Sarhoş mu? DeğiL mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikRa

Banned
Reaction score
0
0005000120070202004317.jpg

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda İmam Hatip ve başörtüsü gibi konularda değerlendirmelerde bulunan Çankaya ADD İlçe Yönetim Kurulu Üyesi emekli öğretmen Seher Yıldırım’ın iğrenç hakaretlerinin yankıları sürüyor.

Cumhurbaşkanı seçimi konusunda “Biz Cumhuriyetin başına asla bir İmam Hatipliyi getirmeyiz” diyen delege Yıldırım, başörtüsüne de dil uzatarak “Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz” ifadelerini kullanmıştı.
ADD’ciler, delege Seher Yıldırım’ın İmam Hatip ve başörtüsü gibi konularda sarf ettiği iğrenç sözleri “sarhoştu” gibi ilginç bir gerekçe göstererek geçiştirmek istiyor. “Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz” şeklindeki iğrenç ifadeleri Vakit’in önceki günkü sayısında yer alan ADD Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yıldırım ise, “sarhoş olduğu” yönündeki savunmayı kabul etmeyerek, “Asla sarhoş değildim” dedi.
Sözlerinin arkasında olduğunu da söyleyen Yıldırım, “Beni yanlış anladınız. Ben Allah’ı biz yarattık demek istemedim. Sadece başörtülüler ile bizim Allah’ımız farklı demek istedim. Bizim inandığımız Allah sadece sevgidir. Ancak başlarını örtenlerinki ise sadece türbandır. Kendilerine göre yarattıkları Allah modelini kabul etmiyorum demek istedim” ifadelerini kullandı.
HAKARETE DEVAM
Ateist olmadığını söyleyen Yıldırım, yine hakaret ederek şunları söyledi: “Kadınlar başörtüsünü kendilerini süslemek için takıyorlar. Başörtüsü inanç değil, bir zevktir. Bu konuları uzatmanın anlamı yok. Bana ispatlasınlar, Allah onlar doğarken onlarla birlikte başörtüsü mü gönderdi? Bu kepazeliktir.”
BU ÜLKENİN BEKÇİLERİ BİZLERİZ
Emekli öğretmen olan ADD’li Yıldırım, Cumhurbaşkanı seçimi konusunda ise “Cumhuriyet tehlike altındadır. Ben bunu vurgulamak istedim. Devletin başına bir İmam Hatipli’nin geçmesi doğru değildir. Cumhuriyet tehlikedeyken buna izin veremeyiz. Vatansever ve heyecanlı bir yurttaş olarak bunu haykırıyorum; İmam Hatipli bir Cumhurbaşkanı seçtirmeyiz. Biz Atamıza verdiğimiz sözü yerine getirmek zorundayız. Bu ülkenin bekçileri bizleriz” dedi.
ADD’ciler, delege Seher
Yıldırım’ın İmam Hatip ve başörtüsü gibi konularda sarf ettiği iğrenç sözleri “sarhoştu” gibi ilginç bir gerekçe göstererek geçiştirmek istiyor. “Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz” şeklindeki iğrenç ifadeleri Vakit’in önceki günkü sayısında yer alan ADD Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yıldırım ise, “sarhoş olduğu” yönündeki savunmayı kabul etmeyerek, “Asla sarhoş değildim” dedi.

Arsızca dinimize saldırıyorlar
İğrenç sözlerinden ötürü ADD’li Seher Yıldırım’a, Kadınlar Birliği Derneği’nden sert tepki geldi. KAD-BİR Genel Başkanı Ayşe Serap Şahiner, ADD’li Yıldırım’ın sözlerinin Danimarka’da yayınlanan ve tüm İslâm âleminin tepkisine sebep olan çirkin karikatürlerden farksız olduğunu ifade ederek, Müslüman bir kadın olarak tüm hukuki haklarını kullanacaklarını söyledi. Şahiner, dinimize ve başörtülü kadınlara yönelik çirkin saldırıda bulunanların CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’dan destek aldıklarını ileri sürerek, “Baykal elinde her malzeme bittiğinde muhalefet yönünü Müslüman kadınlara çeviriyor. Baykal’ın bu çıkışları bazı çevrelerin saldırı gücünü artırıyor. Ve çıkıyorlar arsızca dinimize saldırıyorlar” dedi.
ÇOCUKLARIMIZ KİME TESLİM!
Çirkin iftiraların sahibi Yıldırım’ın eski bir öğretmen olduğunu öğrendiğinde üzüntüsünün iki kat arttığını vurgulayan KAD-BİR Genel Başkanı Ayşe Serap Şahiner, “Kendisi bir öğretmen ve geleceğimiz bu insanlara emanet. Bu ahlaksız düşüncelere sahip bir eğitimci, çocuklara neler verebilir? Milli ve manevi değerlerimize saldıran bu eğitimciler çocuklarımızı eğittiği sürece başarı beklemek mümkün olmayacağı gibi okullarda şiddet oranları da artarak devam edecektir” diye konuştu.

Vakit

Yüzünden meymenet fışkırıyor zaten..Bizde kaLbinin güzeLLiği yüzüne yansımış derLer..Bunun da kaLbinden bişiLer yüzüne yansımış ama bunun güzeLLik oLmadığı kesin..Fitne mi desek? MendeburLuk mu? Ama kesin oLan birşey var sa oda AtatürkçüLüğü kendisine maske yapmış..Bu suratı o maske biLe güzeLLeştiremez ama !!!

vakit gazetesinin yine provakasyon kokan klasik haberlerinden bir tanesi.

أĸяα' Alıntı:
Biz Cumhuriyetin başına asla bir İmam Hatipliyi getirmeyiz
Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz”
“Kadınlar başörtüsünü kendilerini süslemek için takıyorlar. Başörtüsü inanç değil, bir zevktir. Bu konuları uzatmanın anlamı yok. Bana ispatlasınlar, Allah onlar doğarken onlarla birlikte başörtüsü mü gönderdi? Bu kepazeliktir.”
“Cumhuriyet tehlike altındadır. Ben bunu vurgulamak istedim. Devletin başına bir İmam Hatipli’nin geçmesi doğru değildir. Cumhuriyet tehlikedeyken buna izin veremeyiz. Vatansever ve heyecanlı bir yurttaş olarak bunu haykırıyorum; İmam Hatipli bir Cumhurbaşkanı seçtirmeyiz. Biz Atamıza verdiğimiz sözü yerine getirmek zorundayız. Bu ülkenin bekçileri bizleriz”

ogamemanya' Alıntı:
vakit gazetesinin yine provakasyon kokan klasik haberlerinden bir tanesi.
ogamemenya boş konuşma. Provakasyonu kimin yaptığı apaçık ortada!

evet durum bu ataturkun bas ortulu annesine kıs kardesine karısına dıl uzaltırlar sonrada ataturkcuyuz deip ulkeye sahip cıkarlar tayyib in cumhur baskanı olmasına karsı idim artık destekcisiyim bir imamatipli gelsin bakalım demirelden sezerden ne kadar kotu olacak
lanet olsun ne yazık ki universitelerimizde bu tarz kişiliksiz insanları yetiştirmeye musait kendisini bulamamıs bir cok gencimiz unide kulagını kasını deldirip(bazıları haric sadece kendini bulamamıslar)hatta o kadarla kalmayıp erkek arkadasların kıslık nasıl bişe die test ettiği ortamlar bile mevcut
ne yazık ki okuyan gencliğimiz en azından benim gordugum bu kadından farksız abdest almayı insanlar var insana it kadar deger vermeyen egiticiler var

Provakasyon uydurmasyon atmasyon vs vs herzamanki Vakit-akit-tuttu furitti haberi.Kendinden beklenen bu zaten anormal bişey yok.Merak ediyorum bu seferde tazminata mahkum olurlarsa isimleri ne olacak :D

çamur at izi kalsın mantığı devam ediyor,
amaç belli ADD'yi kötülemek,
ama halkımız bunlara inanmayacak kadar mantıklıdır
saygılarımla

ceycey_okacha' Alıntı:
evet durum bu ataturkun bas ortulu annesine kıs kardesine karısına dıl uzaltırlar sonrada ataturkcuyuz deip ulkeye sahip cıkarlar tayyib in cumhur baskanı olmasına karsı idim artık destekcisiyim bir imamatipli gelsin bakalım demirelden sezerden ne kadar kotu olacak
lanet olsun ne yazık ki universitelerimizde bu tarz kişiliksiz insanları yetiştirmeye musait kendisini bulamamıs bir cok gencimiz unide kulagını kasını deldirip(bazıları haric sadece kendini bulamamıslar)hatta o kadarla kalmayıp erkek arkadasların kıslık nasıl bişe die test ettiği ortamlar bile mevcut
ne yazık ki okuyan gencliğimiz en azından benim gordugum bu kadından farksız abdest almayı insanlar var insana it kadar deger vermeyen egiticiler var

başörtü başa örtülür tamam ama abartıpda türban yapan ninjalar var deli oluom onlara :angry

alpgg' Alıntı:
başörtü başa örtülür tamam ama abartıpda türban yapan ninjalar var deli oluom onlara :angry
ben de senin gibi saygısızLara deLi oLuoyrum,n'oLacak??

Atatürkçü Düşünce Derneği düşünecek başka bir şey buLamadı da mı başörtüsünü-türbanı düşünüyor..
Birazcık da Atatürk neLeri düşünürdü,nasıL düşünürdü onLarı düşünsünLer yoksa bir örtü yandan mı bağLanır tepeden mi bağLanır pratikte çok da önemLi bişi değiL!

LaZiSH' Alıntı:
ben de senin gibi saygısızLara deLi oLuoyrum,n'oLacak??

Atatürkçü Düşünce Derneği düşünecek başka bir şey buLamadı da mı başörtüsünü-türbanı düşünüyor..
Birazcık da Atatürk neLeri düşünürdü,nasıL düşünürdü onLarı düşünsünLer yoksa bir örtü yandan mı bağLanır tepeden mi bağLanır pratikte çok da önemLi bişi değiL!

Ben saygıyı hakedene gösteririm

ADD üzerinden ve chp üzerinden atatürke ve atatürkcülüge dokundurulmaya calışılıyo her zaman oldugu gibi anladıgım kadarıyla.

Atatürkü kullanarak bi yere gelmeye calışanlar yokmu? Var
Dinimizi kullanaraktan bi yerlere gelmeye calışanlar yokmu? Oda var

Bu tür şeyler kesinlikle olmamalı ne atatürkcülügün tüccarlıgı nede dinin tüccarlıgı.

Bu ayrı bi konu ama kişiler üzerinden makamlara (kavramlara) laf atılmaya calışılmasına karşıyım ben.
Sonucta ordaki adam gelip gecici olucaktır ama onun temsil ettigi kavram yüce bi kavramdır.
Benim anlayamadıgım yüce kavrama(atatürkcülüge) dokundurma yapılmaya calışılmasıdır.

haberi şuanlık dogru olarak kabul ederekten yorumumu yaptım ayrıca haber kaynagı vermek yerine artık konularda haberin direk linkini vericez.

ben de deli oluom ben de..:p

elin yüzüne bakılıp yorum yapılması bi yana
bu verilen haberi tarafsız bi gazetede okumadan yorum yapmak çokta doğru olmaz

bana karşı laf söyleyen arkadaşlaradır lafım ben provokatif amaçlı yazılar koyuyomuşum sadece olay çıkartmak için yazılar yazıomuşum bu haber ve bundan önceki haberlere neden sessiz kalıo acaba o arkadaşlar bunu da çok merak ediorum.kendi görüşü diil die bana çamur atmaa çalışanlar neden bunu gibi haberlere bir kere de olsa karşı çıkmadılar.benim en azından saygım war yazana konuu açan arkadaşa da teşekkürler tartışmak güzeldir ama tartışmaı bilenlerle herkese saygılar

Doğrumu değil mi bilmem ama resimdeki kadından ürttüm .... korkutucu bir resim...

ALIEN_07' Alıntı:
Doğrumu değil mi bilmem ama resimdeki kadından ürttüm .... korkutucu bir resim...

konuyla alakası olmasa da ürkütücü bi resim gerçektende

osiris_cemo' Alıntı:
Provakasyon uydurmasyon atmasyon vs vs herzamanki Vakit-akit-tuttu furitti haberi.Kendinden beklenen bu zaten anormal bişey yok.Merak ediyorum bu seferde tazminata mahkum olurlarsa isimleri ne olacak :D

osiris eLinde ispatın varsa haberi yaLanLa ama yoksa kardeşim biLiyorsun komik oLuyor provakasyon ve uydurmasyon ve diğer tabirLeri kuru kuru yazman

karizma_5' Alıntı:
çamur at izi kalsın mantığı devam ediyor,
amaç belli ADD'yi kötülemek,
ama halkımız bunlara inanmayacak kadar mantıklıdır
saygılarımla
karizma her mesajda yazığın saygıyı verdiğimiz konuya da gösteriyorsan eğer bu konuda ADD yi karaLamak amaçLı böLümü çıkar göster o zaman..

R€B€L' Alıntı:
ADD üzerinden ve chp üzerinden atatürke ve atatürkcülüge dokundurulmaya calışılıyo her zaman oldugu gibi anladıgım kadarıyla.

Atatürkü kullanarak bi yere gelmeye calışanlar yokmu? Var
Dinimizi kullanaraktan bi yerlere gelmeye calışanlar yokmu? Oda var

Bu tür şeyler kesinlikle olmamalı ne atatürkcülügün tüccarlıgı nede dinin tüccarlıgı.

Bu ayrı bi konu ama kişiler üzerinden makamlara (kavramlara) laf atılmaya calışılmasına karşıyım ben.
Sonucta ordaki adam gelip gecici olucaktır ama onun temsil ettigi kavram yüce bi kavramdır.
Benim anlayamadıgım yüce kavrama(atatürkcülüge) dokundurma yapılmaya calışılmasıdır.

haberi şuanlık dogru olarak kabul ederekten yorumumu yaptım ayrıca haber kaynagı vermek yerine artık konularda haberin direk linkini vericez.
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
elin yüzüne bakılıp yorum yapılması bi yana
bu verilen haberi tarafsız bi gazetede okumadan yorum yapmak çokta doğru olmaz

Hadi ama arkadaşLar biraz daha gayret gösterin..Biz derneği değiL içindekiLeri konuşuyoruz..Apaçık saLdırı var ortak noktamız bu ama bu ADD ye yapıLan bir saLdırı değiL İsLama yapıLan bir saLdırı ve bunu artık insanLara ADD nin misyonuymuş gibi empoze ediyorLar..ADD yi eLeştiriLemez bir oLuşum oLmaktan çıkarın artık biz oLumsuzLukLarın düzeLmesini ve bu şekiLde vampir yüzLüLerin Atatürkü kendi fesat niyetLerine maske yapmaLarına gocunuyor ve ona kızıyoruz o dernekte eLeştiriLemez tek şey Atatürkün Şahsiyetidir..Gerisi kompLe eLeştiriLmeLi..Bu konu ADD yi karaLamak kötüLemek için açıLmamıştır..Aksine biz bu insanLarı o bayrak aLtında görmekten duyduğumuz rahatsızLığı diLe getirme çabasındayız..VeriLen mesaja biraz daha dikkat edin

kendini bilmez birinin soyledigi seyler iste

sarhos olsa ne olur olmasa ne olur, iki turlu de dusuncesini soyluyor, bu adam basortusunun o olduguna inaniyor

dogdugunda yaninda takim elbise de yoktu, soyunsin ciplak gezsin madem. beyinsiz herif, gitsin once musluman ise dinini ogrensin, degilse degilim desin, isimize karismasin

أĸяα' Alıntı:
Hadi ama arkadaşLar biraz daha gayret gösterin..Biz derneği değiL içindekiLeri konuşuyoruz..Apaçık saLdırı var ortak noktamız bu ama bu ADD ye yapıLan bir saLdırı değiL İsLama yapıLan bir saLdırı ve bunu artık insanLara ADD nin misyonuymuş gibi empoze ediyorLar..ADD yi eLeştiriLemez bir oLuşum oLmaktan çıkarın artık biz oLumsuzLukLarın düzeLmesini ve bu şekiLde vampir yüzLüLerin Atatürkü kendi fesat niyetLerine maske yapmaLarına gocunuyor ve ona kızıyoruz o dernekte eLeştiriLemez tek şey Atatürkün Şahsiyetidir..Gerisi kompLe eLeştiriLmeLi..Bu konu ADD yi karaLamak kötüLemek için açıLmamıştır..Aksine biz bu insanLarı o bayrak aLtında görmekten duyduğumuz rahatsızLığı diLe getirme çabasındayız..VeriLen mesaja biraz daha dikkat edin

peki ADD tartışılsın eleştirilsinde
eleştiren niye hep aynı gazeteler?
vakit,zaman vs.
konu yine aynı yere gelecek ama
fethullah gülen nur cemaatini tümüyle temsil etmediği gibi,
Seher Yıldırım da ADD ni tam anlamıyla temsil etmez

Seher Yıldırımın başörtüsü konusundaki yorumlarına girersek o işin içinden çıkılmaz

ama şunu görebilmek pekte zor değil
başörtüsünü eleştirenleri dinsiz,ateist gösteren,geçen sene danıştaya saldırı yapılmasının temelini hazırlayan zihniyet değişmemiş vakit gazetesinde
onu bi yana bırakalım kadın hakları savunucusu sayın Şahiner olayı siyasi şekline bir hamlede taşımış.
vakit gazetesinin anlayamadığı (hatta bir çoğumuzun anlayamadığı) noktalar:

dini savunmak kimsenin tekelinde değil.(hele hele vakit gazetesinin hiç değil)
insanların dini inançları diğer insanları nereye kadar ilgilendirir?

dini değerlere bi saldırı olması durumunda insanlarımız aciz değillerdir gerekli tepkiyi çekinmeden bireysel ve toplumsal olarak verirler.(Danimarka'da yapılan şerefsizliğe verilen cevap gibi)
din elden gidiyor diye tellallık yapıp belirli kesimleri din düşmanı gösterip toplumda kaos yaratıp insanların dini duygularını adeta sömürmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri