ikRa
Banned
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda İmam Hatip ve başörtüsü gibi konularda değerlendirmelerde bulunan Çankaya ADD İlçe Yönetim Kurulu Üyesi emekli öğretmen Seher Yıldırım’ın iğrenç hakaretlerinin yankıları sürüyor.
Cumhurbaşkanı seçimi konusunda “Biz Cumhuriyetin başına asla bir İmam Hatipliyi getirmeyiz” diyen delege Yıldırım, başörtüsüne de dil uzatarak “Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz” ifadelerini kullanmıştı.
ADD’ciler, delege Seher Yıldırım’ın İmam Hatip ve başörtüsü gibi konularda sarf ettiği iğrenç sözleri “sarhoştu” gibi ilginç bir gerekçe göstererek geçiştirmek istiyor. “Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz” şeklindeki iğrenç ifadeleri Vakit’in önceki günkü sayısında yer alan ADD Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yıldırım ise, “sarhoş olduğu” yönündeki savunmayı kabul etmeyerek, “Asla sarhoş değildim” dedi.
Sözlerinin arkasında olduğunu da söyleyen Yıldırım, “Beni yanlış anladınız. Ben Allah’ı biz yarattık demek istemedim. Sadece başörtülüler ile bizim Allah’ımız farklı demek istedim. Bizim inandığımız Allah sadece sevgidir. Ancak başlarını örtenlerinki ise sadece türbandır. Kendilerine göre yarattıkları Allah modelini kabul etmiyorum demek istedim” ifadelerini kullandı.
HAKARETE DEVAM
Ateist olmadığını söyleyen Yıldırım, yine hakaret ederek şunları söyledi: “Kadınlar başörtüsünü kendilerini süslemek için takıyorlar. Başörtüsü inanç değil, bir zevktir. Bu konuları uzatmanın anlamı yok. Bana ispatlasınlar, Allah onlar doğarken onlarla birlikte başörtüsü mü gönderdi? Bu kepazeliktir.”
BU ÜLKENİN BEKÇİLERİ BİZLERİZ
Emekli öğretmen olan ADD’li Yıldırım, Cumhurbaşkanı seçimi konusunda ise “Cumhuriyet tehlike altındadır. Ben bunu vurgulamak istedim. Devletin başına bir İmam Hatipli’nin geçmesi doğru değildir. Cumhuriyet tehlikedeyken buna izin veremeyiz. Vatansever ve heyecanlı bir yurttaş olarak bunu haykırıyorum; İmam Hatipli bir Cumhurbaşkanı seçtirmeyiz. Biz Atamıza verdiğimiz sözü yerine getirmek zorundayız. Bu ülkenin bekçileri bizleriz” dedi.
ADD’ciler, delege Seher
Yıldırım’ın İmam Hatip ve başörtüsü gibi konularda sarf ettiği iğrenç sözleri “sarhoştu” gibi ilginç bir gerekçe göstererek geçiştirmek istiyor. “Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz” şeklindeki iğrenç ifadeleri Vakit’in önceki günkü sayısında yer alan ADD Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yıldırım ise, “sarhoş olduğu” yönündeki savunmayı kabul etmeyerek, “Asla sarhoş değildim” dedi.
Arsızca dinimize saldırıyorlar
İğrenç sözlerinden ötürü ADD’li Seher Yıldırım’a, Kadınlar Birliği Derneği’nden sert tepki geldi. KAD-BİR Genel Başkanı Ayşe Serap Şahiner, ADD’li Yıldırım’ın sözlerinin Danimarka’da yayınlanan ve tüm İslâm âleminin tepkisine sebep olan çirkin karikatürlerden farksız olduğunu ifade ederek, Müslüman bir kadın olarak tüm hukuki haklarını kullanacaklarını söyledi. Şahiner, dinimize ve başörtülü kadınlara yönelik çirkin saldırıda bulunanların CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’dan destek aldıklarını ileri sürerek, “Baykal elinde her malzeme bittiğinde muhalefet yönünü Müslüman kadınlara çeviriyor. Baykal’ın bu çıkışları bazı çevrelerin saldırı gücünü artırıyor. Ve çıkıyorlar arsızca dinimize saldırıyorlar” dedi.
ÇOCUKLARIMIZ KİME TESLİM!
Çirkin iftiraların sahibi Yıldırım’ın eski bir öğretmen olduğunu öğrendiğinde üzüntüsünün iki kat arttığını vurgulayan KAD-BİR Genel Başkanı Ayşe Serap Şahiner, “Kendisi bir öğretmen ve geleceğimiz bu insanlara emanet. Bu ahlaksız düşüncelere sahip bir eğitimci, çocuklara neler verebilir? Milli ve manevi değerlerimize saldıran bu eğitimciler çocuklarımızı eğittiği sürece başarı beklemek mümkün olmayacağı gibi okullarda şiddet oranları da artarak devam edecektir” diye konuştu.
Vakit
Yüzünden meymenet fışkırıyor zaten..Bizde kaLbinin güzeLLiği yüzüne yansımış derLer..Bunun da kaLbinden bişiLer yüzüne yansımış ama bunun güzeLLik oLmadığı kesin..Fitne mi desek? MendeburLuk mu? Ama kesin oLan birşey var sa oda AtatürkçüLüğü kendisine maske yapmış..Bu suratı o maske biLe güzeLLeştiremez ama !!!