by.erce
New member
- Reaction score
- 0

'Savaşacağım'
Milan'ın Brezilyalı oyuncusu Ronaldo, futbola geri dönmek için savaş vereceğini söyledi.
İtalya Seria A’da oynanan Livorno karşılaşmasında geçirdiği sakatlığın ardından futbol sahalarından en az 9 ay uzak kalması kesinleşen AC Milan’ın Brezilyalı yıldızı, futbola geri dönmek için elinden geleni yapacağını söyledi.
Ronaldo, "Sakatlığım anda kendimi tutamayarak ağladım. Çünkü çok büyük bir acı hissediyordum. Çok ciddi bir sakatlık olduğunu anladım ve kafamda hemen, daha önce yaşadıklarımın görüntüleri belirdi. O anda doğru olanın, böyle bir şey de başıma geldikten sonra artık bu işi bırakmak olduğunu düşündüm" şeklinde konuştu.
Brezilyalı oyuncu, "Futbola geri dönmeme izin verecek en küçük olasılığı bile değerlendirmek için savaşacağım" dedi.
Artık sakatlığıyla ilgileneceğini ve iyileşmek için elinden geleni yapacağını vurgulayan Milanlı golcü, "İşin sonunda, eğer tamamen formuma kavuşursam, acım tamamen ortadan kalkmış ve sahaya çkmak için güvenim olursa, kesinlikle yeniden oynamaya başlayacağım" ifadesini kullandı.
NtvSpor