Sayfaya güncelle İran’dan saldırıya çok sert tepki Vururuz

BuNaLım

Bunalım
HH Üyesi
Reaction score
0
İran’dan saldırıya çok sert tepki İran’dan saldırıya çok sert tepki İran, İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısını "vahşice ve insanlık dışı" olarak nitelendirdi.

o2y5s.jpg

Devlet televizyonu, "’Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’ kapsamında Gazze’ye yardım götüren gemilere siyonist İsrail güçlerince düzenlenen saldırıda en az 20 kişinin şehit olduğu, onlarca kişinin yaralandığı" haberlerinin alındığını duyurdu.

"Siyonist İsrail saldırısı vahşice ve insanlık dışı" ifadesi kullanılan haberde, ölü ve yaralı sayısının daha fazla olabileceği belirtildi.

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu da açıklamasında İsrail saldırısını sert dille kınadı.

Açıklamada, "Dünya barışı ve emniyeti için en büyük tehdit siyonist İsrail rejimidir" denildi.

İsrail kuşatması altındaki Filistinlilere gıda, tıbbi malzeme ve diğer insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim İsrail savaş suçu işliyor" denildi.

Bu arada İran Devlet Başkanı İsrail’in ’sona her zamankinden daha yakın olduğunu’ belirtti. Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak İsrail devletinin yok olmasına da yardımcı olacağını ifade etti.
Helal Olsun Sana İran Bu Adami Çok Sevıyorum Adam Budur..

Vuracaklarını sanmıyorum ama birileri artık bu insanlık suçu işleyen çılgınlara dur demeli.

Ülke ve Millet olarak öyle bir tepki vermeliyiz ki hiç bir şey artık eskisi gibi olmasın!

Diplomatik nezaket kuralları içinde bazı sahtekar iki yüzlü güçlerle diyalog kurarak bir çözüm aramaya çalışmamalıdır. Bu saldırıyı kınamak ve büyükelçimizi geri çağırmak ve 3 tatbikatı iptal etmek yerine tüm askeri ve stratejik antlaşmaları iptal etmeli, diplomatik ilişkileri gerekirse gözden geçirmeliyiz.

Şimdi vur diyecem İran vurdumu ne İsrailde masum çocuk kalır ne de Dindar Museviler sonuçta hepsi masum onların ha ateist siyonistler ne yaprlar bilemem ama direk füzeli saldırı olursa İsrailin Filistine yaptığını Ahmedinejad yapmış olur.Osmanlıda ki gibi karşı karşıya kılıçla yada silahla gelseler seve seve ama öyle değil ki senin yapacağın her adım bilmeksizin masumları vurabilir ki bugün anladığım kaar İsrail siyonistleri kendi halklarını yok etmek istiyorlar ama bahane arıyorlar eminim kaçış planıda hazırdı müsülüman devletler vursun arada sıyrılalım.Tabi bu benim görüşüm.
Biraz Allah korkusu olsaydı İsrailde bunların hiç biri olmaszdı...

Şimdi vur diyecem İran vurdumu ne İsrailde masum çocuk kalır ne de Dindar Museviler sonuçta hepsi masum onların ha ateist siyonistler ne yaprlar bilemem ama direk füzeli saldırı olursa İsrailin Filistine yaptığını Ahmedinejad yapmış olur.Osmanlıda ki gibi karşı karşıya kılıçla yada silahla gelseler seve seve ama öyle değil ki senin yapacağın her adım bilmeksizin masumları vurabilir ki bugün anladığım kaar İsrail siyonistleri kendi halklarını yok etmek istiyorlar ama bahane arıyorlar eminim kaçış planıda hazırdı müsülüman devletler vursun arada sıyrılalım.Tabi bu benim görüşüm.
Biraz Allah korkusu olsaydı İsrailde bunların hiç biri olmaszdı...

ateistler insan değil mi?Irkçılığın yeni boyutu GemaR :thumbdown:.Savaşın her türlüsü kötüdür olan masum sivillere olur.Sivil diyorum bakın inançlısı inançsızı ayırt etmeksizin.

ateistler insan değil mi?Irkçılığın yeni boyutu GemaR :thumbdown:.Savaşın her türlüsü kötüdür olan masum sivillere olur.Sivil diyorum bakın inançlısı inançsızı ayırt etmeksizin.

Hayır benim öyle demek istedmediğimi herkesi bilir ateisttin başımın üstünde yeri var inşaAllah benim orda demek istediğim İsrailin ateist siyonistleridir.Yoksa Allah'a inanan bir insan asla ve asla bunları yapmaz mümkün değil.İslam dünyaya hakim olduğunda da ateistler çok rahat edeceklerdir son derece huzurlu olacaklardır.
Ama Sayın Erdoğan'ın barış politikasını sevmiyorsa sevmiyordur bunun için insan öldürmek göz dağı vermek çok çirkindir.Biz bölgesel barış istedikçe adamlar azıyor rahatsız oluyor.
Adamlar Ateist siyonist olduğu için barış sevgi delikanlılık nedir bilemiyor kavrayamıyorlar.
Tabi dediğim gibi bunlar benim gördüklerimdir...

Adama zorla adolf hitleri benimsetecekler ..
Bu raddeye geldigim icin kendime uzuluyorum ama benim cocugum olurse onunda cocugu olur ! anladiklari politika bu cunku kisasa kisas ..

Varsayalım savaş çıktı ... İsrail bu kadar ince düşünecekmidir sizce ? ...
Aha buraya kalıbımı basarım direk süpürgeç taktiği ile bir ucundan girip dier ucundan çıkma taktikleri ile savaşır ..
Masumları kollama anlayışı dünyada sadece İslam da vardır ...
Şunuda söyleyebilirim , bu yaşanan hadiseler kesinlikle rastlantı deil ...
Kıyamet alametlerinden biriside ; Düyanın son günlerinde sapıtmakta ve sapıklığında çok ileri giden israiloğullarına karşı müslümanlar ve hristiyanlar birlik olacaktır ... Müslümanlara en yakın yine hristiyanları görürsün ..
İsrail kendi sonunu kendi hazırlıyor ...

iran israil savaşının nedeni filistin olamaz boşuna senaryolar yazıp kendinizi yormayın

Hayır benim öyle demek istedmediğimi herkesi bilir ateisttin başımın üstünde yeri var inşaAllah benim orda demek istediğim İsrailin ateist siyonistleridir.Yoksa Allah'a inanan bir insan asla ve asla bunları yapmaz mümkün değil.İslam dünyaya hakim olduğunda da ateistler çok rahat edeceklerdir son derece huzurlu olacaklardır.
Ama Sayın Erdoğan'ın barış politikasını sevmiyorsa sevmiyordur bunun için insan öldürmek göz dağı vermek çok çirkindir.Biz bölgesel barış istedikçe adamlar azıyor rahatsız oluyor.
Adamlar Ateist siyonist olduğu için barış sevgi delikanlılık nedir bilemiyor kavrayamıyorlar.
Tabi dediğim gibi bunlar benim gördüklerimdir...

şimdi soruyorum o zaman bende haklı olarak bu yöneticileride getiren onlara oy veren o masum dediğimiz siviller değilmi bu ülkenin adı israil ise sivili masumu dinlemeyeceksin gemide adam beyaz bayrak sallıyo teslim oluyoruz diye adam gördüğü halde sıkıyo demekki onlarında suçu varmış değilmi arkadaşlar

şimdi soruyorum o zaman bende haklı olarak bu yöneticileride getiren onlara oy veren o masum dediğimiz siviller değilmi bu ülkenin adı israil ise sivili masumu dinlemeyeceksin gemide adam beyaz bayrak sallıyo teslim oluyoruz diye adam gördüğü halde sıkıyo demekki onlarında suçu varmış değilmi arkadaşlar

Benüm bildiğim kadarıyla ülkenin %46 sı İsrail ülkesine karşı yani Filistine olan durumundan dolayı ben inanabnıyorum ki bu oran şu an %90 ları geçmiştir.Hadi %0 olsun oy veremeyen çocuklar?

Geri