2000v öncelikle seti beğenip bu konuyu açmandan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

girip yazamadığım için özür dilerim.

eğitimi alan akadaşlara elbette yardımcı olacağım , fakat tüm akadaşlara 7/24 yardımcı olacağım demem her ne kadar güven verecek olsa da ,takdir edersiniz ki saha da aktif çalışan bir mühendis olarak bu pek mümkün değil. yüklediğim videolardan seti nasıl anlattığım hakkında bilgi edinebilirsiniz.belirtmek istediğim bir diğer husus, eğitim ne kadar kapsamlı olursa olsun , ben ne kadar yardımcı olursam olayım ,gerçek şudur ki programı uzman derecede kullanabilmenin , uzun süre pratik yaparak ve program olanaklarının aynı örnek üzerinde ve farklı örnekler üzerinde farklı farklı kullanılıp çıkacak sonuçları irdeleyerek elde edilebileceği unutulmamalıdır.bu yöntem hem programı etkin kullanabilmenizi sağlayacak hemde program üzerinde mühendislik yorumlarınızı çok yönlü şekilde ele almanızı sağlayacak.

sap2000 15 türkçe eğitimiyle ilgilenen meslektaşlarımın bunu göz önünde bulunduracağını ümit ediyorum..
TEŞEKKÜR EDERİM..

arkdaslr ben ındırme lınkını goremıorum yardımcı olur musunuz

50 tl yap ayağım alışsın yarın bi gün 3d max , idecad vs paylaşırsın onuda alırız :))

çok faydalı bir eğitim, v16 eğitim güncellemeleri için teşekkürler...

Bu güne kadar eksikliği hissedilen sap2000 programı ile ilgili türkçe döküman eksikliğine büyük ölçüde çözüm olabilecek bir çalışma olmuş.
güncel versiyonlara sıfırdan başlayarak bol örnekli görüntü ve ses kalitesi mükemmel,
özellikle sıfırdan başlayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.
Benim gibi birazcık bilenler içinse sıkışınca başvurulacak eşsiz bir çalışma
özetle herkese tavsiye ederim emeğine sağlık hasan ali kardeş
Not: hasan ali bey'in SAP2000 V15-V16 TÜRKÇE EĞİTİM | Başarı, inanmaktır. sitesinden ulaşabilirsiniz

Merhabalar,

eğitim video linki nerededir,göremedim arkadaşlar?

abi ... iyi güzel hoş paylaşmışsın da ...
yani .. insan link ararken .. bi bakıyor .. indirilecek birşey arıyor ..senin verdiğin adrese bak Allah aşkına.. facebook .... bunları bir video arşivi olarak paylaşsaydın eğer.. herkes çok daha memnun olurdu .. yine de saygılar

Geri