Satılık Türkiye

hep başımızdakiler yüzünden adamlara yapışık olmasa
şeylerini bile satar bu iktidar o duruma geldik neymiş türkiye halkı kalkınıcakmış
daha millet bile demeyen bi insanı iktidar yaptık başımıza değer verdik onun bize yaptıklarına bak
atatürk nie yapmadı zamanında tayibin kafamı daha çook çaloışıodu toksa atammı düşünemedi
o ısrarla birşey çıkamaz türkiyeden dedi bu toprakların için kan döküldü onlar parayla satıo bu kadar ahlaksızlık bu kadar şerefsizlik hiç olmamıştı iktidarda saolsun tayyib hepsini yaaşttı bize gözlerimizin önünde hergeçen gün ülkemi kaybedioruz ne kadar yazık

paylaşım için teşekkürler

kurtlar vadisi terörde diyolar ya hani masada.
ben bu türkiye haritasını 7 ye böliym istediğin parcayı al

tayyip yakında anasınıda satacak zaten :mad:

kardeş emeğine sağlık vatanı satıyolar bide ALLAH'tan kitaptan bahsediyolar...

özellestirme bunlar
hiç bişey satılamaz sadece işletim hakkı verilir
demircelikte calısıyodum bi kazan da 14 kişi vardı hepsi devletten maaş alıyodu
sabahtan akşama kadar yatıyolardı
özellesti 2 kazana 1 kişi yetti
arkadaslar o yuzden ben karsı deiilim özellestirmeye
birileri yatarak para kazanmıyor

Bu memleketin bi başörtüsü sorunu var ki kesinlikle daha önemli deil mi?!?
Vergilerimizle bedava ısınırsınız karnınız doyar daha önemli değil mi?!?
Bugün rahat olalım da ben olanları görmezden gelir nereye doğru gittiğimiz konusunda kafa yormam bu daha önemli değil mi?
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük yolsuzluğu olarak gösterilen PO özelleştirmesi var(Türkiyenin en karlı şirketi idi ve şu an tek kuruş vergi vermiyor paşkeşcilerin eline kaldı) Sokaktaki adamı geçtim üniversitelerde okuyan gençlerden kaçının haberi var.?? Ama bu da önemli değil..

Biz partimize sıkı sıkıya bağlı kalalım bilgi sahibi olmadan görüş sahibi olalım şimdilik yeter bize..Nereye kadar?

Geri