Savcıya oruç dayağı

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0

Otogar'da sigara içen savcıyı "Ramazan'da nasıl sigara içersin" diyerek dövdüler

Yozgat Kadışehri Cumhuriyet Savcısı Özcan Çabukoğlu (25), Ramazan ayında oruç tutmayıp sigara içtiği için darp edildi.

Yozgat otogarında meydana gelen olayda, Kadışehri Cumhuriyet Savcısı Özcan Çabukoğlu, bir yakınını beklerken sigara yaktı. Çevresindekiler tarafından Ramazan ayında sigara içmemesi yönünde uyarılan Çabukoğlu, sigara içmeye devam etti. Çabukoğlu, kendisini uyaran şahıslarla tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu savcı Çabukoğlu, sigarasını söndürmediği için darp edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye kaldırılan Çabukoğlu, burun kemiğinde meydana gelen kırık tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.​

KAYNAK​

Yine provokatifciler işbaşında ...
Size ne milletin orucundan yaba , kaba insanlar ...
Hangi kitap ta hangi inançta hangi İslam da böyle bişi var Allah aşkına ...
Tutanın da tutmayanında orucu kendinedir ...
Bunu hesabını Allah tan başka kimse soramaz ...
Ve tamamen provoka diyorum ...

oooh elinize sağlık, vuran elleriniz dert görmesin demiyecem kırılır inşallah.
orucu nefsine hakim olmak için tutuyorsun ama en basit sınamada yapılan ortada.
işte bunun adı "yobaz"lık.

Herkesin tuttuğu oruç kendine; münferit bir hadiseden başka bişey değildir.
Herkes dilediğince yiyip içebiliyor, kimse kimseye karışmıyo. Eskiden lokantalar gazete kağıtıyla kapatlırdı ramazanlarda bizim çocukluğumuda, yiyende gizli yerdi. Ama kimsenin açıktan bişeyler yiyip içmesi kınanamaz yada cezayla karşılık bulmaz. Tek tükte olsa bu tip vak'alar oluyo demekki...

adamlardakide şanssız bedevi misali sert kayaya çarpmışlar 25 yaşında savcı olunuyormuymuş..

Haber kesinlikle asparagas, az önce Tv'de çıktı, olay oruçlunun önünde içilen sigara yüzünden değil savcının yasak olan yerde sigara içmesinden ve ardından izmariti yere atmasından kaynaklanmış, nasıl da provokatif milletiz hemen atlıyoruz oruçlular adam dövdü diye. Oysa ki burada dövülenler oruçlular, müslümanlar, linç edilenler bunlar !!!!

Bu Zamanda Kimsenin Kimseye Saygısı Kalmamış Artık :D
Ne Oruç Tutmayanın Tutana;
Nede Oruç Tutanın Tutmayana ...

yorum yapan arkadaşlar iyide hırsızın hiç mi suçu yok! Ortada ağır tahrik var milletin kafa zaten üçbuçuk:)))

Bırakın Yozgat'ı, Türkiye'nin başka hiç bi ilinde sigara yere atıldı vede sigara yanlış yerde içildi diye çevresine duyarlı insan var mı ki bundan dolayı biriyle tartışmaya girilsin hatta burnu kırılsın. Besbelli oruçla ilgili bi olay vede asparagas değil diye düşünüyorum.
Oruçlular gibide bi genelleme yapmamak lazım, oruç lafından önce eğitimsizlik yada yanlış eğitimliliğinden öte gelmiş bi olay.
Ama gelişiyoruz gelişiyoruz kalmaz 5-10 yıla bu tür olaylar hiç, forum bile bunun bi göstergesi gibi :durdurun

Haber asparagas yada değil bilmiyorum...Ama gerçektende böyle olaylar nadiren de olsa oluyor..Özellıkle bellı kesimlerde olabılıyor. Orucu Allah için tutuyorsun ve kimseye oruç tutmadın diye hesap sorma hakkın yok senın. Böyle sevaba gırdıgınımı sanıyorsun?

Bundan birkaç sene önce ramazan ayında birgünde ögleden sonraydı ve sabahtan berı bırsey yememıstım..Zaten oruc tutmadıgım gunlerde de kolay kolay birsey yıyıp içmem .
Ogun bütün gun dısarda işimiz vardı ablamla ..Bir markete ugradık sahur ıcın alısverıs yapacaktı en son ablam ondan sonra eve gıdecektık.Üsküdar dayız..Arabayı parkettı kenara o gitti bende hazır o yokken bırseyler atıstırayım dedım arabanın ıcınde.Çünkü gercekten halsızdım ve bayılacak gıbıydım. Kapım kapalı özel arabadayım..Cam yarı acıktı..Adamın biri cübbelı sakallı hışımla arabaya doğru dönüp bana demedıgnı bırakmadı. O gunden berı Üsküdarı sevmem Üsküdarı o hale getırenlerıde..Üsküdar ın bellı kısımları gercekten yobazlarla doldu taştı..

Adama söyleyecek sözüm çoktu ..Mesela o kadar dindarsın Allah bana izin vermısken oruc tutma dıye sen kalkıp bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun?
İkincisi senın gözlerının park halındekı ıcınde bayan olan bır arabanın içinde ne işi var?yedıgıne bıle dıkkat etmıssın?

Oruç tutarım tutmam kımseyı ılgılenrımez...Ama tutmadıgım zamnlarda sokak ortasında , caddelerde su vs ıcmem bırsey yemem...Ben böyle gördum hep..

Ama son senelerde göruyorum kı caddelerde uluorta yıyen i içen ınanılmaz çoğalmıs..
Ve bu ramazan ayında gördugum bazı seyler gercekten benı şok ettı..

Iftara 15 dakıka var.Koştur koştur eve gıdıyorum ..bakıyorum caddede ıkı tane türbanlı kız fosur fosur sıgara ıcıyor..

Nasıl kızmamayım? Tutmayabılırsın tamam belkı hastasın yada tutamıyorsun Allah la senın aranda ..Ama 15 dakıka kalmış bu zıkkkımı 15 dakıka sonra iç..yada otur bı çay bahcesıne sıgaranı orda iç kalksonra..

Sevgılısıyle öpüşen vs..

Görduklerım bır degıl ıkı degıl..ister ınanın ıster ınanmayın...elbette hepsı böyle degıl...ama şu son yılllarda türeyen türbanlıların , sakallıların çoğunun samımıyetıne ınanmıyorum ben.

Haber kesinlikle asparagas, az önce Tv'de çıktı, olay oruçlunun önünde içilen sigara yüzünden değil savcının yasak olan yerde sigara içmesinden ve ardından izmariti yere atmasından kaynaklanmış, nasıl da provokatif milletiz hemen atlıyoruz oruçlular adam dövdü diye. Oysa ki burada dövülenler oruçlular, müslümanlar, linç edilenler bunlar !!!!

Cevap Altta

R€B€L;5136240' Alıntı:
Bırakın Yozgat'ı, Türkiye'nin başka hiç bi ilinde sigara yere atıldı vede sigara yanlış yerde içildi diye çevresine duyarlı insan var mı ki bundan dolayı biriyle tartışmaya girilsin hatta burnu kırılsın. Besbelli oruçla ilgili bi olay vede asparagas değil diye düşünüyorum.
Oruçlular gibide bi genelleme yapmamak lazım, oruç lafından önce eğitimsizlik yada yanlış eğitimliliğinden öte gelmiş bi olay.
Ama gelişiyoruz gelişiyoruz kalmaz 5-10 yıla bu tür olaylar hiç, forum bile bunun bi göstergesi gibi :durdurun

Her sene böyle olaylar kesin olur vede Stv gibi Yandaş basın hemen karalama ve Uydurma senaryolar ile olayı örtpas etmeye çalışır .
Halk yemiyor artık böyle örtpas olaylarını
Kimin ne yaptığını biliyorlar .

Ramazan klasikleri işte ancak bu sene Beyaz hoca çıkmadı ortalığa hiç. Rahatsız filanmı acaba?
Şöyle enteresan bir soruya bir cevap, Ramazan gündemini belirlerlerdi.Sazan çok nasıl olsa

yapanların ayıbıdır.ne diyeyim hakim olamamışlar nefislerine.ha tutmuyosan sigara içiyosanda sende biraz saygı gösterip gizleyeceksin ama bu olay tamamen talihsizlik.bende içerken saklıyorum görmesin kimse diye ama iilaki gören oluyor veya dumandan farkediliyor daha ters bir bakış dışında laf söyleyen bile olmadı...
Ki burası o yobaz diye dalga geçilen Konya.

asparagas olduğunu da sanmıyorum yozgattan beklerim. ramazanda yaz okuluna kalan arkadasıma da aynısı olmuştu adamlar önünü kesmiş hırpalamaya çalışmışlar elemanı...yobazgat nolcak

Cevap Altta

Her sene böyle olaylar kesin olur vede Stv gibi Yandaş basın hemen karalama ve Uydurma senaryolar ile olayı örtpas etmeye çalışır .
Halk yemiyor artık böyle örtpas olaylarını
Kimin ne yaptığını biliyorlar .

Benim verdiğim cevap da seninkinin ve Rebel'inkinin ÜSTÜNDE:smile: Hoş, senin verdiğin cevap bile değil zaten, olamaz da.

Geri