Sarhoş mu? DeğiL mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e dini savunmak kimsenin tekeLinde değiL deyip sıyrıLıyoruz işin içinden ama hepimiz aynını yaparsak bunu insanLara kim duyuracak?

Dostum benim amacım gazetenin tirajının artması değiL..Şimdi anLaşıLmayan noktaLardan bahsetmişsin ama sende benim amacımı ısrarLa bahsetmeme rağmen anLayamamışsın..Derdim ADD değiL Atatürkçü Düşünceyi maske yapanLar..Ve bu haberLeri de beLLi gazeteLerin yapması demek bence diğer gazeteLerin bu oLayLara çanak tuttuğu için yayınLamıyor oLdukLarı anLamına geLiyor..Daha düne kadar hürriyetin marifetLerini de gördük..En azından yaLan haber yapmıyorLar bu konuda..Kimse aciz değiL eLbet dine saLdırıLara fevri ve topLumsaL her türLü cevabı veririz..Ama duyarsak..Yani zaten diğer medya unsurLarı yayınLamıyor..E bunLarda yayınLamazsa o zaman nasıL oLurda duyarız ki? Bazı konuLarda haberLere biraz da objektif bakmaLı ve inebiLdiğimiz kadar derinine inmeLi..Bu haber çok yüzeyseL geçiLecek bir haber oLmamasına rağmen herkes ya gazeteyi eLeştirmiş yada ADD ye çamur atmayın demiş..oLay bizim amacımızdan sıyrıLıp gider bu durumda ve bizim öyLe düşündüğümüzü benimsetmeye çaLışanLarına amacına döner

ataturku sawunmakta kimsenin tekelinde degil

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:

fethullah gülen nur cemaatini tümüyle temsil etmediği gibi,
Seher Yıldırım da ADD ni tam anlamıyla temsil etmez

Seher Yıldırımın başörtüsü konusundaki yorumlarına girersek o işin içinden çıkılmaz

ama şunu görebilmek pekte zor değil
başörtüsünü eleştirenleri dinsiz,ateist gösteren,geçen sene danıştaya saldırı yapılmasının temelini hazırlayan zihniyet değişmemiş vakit gazetesinde
onu bi yana bırakalım kadın hakları savunucusu sayın Şahiner olayı siyasi şekline bir hamlede taşımış.
vakit gazetesinin anlayamadığı (hatta bir çoğumuzun anlayamadığı) noktalar:

dini savunmak kimsenin tekelinde değil.(hele hele vakit gazetesinin hiç değil)
insanların dini inançları diğer insanları nereye kadar ilgilendirir?

dini değerlere bi saldırı olması durumunda insanlarımız aciz değillerdir gerekli tepkiyi çekinmeden bireysel ve toplumsal olarak verirler.(Danimarka'da yapılan şerefsizliğe verilen cevap gibi)
din elden gidiyor diye tellallık yapıp belirli kesimleri din düşmanı gösterip toplumda kaos yaratıp insanların dini duygularını adeta sömürmek

fletch onların yaptıgı dini sömürmek olmuyo :D :D :D
ama addnin yaptıgı atatürkü sömürmek oluyo :durdurun

Allah böylelerinin belasını versin.. Vakitte bu haberleri yapmaya devam etsin görelim kimin ne olduğunu..

R€B€L' Alıntı:
ama addnin yaptıgı atatürkü sömürmek oluyo :durdurun

ADD nin yaptığı değiL güzeLim be..
Bu kadının yaptığı Atatürk ü sömürmek desek daha gerçekçi oLur..
He ama sizLer bu kadının ADD yi temsiL ettiğini yansıttığını söyLüyorsanız biLemem orasını..

أĸяα' Alıntı:
e dini savunmak kimsenin tekeLinde değiL deyip sıyrıLıyoruz işin içinden ama hepimiz aynını yaparsak bunu insanLara kim duyuracak?

Dostum benim amacım gazetenin tirajının artması değiL..Şimdi anLaşıLmayan noktaLardan bahsetmişsin ama sende benim amacımı ısrarLa bahsetmeme rağmen anLayamamışsın..Derdim ADD değiL Atatürkçü Düşünceyi maske yapanLar..Ve bu haberLeri de beLLi gazeteLerin yapması demek bence diğer gazeteLerin bu oLayLara çanak tuttuğu için yayınLamıyor oLdukLarı anLamına geLiyor..Daha düne kadar hürriyetin marifetLerini de gördük..En azından yaLan haber yapmıyorLar bu konuda..Kimse aciz değiL eLbet dine saLdırıLara fevri ve topLumsaL her türLü cevabı veririz..Ama duyarsak..Yani zaten diğer medya unsurLarı yayınLamıyor..E bunLarda yayınLamazsa o zaman nasıL oLurda duyarız ki? Bazı konuLarda haberLere biraz da objektif bakmaLı ve inebiLdiğimiz kadar derinine inmeLi..Bu haber çok yüzeyseL geçiLecek bir haber oLmamasına rağmen herkes ya gazeteyi eLeştirmiş yada ADD ye çamur atmayın demiş..oLay bizim amacımızdan sıyrıLıp gider bu durumda ve bizim öyLe düşündüğümüzü benimsetmeye çaLışanLarına amacına döner

benim tirajıyla fln işim yok gazetelerin.çoğunu internetten okuduğum için(Cumhuriyet internette yok tabi) çokta önemli değil tirajı bi yerde isteyen dağıtır isteyen ucuza isteyen pahalıya satar gazetesini beni alakadar etmiyor.

Türkiye'de dini maske yapanlar olduğu gibi Atatürk'ü de maske yapanlar vardır!Türkiye'de zaten 3 kavram sürekli sömürülür.Milliyetçilik,İslam dini,Atatürkçülük.bu üçünü birarada veya kendi tercihine göre bir veya iki tanesini en iyi sömürenler halkın gözünde en iyi yerdedirler.vakit gazetesi de bu konuda bi taraf olmaktan öteye gidemiyor bir eksiği budur.objektif olmadıklarını düşündüğüm için yaptıkları haberlerin doğruluğuna güvenmem de söz konusu değil.yalan olduğu kanıtlanmamış diyebilirsin fakat şu durumu da unutmayalım: çok uçlarda gezdikleri için onları muattap alanlarda karşıt görüşte aynı şekilde ve çok uçlarda yer alanlar.ayrıca diğer gazetelerin yayınlamama bir anlamda haberin güvenililirliğini azaltır benim gözümde.düşünsene haberin içeriğini bi kenara bırakalım bir gazetede çıkan haber mi inandırıcıdır 3-4 farklı görüşü temsil eden gazetede çıkan haber mi?Türkiye'de gazetelerde genel anlamda bir kalitesizlik olduğu da göz önünde bulundurulursa 3-4 bile yeterli değil bence.

ama haberin doğru olduğunu varsayalım

bir kişinin söylediği sözler ADD tamamen bağlar mı?hayır
ayrıca Seher Yıldırım'ın sözlerine vakit gazetesinde çok düz mantıkla bakılmış bence.
hoş Seher Yıldırım'ın sözleri de yanlış anlaşılmaya çok müsait ve sözlerinde dine karşı bir kasıt var mıdır bunu da net olarak bilemeyiz ama bu sözleri söylerken daha dikkatli olması gerekirdi.

ifrit' Alıntı:
ataturku sawunmakta kimsenin tekelinde degil

kimsenin tekelinde değil tabi
ama Atatürk'ün ilkelerini tam olarak anlayamayanların yapacağı iş hiç değil

Bence çok gereksiz bi tartışma salağın biri çıkıp salak salak konuşuyor Bi gazetede onu salakça haber yapıor burada çok ciddi tartışmalar oluyor... Bi bakın bundan önce neler var Ülkemiz bölünüyor Türk-Ermeni-Kürt bölmek için hergün yeni oyunlar planlanıyor...

أĸяα' Alıntı:
ADD nin yaptığı değiL güzeLim be..
Bu kadının yaptığı Atatürk ü sömürmek desek daha gerçekçi oLur..
He ama sizLer bu kadının ADD yi temsiL ettiğini yansıttığını söyLüyorsanız biLemem orasını..

ben demiom ama haber ADD die bagırıo vallaha :D

zaten bana görede kendisi tek ADD i temsil edemez.
kendisi tek atatürkü sömürüosa yazıklar olsun ama acıkca belli ki ADD suclu herşeyden,tüm sorumluluk ADD ye yüklenmiş (tabii habere göre :D )

daha karar weremediniz mi sarhoş olup olmadığına...

Allah Allah...

güzeL kardeşim fLetch ADD yi bu gibiLer bağLamaz ama en azından ADD de bu insanLarı bağLamasın da artık bu bize kafi..
Düz mantıkLa nasıL bakıLmış anLamadım..Resmen kadın küfre gitmiş ne yani söyLediğine değiLde neye bakıLacak? SözLeri yanLış anLamaya müsait demişsin Kasıt varmıdır demişsin..

Çok iyi niyetLi çok temiz kaLpLi bir insansın kardeşim benim..Yoksa başka türLü burda ki ucuz yorumLara poLyana kaLmazdın

ayrıca RebeL benim amacım oraya bağLamak değiL ama gazete neden bağLamıştır ı sorarsan ;
Kadının Çankaya iLçe yönetim kuruLu üyesi oLması oLabiLir..Ve bence azad ediLmeLi :durdurun

أĸяα' Alıntı:
Allah Allah...

güzeL kardeşim fLetch ADD yi bu gibiLer bağLamaz ama en azından ADD de bu insanLarı bağLamasın da artık bu bize kafi..
Düz mantıkLa nasıL bakıLmış anLamadım..Resmen kadın küfre gitmiş ne yani söyLediğine değiLde neye bakıLacak? SözLeri yanLış anLamaya müsait demişsin Kasıt varmıdır demişsin..

Çok iyi niyetLi çok temiz kaLpLi bir insansın kardeşim benim..Yoksa başka türLü burda ki ucuz yorumLara poLyana kaLmazdın

verilen habere göre seher yıldırımın dedikleri ve benim o sözlere kısaca yorumlarım şunlar:

"Baykal elinde her malzeme bittiğinde muhalefet yönünü Müslüman kadınlara çeviriyor. Baykal’ın bu çıkışları bazı çevrelerin saldırı gücünü artırıyor. Ve çıkıyorlar arsızca dinimize saldırıyorlar”

bu siyasi bir söylem bunu geçelim

“Allah başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi? Bezi de Allah’ı da yaratan biziz”

şimdi bu sözün çok farklı kişilere göre çok farklı yorumu olabilir benim aklıma gelenler şunlar:

1-düz mantıkla insanların başörtülü doğmadıklarını savunmuş olabilir
2-dine küfretmek için başörtüsünü bahane etmiş olabilir
3-iyi niyetlidir,kendi bakış açısında başörtüsü olmadığı için böyle bir söylemi vardır

"Cumhuriyet tehlike altındadır. Ben bunu vurgulamak istedim. Devletin başına bir İmam Hatipli’nin geçmesi doğru değildir. Cumhuriyet tehlikedeyken buna izin veremeyiz. Vatansever ve heyecanlı bir yurttaş olarak bunu haykırıyorum; İmam Hatipli bir Cumhurbaşkanı seçtirmeyiz. Biz Atamıza verdiğimiz sözü yerine getirmek zorundayız. Bu ülkenin bekçileri bizleriz"

1-Cumhuriyet tehdit altındadır.çeşitli derneklerin,kişilerin vs. vs.İmam hatip liselerini de uygun görmemiş seher yıldırım
2-imam hatip liseleri hakkında sabit bir fikri vardır.dini oluşumları da cumhuriyete karşı görerek bunu desteklemeye çalışmıştır.

“Beni yanlış anladınız. Ben Allah’ı biz yarattık demek istemedim. Sadece başörtülüler ile bizim Allah’ımız farklı demek istedim. Bizim inandığımız Allah sadece sevgidir. Ancak başlarını örtenlerinki ise sadece türbandır. Kendilerine göre yarattıkları Allah modelini kabul etmiyorum demek istedim”

1-başörtülüleri Müslüman olarak görmemiştir(başkasının dini inancından ona ne sorusu kafamıza dank eder burda)
2-aksini iddia etmesine rağmen ateist olabilir.
3-Sadece Allah'ın varlığına inanmış İslam dinini kabul etmemiş olabilir
4-Gerçekten dine inanıp başörtüsü kavramını eleştirmeye çalışırken 1. maddede yazdığım hataya düşmüş olabilir
5-son cümlesi olan "Kendilerine göre yarattıkları Allah modelini kabul etmiyorum demek istedim” art niyet olabilir ya da olmayabilir.şimdi bir açıdan bakıldığında
kendisinin Allah'a inancından şüphe edilebilir ancak başka bir açıdan bakıldığında ben başörtülü kişilerle aynı dinin mensubu olmaktan rahatsız oluyorum anlamı da çıkarılabilir.

şimdi benim düşündüklerim bu şekilde
olumlu veya olumsuz değil
polyanna hiç değil ;)

Dini savunmak her müslümanın tekelindedir.
Vatanı savunmak her Türkün tekelinde olacağı gibi.
Şimdi sağa sola çarpmadan şunu söyleyin bu kadının sözleri atatürkçülüğe yakışırmı veya uygunmudur. Uygunsa eğer böyle bir atatürkçülüğede böyle atatürkçülerede sonuna kadar karşıyız.
Elimizle, dilimizle, kalemimizle mensubu olduğumuz dini müslümanlar olarak savunacağız.
Ve dinimize küfreden, başörtülü müslümanlara hakaret edenleride lanetleyeceğiz.
Ve bunların birleşerek meydana getirdikleri ADD gibi oluşumlarada karşıyız Türk milletinin müslümanlığını hazmedemeyenler yerli oluşumlar değildir, bizden değildir asıl ben bu düşünceyi savunanların bırakın atatürkçülüğü türklüğünden bile şüphe ederim.
Ha eğer ADD bu düşüncelere karşı olduğunu açıklar, bu kadını teşkilatından kovarsa o zaman anlarım ne kadar atatürkçü olduğunu.
İnsanların yanlışları mensubu oldukları teşkilatıda bağlar, teşkilata düşen, görüşünü desteklemiyorsa o şahsı kovmaktır.
Yanlız görülen o ki kovmak yerine sarhoştu açıklamaları yapıp destekleme yoluna gidiyorlar.
Geçen sefer ADD nin islam karşıtı olmadığını idda edip fethullah gülenle karşılaştıranlara ADD gerçek kimliğini böylece göstermiş. Teşekkür ederiz.
Biz müslümanlar bu ülkede masonların, dinsizlerin, hainlerin, darbeci katillerin, cumhurbaşkanı olmasını hazmettik.
Sizde İmam- Hatip mezunlarının cumhurbaşkanı olmasını hazmedeceksiniz. Tabi rahmetli gibi hazımsızlık sorunu çekmiyorsanız.
Müslüman bir ülkenin reisi cumhurunun İmam hatipli olması kadar doğal bir şey olamaz. Hazımsızlara duyrulur.
Kadının yüzünde meymenet yok bu suratmı atatürkün bekçisi?
Atatürke yoldaşlık yapan müslüman-türk kadınlarıyla nene hatunla, kara fatmayla, halide edip le karşılaştırın bakalım kimmiş atatürkün yolunda olan.

Biz müslümanlar bu ülkede masonların, dinsizlerin, hainlerin, darbeci katillerin cumhurbaşkanı olmasını hazmettik.

şunlara tek tek örnek verirmisin ocak??? çok bilgili görünüosun

birde siz müslümanlar kim oluyorsunuz??? müslüman olmayanlar kim
bu ülke içinde??? biz müslümanlar diyerek bi ayrımcılık yapmıyormusunuz???
bu ülke bir bütün değilmi??? madem konuşuyorsun cvp ver lütfen???

karizma_5' Alıntı:
çamur at izi kalsın mantığı devam ediyor,
amaç belli ADD'yi kötülemek,
ama halkımız bunlara inanmayacak kadar mantıklıdır
saygılarımla

BRaVo!! KaTıLıYoRuM!!

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
Biz müslümanlar bu ülkede masonların, dinsizlerin, hainlerin, darbeci katillerin cumhurbaşkanı olmasını hazmettik.

şunlara tek tek örnek verirmisin ocak??? çok bilgili görünüosun

birde siz müslümanlar kim oluyorsunuz??? müslüman olmayanlar kim
bu ülke içinde??? biz müslümanlar diyerek bi ayrımcılık yapmıyormusunuz???
bu ülke bir bütün değilmi??? madem konuşuyorsun cvp ver lütfen???
Ülke bir bütün ve bütünlüğü bozanlar ülkemizin bir sürü düşmanı varken başörtüsü hazımsızlığı yüzünden kendi vatandaşını düşman belleyenlerdir.
Müslüman olmayanlar, İrtica yaygarası çıkarıp dine saldıranlardır.
Bu ülkenin başörtülü hanımlarını irticacı diye dışlayanlardır.
Namaz kılan, gümüş yüzük takan memurları fişleyenlerdir.
Kısacası laiklik, atatürkçülük maskesi altında her türlü islami motife düşman olanlardır.
Bu ülkede ateist olur, dinsiz olur, hristiyan olur, ancak bu vatandaşlar apaçık islam düşmanlığına soyunurlarsa müslümanlar tepkisiz kalamaz.

türk ocağı' Alıntı:
Dini savunmak her müslümanın tekelindedir.
Vatanı savunmak her Türkün tekelinde olacağı gibi.
Şimdi sağa sola çarpmadan şunu söyleyin bu kadının sözleri atatürkçülüğe yakışırmı veya uygunmudur. Uygunsa eğer böyle bir atatürkçülüğede böyle atatürkçülerede sonuna kadar karşıyız.
Elimizle, dilimizle, kalemimizle mensubu olduğumuz dini müslümanlar olarak savunacağız.
Ve dinimize küfreden, başörtülü müslümanlara hakaret edenleride lanetleyeceğiz.
Ve bunların birleşerek meydana getirdikleri ADD gibi oluşumlarada karşıyız Türk milletinin müslümanlığını hazmedemeyenler yerli oluşumlar değildir, bizden değildir asıl ben bu düşünceyi savunanların bırakın atatürkçülüğü türklüğünden bile şüphe ederim.
Ha eğer ADD bu düşüncelere karşı olduğunu açıklar, bu kadını teşkilatından kovarsa o zaman anlarım ne kadar atatürkçü olduğunu.
İnsanların yanlışları mensubu oldukları teşkilatıda bağlar, teşkilata düşen, görüşünü desteklemiyorsa o şahsı kovmaktır.
Yanlız görülen o ki kovmak yerine sarhoştu açıklamaları yapıp destekleme yoluna gidiyorlar.
Geçen sefer ADD nin islam karşıtı olmadığını idda edip fethullah gülenle karşılaştıranlara ADD gerçek kimliğini böylece göstermiş. Teşekkür ederiz.
Biz müslümanlar bu ülkede masonların, dinsizlerin, hainlerin, darbeci katillerin, cumhurbaşkanı olmasını hazmettik.
Sizde İmam- Hatip mezunlarının cumhurbaşkanı olmasını hazmedeceksiniz. Tabi rahmetli gibi hazımsızlık sorunu çekmiyorsanız.
Müslüman bir ülkenin reisi cumhurunun İmam hatipli olması kadar doğal bir şey olamaz. Hazımsızlara duyrulur.

tekelciliğe hiç mi hiç lüzum yok
İslam dinini savunmak Vakitin tekelinde olmadığı gibi(bu görev kendinde bu hakkı bulan her bilinçli Müslümanındır)
Vatanı milleti savunmakta hiç kimsenin tekelinde değildir(Türk Silahlı kuvvetleri ve kolluk güçlerimiz tekel olarak olmasa da içte ve dışta bu görevi üstlenmişlerdir.)
Atatürk'ün düşünce yapısını savunmak ADD'nin tekelinde hiç değildir.(her Türk vatandaşının öncelikli görevidir.)

seher yıldırım'ın böyle sözleri söylediği haberinin doğru olduğunu varsayarak
şöyle diyebilirim

İmam hatip liseleri konusunda istediği gibi konuşabilir fakat inançlar konusunda konuşması bence doğru değil.kimseyi başörtüsü taktığı için yargılayamaz kendi beğenmiyorsa takmaz insanların dini inançlarına saygısızlık etmesinin izah edilebilir bir nedeni olamaz.(eğer haber doğruysa)
ama vakit gazetesi de bu kadın kalkıp olayda dine küfretti havası yaratıp ey Müslümanlar uyumayın bu kadının "katli vaciptir" fikrini yaymaya çalışıyor bunu da inkar etmeyin.ayrıca ADD ne sataşmak için aradıkları fırsatı seher yıldırımın sözlerinde buluyorlarsa çok yazık.(hoş bugüne kadar daha nitelikli bi çalışmaları görülmemiştir örneğin Atatürk ilkelerini savunma konusunda!!!)seher yıldırım kendisi tek başına ADD'yi temsil etmediği gibi İslamiyet hakkındaki fikirleri toplumun belirli bir kesimine mal edilemez ve sadece kendisini bağlar.
tabi kişi kalkıpta eğer ben "Atatürkçü düşünceye düşmanım karşı olmak için taraflı haberlere ihtiyacım vardı bu haberde ilaç gibi geldi" diyebilecek bir fikir yapısındaysa hepimiz zaten burda boşuna konuşuyoruz.

diğer siyasi yorumlarına cevap yazma gereği duymaksızın sana şunu hatırlatmak isterim.FORUMDA SİYASET YAPMAK YASAKTIR!

türk ocağı' Alıntı:

irtica bir yaygara değil
işine gelmeyenlerin görmemezlikten geldiği ve de bilinçli/bilinçsiz destekledikleri bi olgu
bence bu tehlike vardır
bunu savunmakla dine karşı olmak arasında bi bağıntı olamaz
bilinçli bir Müslüman,bilinçli bir vatansever Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizde laiklik ilkesinin yerini ve önemini bilir(bazı kişiler tarafından bilinmese bile Anayasada değişmeyecek ilk üç madde arasında laik devlet yapısınında yer alması yeterlidir.bu sistem hem dini inanç özgülüğünün korunması hem devletin millet egemenliğine dayanan yapısını korumak adına güzel bir fikir sistemidir)

nedense bazıları hala içine sindiremio bazı şeyleri anlaşılan.bu ülkede kim namaz kılıo die yargılanıo ya da hor görülüo veya kim müslümanlığını yaşadı die hapse atıldı.ülkede ewet irtica problemi wardır ve bunu söyleyenler dile getirenlerdir asıl müslümanlar çünkü bu insanlar bilir dine en çok irticanın zarar vereceğini.dinsizlik bunu kabul etmemektir.

türk ocağı' Alıntı:
Ülke bir bütün ve bütünlüğü bozanlar ülkemizin bir sürü düşmanı varken başörtüsü hazımsızlığı yüzünden kendi vatandaşını düşman belleyenlerdir.
Bu ülkenin başörtülü hanımlarını irticacı diye dışlayanlardır.
Namaz kılan, gümüş yüzük takan memurları fişleyenlerdir.
Kısacası laiklik, atatürkçülük maskesi altında her türlü islami motife düşman olanlardır.
Bu ülkede ateist olur, dinsiz olur, hristiyan olur, ancak bu vatandaşlar apaçık islam düşmanlığına soyunurlarsa müslümanlar tepkisiz kalamaz.

öncelikle birşey sordum cvplamadın. buda apaçık bazı konularda
tabiricaizse salladığını gösterir. yani laf olsun diye konuşup laf
salatası yapıp insnaları etkilemek olayın. malesefki çabuk gaza
gelipe tkilenne tiplerde var.

Başörtüsünü siyaset amacıyla kullananlar benim düşmanımdır..!
Lailliği tam olarak benimseyemeyen anlamayan aptalalr benim düşmanımdır..!
Türkiye Cumhuriyeti ni TEOKRATİK bir devlet yapmaya çalışanlar benim BAŞ DÜŞMANIMDIR..!

atatürk düşünce derneği üyesi olan biri başörtüsünün süs için takıldığını ve gereksiz olduğunu iddaa ediyor. ve bunu atatürkün yolunda gittiğini iddaa eden bir derneğin adı altında yapıyor bu insanın sözlerini savunanlara sorarımki sizdemi Atatürkçüsünüz iyi o zaman hadi bakalım Atatürk başörtüsü için ne demiş;
Ankara, 03/04/1923) "Dinimizin tavsiye ettiği tesettür, hem hayata, hem fazilete uygundur." (137)
"Eğer kadınlarımız Şeriat'ın tavsiye ve dinin emrettiği bir kıyafetle, faziletin icap ettiği tavr-u hareketle içimizde bulunur, milletin ilim, sanat içtimai hareketlerine iştirak ederse, bu hali, emin olun, milletin en muteassıbları dahi takdir eder... Bilakis, o halin aleyhinde söylenecek sözlere karşı belki onun müteşebbislerinden daha fazla müdafii olur.'' (138)
M. Kemal Atatürk
şimdi Atatürkün yolunda gittiğini iddaa eden bir derneğin böyle bir kadına tutumu nasıl olmalıdır ; bu kadını kınamalı ve Atatürkün adını kullanarak açılan bir dernekte atatürk e tezat fikirler sunduğu için uzaklaştırılmalıdırda , yok biz bu lafın arkasındayız denilip dernek olarakta bu laf savunuluyorsa kimse gelip bu derneğin Atatürkü savunduğunu iddaa etmesin hatta böyle bir derneğin adında Atatürk adının bulunmasıda beni rahatsız ediyor. madem Atatürkçüsün git icraatlarınla Atatürkçü olduğunu göster ve adını duyur ama Atatürk adı altında söylediklerini ve yaptıklarını Atatürke dayandırma emin ol çoğu kişi uyandı artık;)

Arkadaşlar Lütfen Konuya Yorum Yapın, Birbirinize veya Konuyu Çekmek İstediğiniz Noktalara Değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri