=SP4WN=
- нєℓℓ кєn
Bunlar şereflerinide satılığa çıkarır yakında... Eğer varsa tabi birazcık şeref namus...
Bunlar şereflerinide satılığa çıkarır yakında... Eğer varsa tabi birazcık şeref namus...
Bu akp ye oy verenlerin icleri rahatmı acaba.
Ya sen şuna değerli arsası olan okullar desene ne eveleyip geveliyorsun ağzında... Nerenin arsası değerli? Şehir merkezleri... Peki şehir merkezlerindeki okullar satılınca nereye yapılabilir (oda yapılırsa yani ) Şehir dışına... Yani? Parası olmayan okumasın...
Değerli arsalar yerine camiler yapılsın. Okullar satılsın yıkılsın ... Hey yavrum hey... Biz de YEDİK...
(bu hali aynı zamanda yasada gözüken hali )
Maliye ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında imzalanan Protokol, ''şehirlerin alış veriş merkezlerinde veya sanayi ve ticaret bölgelerinde kalan ve imar durumunun değiştirilmesi mümkün okullar ile üzerindeki okul binası çok eski olması nedeniyle fiilen kullanılmayan ya da yıkılıp yenilenmesi gereken okulların'' yeni eğitim kurumları inşası karşılığında satışını içeriyor..
arkadaşım minareyi satan kılıfında bulur.
arkadaşım minareyi satan kılıfında bulur.
belkide doğru ne biliyon ??
şurda " Allah belasını versin akp nin memleketi satıyo senide benide satar yakında battı bitti ekonomi berbat desem" herkez eyvallah der iide dolar 1.20 paramda bol 0 yok Enflasyon %10 lardan bahsediliyo faizler sürünüyo bankalar ilk defa çok uzun vadeli kredilere giriyo millet ev sahibi oluyo boludan geçerken araban virajlarda takla atmıyo bolu tünelinden geçiyosun sıcaksıcak :durdurun avcılardan topkapıya arabandan rahat klimalı metrobüsle gidiyosun yolun tıkanmadan bunlar kendilinden oluyo demi? kusura bakmayın Allah korkum var inkar edemem sizin gibi herşeyi...
Not: kime sorsam AKP ye karşı sons eçi,mden önce ama her iki kişiden biri oy vermiş AKP ye çözemedim hala bu işi kim bu kitle ... ben vermedim sen vermedi o verid kim verdi millet kör değilde.. istemem yan cebime koy ayağı işte..
belkide doğru ne biliyon ??
şurda " Allah belasını versin akp nin memleketi satıyo senide benide satar yakında battı bitti ekonomi berbat desem" herkez eyvallah der iide dolar 1.20 paramda bol 0 yok Enflasyon %10 lardan bahsediliyo faizler sürünüyo bankalar ilk defa çok uzun vadeli kredilere giriyo millet ev sahibi oluyo boludan geçerken araban virajlarda takla atmıyo bolu tünelinden geçiyosun sıcaksıcak :durdurun avcılardan topkapıya arabandan rahat klimalı metrobüsle gidiyosun yolun tıkanmadan bunlar kendilinden oluyo demi? kusura bakmayın Allah korkum var inkar edemem sizin gibi herşeyi...
paramda bol 0 yok ..
sıfırları kasap hesabı attılar dostum
enflasyon diyorsun biliyormusun enflasyon paketindeki değişiklikleri
gofretin fiyatı düşünce benim refah seviyem mi artıyor
yada sakız azalınca
bak arkadaşım bi kolestrol düşürücü ilaca, yada bazı kanser ilaçlarına gelen zam
Türkiye de hem iş gücü kaybı yarattığı için hem gizli eflasyonla hastalarımızın anasını ağlattığı için milyon YTL lik zararlar oluşuyor bunlar işte gerçek enflasyon
Türkiyede kaç kişi uçakta vip uçuyorki ondaki fiyat azalmazsı benim benim cebimi rahatlatsın
lütfen işimize geleni araştırmayalım.
en komiği yada trajikomiği ise insanlarımızı korku ve panik halindeki durumundan faydlanarak yasa çıkarmalar
abd dolarının sabid oluşu da senin akp enden kaynaklanmıyor abd deki morgıç(mortgage)
krizi yüzünden
ben şu an ttnetten böyle kötü hizmet alıyorsam bu akp den kaynaklanıyor.
akp nin özelleştiremediği tek şey kaldı o da İSLAM.
ona da el atmasına az kaldı.
hatta başladı ama korkiyor söylmeye
tavsiyem bir velevki daha duymaya hazır olun
TEŞEKKÜRLER
olimpiyat yok eskiden şölemiydi bölemiydi diyerek kötü olan bişeyi daha kötüleriyle örneklendirerek yamamaya çalışıyosun .bizde bu ülkede yaşıyoruz .ekonominin kötü gidişini sadece biz söylemyoruz .bir sürü ekonomist ve en ilginç isim olan abdüllatif sener dahi söylüyor .bu insanlar ve biz papua yeni ginede mi yaşıyoruz .hayır türkiyedeyiz ve ülkenin gittiği noktayı en az senin kadar görebiliyoruz merak etme .sadece sen fazla iyi niyetlisin .
okul olayında demişsin ki karşılığında okul yapılmak kaydıyla . peki güzel kardeşim dandik dundik yere bi yer yapacaklarda o en kral yerlerde açtıkları kendi adamlarını soktukları yerlerde senede kaç milyar dolarlar vuracaklar .ve bu elde edilen gelirler özellşitirmede ki gibi nereye gittiği belli olmıcakmı .ayrıca herşeyi sat sat sat neden hala dış borç cari açık büyüyor çokullardan gelen paralarla bunları kapatcaklarına inanıyorsan zaten konuyu uzatmaya gerek duymam .
ama tekrar söylüyorum ya çok iyi niyetlisin ,yada patlak malı yamamaya çalışan koyu iktidar yanlısısın .
1) ben araştırmadım ben kendi gözlemimi sölüyorum boluda takla atıyodum kaç kere bi allahın kulunun aklına gelmeidmi tünel açmak?? bunca sene
2) dolar seviyesi ecevit zamanında 2 katına fırladı bi günde ne oldu amerikaya nurmu yağdı o zaman onun içinde, euro çokmu farklı ... YTL değer kazandı kabul etsende etmesende
3) eskiden süpermi hizmet alıyodun adslden özelliştirmeden sonra alamadın ben TTnetten gayet güzel hizmet alıyorum dağ başında oturuyom istanbulda (Kumburgaz tarafı) ayda 1 kere yarım saat ya gidiyo ya gitmiyo adsl seni bilemem
4) vip uçakmı dedim sana metrobüss dedim işinize gelmiyo demi istanbulluysan hiç binmedin dimi ... ayıp ya ... rüyanda görsen yolun ortasının HALKA ayrılmış özel bir yol olcnaı görürmüydün ne yaptı diğer belediyeler şimdiye kadar hiçç
5) ya onu brak ytl değerlenmesi en çok ihracat yapanları vurması lazım ihracat rekorları kırılıyo üst üste AKP zamanında somut kendi adına AKP icraatlerinden battım dicek adam çıksın... edilgen konuşmayın... işsizlik artıyor martıyor alışveriş merkezi patlaması var bu bölgede istanbulda bak bakalım hangi dçneme denk geliyo para yokta bu kadar alışveriş merkezi nie sırf etrafımda binlerce yeni iş sektörü açıldı yeni eleman alındı toplu işten çıkarmaları ecevit zamanı gördük şükür bi daha görmedik...
yok kardeşim hikaye diosanız az kaldı akp kapansın tamamen doları bakalım mortgage tutcak göricez bi linizdeki para pul olsunda 1 günde nası bi hismiş dönelim eskiye koalisyon günleri zirvede hergün kavga hergün barış hergün huzursuzluk istikrarsızlık hak revaaa sizin gibi insanlara... ben memnunum çok şükür Allah yukarda şahit..