sarışınlar...

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
ca61874e48.jpg

fdc6495fe6.jpg

bd0148ffe3.jpg

98f089f9e9.jpg

cfc22a522b.jpg

be5fcb0ab8.jpg

53aa8fcbc5.jpg

bi olay anlatasim geldi :)

elektronik magzadayim sarisin güzel bir kadin calisana yöneldi "dijital fotograf makinasi alacagim" dedi calisan "nasil birsey istiyorsunuz`" diye sordu cevap aynen söyle "görmüyormusun ben sarisinim sen söyleyeceksin ben alacagim"

-Bi Sarışını Susturmak İçin Ne YapmaLı?
-Ne Düşünüyosun? :hhmanD
Çok GüzeLdi.

dön birde kendine bak

:hadiordanmadem sarışınlar okadar aptal niye ortalıkta çakma sarışınlar dolaşıyor diye merak ediyor insan.bence sarışın olamayanlar kıskandıkları için sarışınlara bu şekilde saldırıyorlar.

sarışınlara bayılıyorum ben yahu.........

bi olay anlatasim geldi :)

elektronik magzadayim sarisin güzel bir kadin calisana yöneldi "dijital fotograf makinasi alacagim" dedi calisan "nasil birsey istiyorsunuz`" diye sordu cevap aynen söyle "görmüyormusun ben sarisinim sen söyleyeceksin ben alacagim"

hehe :clap sarışınlar boktur die özlü bi söz vardı usta :hhsigara

:hadiordanmadem sarışınlar okadar aptal niye ortalıkta çakma sarışınlar dolaşıyor diye merak ediyor insan.bence sarışın olamayanlar kıskandıkları için sarışınlara bu şekilde saldırıyorlar.

ha tabii ki çakma sarışınlar daa aptal bunu belirtmei de unutmaalım :p

bazı çakma sarışınlar sanırım aptallıklarıyla bütünleşsin diye yapıyorlar bu işi madem aptalım sarışın olmalıyım gibi :p

sevgilim sarışınlardan hoşlanıyormuş ailesi bile saçlarımı sarıya boyatabileceğimi söyledi :eek:ha ben ise koyu renk saçtan hoşlanıyorum...kesinlikle yapmayacağımı söyledim sırf bu sarışınlar yüzünden bitireceğim bu işi ya neyse şimdi sen neysen o diyor yola gelme ihtimali ne bilmiyorum ama bakalım..:melek sarışın yazısını görünce coştum ben ya..

sarışınlığpa güç harcanınca beyin kısmına birşey kalmıyor herhalde

yok ßu kadarda değiLde hafiften var ama yok denemez =)

sarışın deilim ama saçma bence bunlar..çok laf atılıo sarışınlara yazık günah :)

Sarisinlar Bunlari Okumasin =)
Emegine Saglik

valla süper çalışma olmuş:

yazın okul arasın da staj yapıyorum. bursada bilgisayar ve yedek parçalarını satan bi firmada muhasebe departmanında staja başladım işte neyse. bizim departman da servis departmanına komşu sürekli teknik servisle muhabbet halindeyiz. hiç unutmam ağustos 21 di ve etraf kavruluyo böyle içeri bizim notebook sattığımz bi fıstık girdi. tahmin edersniz kendisi sarışın. bizim satıcı buna makina için çift çekirdekli demiş ki makina hp ve gerçek çift çekirdekli bi alet. kadın geldi teknik servis elemanına demez mi "ben bu makinayı çift çekirdekli diye aldım. eve gidiyorum tek çekirdeği var" felan bişiler anlatıyo. sonra teknik servisin yetkilisi geldi dedi "nerden anladınız tek çekirdekli olduğunu". kadın oturdu masaya açtı makinayı C: D: sürücüyü gösteriyo. diyo "bu çekirdeklerden birisi dolu diğeri boş. neden buna bişe yüklemediniz. madem boş verecektiniz nie 2 çekirdek koyuyosunuz."

tabe biz böle bütün servis olarak mal gibi :saskin kaldık. kadının yanında gülemiyosunuz ama kadın gidince bayaa dalga geçilmişti:D

olayı uzun anlatınca pek komik gelmiyor ama buna benzer çok rezalet vakalar geliyodu.

birisi de dvd sürücüyü kastederek hane çift çekirdekli yazıyosunuz raflarda bak bunun tek çekirdeği var diodu:D :clap

Geri